17 / 06 / 2024

Çekmeköy Emekliler Kıraathanesinde neler olacak

Çekmeköy Emekliler Kıraathanesinde neler olacak

Çekmeköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün hayata geçirdiği Emekliler Kıraathanesi projesi tamamlanmak üzere. İlçede yaşayan 65 yaş ve üstü vatandaşlar için hazırlanan projede, emeklilik sonrası eve kapanan 65 yaş ve üzeri insanların sosyalle

Çekmeköy Derin Park Villaları Aralık'ta teslim!

Çekmeköy'de hayata geçirilen Derin Park Villaları'nın önümüzdeki Aralık ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Derin Park Villaları'nda 5 oda 1 salon villalar yer alıyor.

Çekmeköy'deki askeri kışlaya yeni imar planı: TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilecek!

Çekmeköy'deki Şehit Onbaşı Azim Özdemir kışlasında TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilmesi için yeni imar planı hazırlandı. İşte o planın detayları...

Çekmeköy'de satılık gayrimenkul fırsatı!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Çekmeköy Merkez Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış ihalesi 20 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Çekmeköy Kışlasına Çınarköy Evleri projesi: Bin 774 konut 141 villa 56 ticari alan yapılacak

Çekmeköy Kışlası olarak bilinen Şehit Onbaşı Azim Özdemir Kışlası tamamen boşaltıldı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’ye devredilen kışla arazisine Çınarköy Evleri projesi adı altında bin 774 konut, 141 villa ve 56 ticari alanın yapımına başlandı.

Okumuş Gayrımenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Okumuş Gayrımenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi  100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Okumuş ve  İsmet Okumuş tarafından açıldı.

Çekmeköy'de aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

Çekmeköy Belediyesi, Küçükkoru Aile Sağlığı Merkezi ve Bağımlılık Danışma Merkezi için inşaat çalışmalarına başladı.

Çekmeköy Kışlası’nın bir kısmı TRT’ye verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın İstanbul'da yaptığı imar planı değişikliği, Çekmeköy Kışlası’nın bir bölümünün TRT’ye tahsis edildiğini ortaya çıkardı. Bakanlığın hazırladığı plan değişikliğine göre kışlanın içindeki 12 bin 345 metrekarelik alanda TRT, yeni alan kuracak.

Çekmeköy'deki belediye arazisine kültür merkezi yapılacak! 

Çekmeköy Belediyesi'ne ait arsada villa ve AVM yapılacağı ileri sürülmüştü. Eski milletvekili Nusret Bayraktar, konuya ilişkin açıklama yaptı. Bayraktar, araziye kültür merkezi inşa edileceğini belirtti...

Çekmeköy 5 No’lu Acil Sağlık Hizmet İstasyonu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çekmeköy Belediyesi, Çekmeköy 5 No’lu Acil Sağlık Hizmet İstasyonu'nu hizmete açtı.

Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım!

Çekmeköy Ömerli'de 85 bin metrekarelik alanda inşa edilen Dekar Kıyıbahçe projesinde ilk etap teslimleri Nisan 2020'de yapılacak. Peki proje nerede yer alıyor? İşte Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım bilgisi...

Dekar Kıyıbahçe Çekmeköy satışta! Metrekaresi 7 bin 700 TL'ye!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmaları arasında gösterilen Dekar Yapı'nın Çekmeköy Ömerli’deki yeni projesi Dekar Kıyıbahçe'de metrekare fiyatı 7 bin 700 TL'den başlıyor.

Çekmeköy Alparslan Türkeş Kültür Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediyesi artan nüfusa bağlı olarak mahallelere yeni kültür merkezleri inşa etmek için çalışmalarına devam ediyor.

Çekmeköy Hamidiye Kültür Merkezi'nde son durum!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz yeniden inşa edilen Hamidiye Kültür Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Çekmeköy Emekliler Kıraathanesinde neler olacak Haberi

Çekmeköy Emekliler Kıraathanesinde neler olacak

Çekmeköy Belediyesi 65 yaş ve üzeri ilçe sakinleri için bir buluşma noktası hazırladı. Emekliler Kıraathanesi 26 Ağustos’ta hizmete giriyor.

 

Çekmeköy Belediyesi’nin yapımını tamamladığı kıraathane, 18 bin metrekarelik yeşil alanı bulunan Kent Park’ın içinde yer alıyor. İkinci baharlarını yaşayan çınarlara tamamen ücretsiz olarak hizmet verecek kıraathanede; çay, kahve, poğaça ve tost ikramları yapılacak.  Pastel renklerle özel olarak dekore edilen kıraathanenin içinde emekliler, günlük gazeteleri okuma, satranç ve domino oynama şansı bulacaklar. Kıraathane isminin hakkını vermek isteyen emekliler için de, içeride bulunan kütüphane ücretsiz olarak hizmet verecek.

İki nesil bir arada

Projede torunları ile vakit geçirmek isteyen aile büyükleri de unutulmadı. Trafikten uzak, yeşil alan içinde bulunan Emekliler Kıraathanesi’nin girişinde yer alan oyun parkı ile iki neslin bir arada iyi vakit geçirmesini amaçlanıyor.

Çalışmaları yakından...