06 / 05 / 2024

çekmeköy emlak fiyatları

çekmeköy emlak fiyatları

Yavuz Sultan Selim Köprüsünün bağlantı yolu olan Kuzey Marmara Otobanın giriş çıkışının, Çekmeköy'de yapılıyor olması; bölgedeki emlak fiyatlarının hızla artmasını sağladı. Yolun güzergahı açıklandığında emlak fiyatları bir miktar artmıştı...

Çekmeköy Alemdağ Emlak Konutları’nda aidat yolsuzluğu tepkisi!

İstanbul Çekmeköy Alemdağ Emlak Konutları’nda 5 bin kişi site yönetimini protesto etti. Site yönetiminin fazladan aldığı ücretin dışında, aidata istediği ek 6 milyon TL’lik bütçe karşısında site sakinleri duruma tepki gösterdi.

Emlak Konut GYO Ormanköy Çekmeköy değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ormanköy Çekmeköy projesi ile ilgili olarak hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu''nu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Çekmeköy Taşdelen Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi projesi ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Galataport projesi açılmadan emlak fiyatlarını yükseltti! 

İlk kruvaziyer gemisinin Nisan 2020'de Galataport limanına yanaşması öngörülüyor. Karaköy'den Fındıklı'ya 1.2 kilometrelik bir alanda yapılan proje, daha açılmadan bölgedeki emlak fiyatlarını uçurdu...

Batman'da emlak fiyatları yükseldi!

Batman'da son yıllarda iş yerleri ve konutlarda büyük bir artış yaşanırken kira ve emlak fiyatlarındaki yükselişle ilgili konuşan emlak danışmanları, halkın büyük çoğunluğunun şikayetçi olduğu söylüyor.

Almanya'daki yüksek emlak fiyatları işletmeleri zorluyor!

TDU Başkanı Remzi Kaplan Almanya'da emlak fiyatlarının yüksek olması sebebiyle iş insanların ticari alan ve dükkan bulmakta zorlandıklarını, bundan dolayı işletmelerin Berlin’den taşındığını söyledi.

Casa Bella Çekmeköy'de fiyatlar 1 milyon TL'den başlıyor!

Çekmeköy Alemdağ’da inşa edilen Casa Bella Evleri'nde fiyatlar 1 milyon TL'den başlıyor. Projede 20 adet lüks bahçe dubleks ve 20 adet lüks çatı dubleks ev bulunuyor.

Emlak Konut Çekmeköy 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Çekmeköy Taşdelen Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Taşdelen Mahallesi 5 adet parsel için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Almanya’da emlak fiyatları 10 yılda yüzde 48 arttı!

Federal İstatistik Dairesi yetkililerinin açıkladığı verilere göre 2008 ile 2018 yılları arasında emlak fiyatları Almanya'da yüzde 48 oranında yükseldi. 

İstanbul Havalimanı emlak fiyatlarını yüzde 100 artırdı!

İstanbul Havalimanı'nın taşınması emlak piyasasını hareketlendirdi. İstanbul Havalimanı'nın taşındığı bölgede emlak fiyatları ve taşınma oranları yüzde 100 arttı.

Karadağ'da emlak fiyatları 5 yılda 3’e katlanacak!

Avrupa Birliği’nin (AB) 2020’ye kadar birliğe dahil edeceği 5 ülkeden birincisi olması beklenen Karadağ’da son 5 yıldır emlak fiyatları yıllık ortalama yüzde 14 civarında artıyor

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları fiyatları 2018!

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları fiyatları 2018 haberimizde yer alıyor. Burçlar Yapı tarafından İstanbul Çekmeköy'de inşa edilen proje 86 daire ve 8 mağazadan oluşacak. 

NEF Çekmeköy güncel fiyatları!

NEF Çekmeköy projesinde 1+1, 1,5+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor. NEF Çekmeköy güncel fiyatları haberimizde yer alıyor. 

çekmeköy emlak fiyatları Haberi

çekmeköy emlak fiyatları

Yavuz Sultan Selim Köprüsünün bağlantı yolu olan Kuzey Marmara Otobanın giriş çıkışının, Çekmeköy'de yapılıyor olması; bölgedeki emlak fiyatlarının hızla artmasını sağladı. Yolun güzergahı açıklandığında emlak fiyatları bir miktar artmıştı. Fakat yatırımcı, yol ve köprü çalışmasını gözünle görmeden bölgeye pek itibar etmemişti. Yol bitme noktasına yaklaştıkça emlak fiyatları da adeta uçuşa geçti. Fiyatların çok daha artacağı kesin... 

Köprü yolunun giriş çıkışına en yakın ticari alan olan Alemdağ Şile otobanı üzerinde arsa metre kare fiyatları 4000-5000 liraları buldu. 

Bu bölge otomobilciler ve ticari bina yapıcıların yeni gözdesi oldu. 

Mülkiyet ve imar sorunları yüzünden bir türlü hak ettiği ölçüde gelişemeyen Alemdağ ise sıçrama taşından zıplayan bir panter gibi. 

Fiyatlar yerinde durmuyor. Küçük arsa sahipleri adeta zengin oldu. Bölgede ki sağlam konut stokunun azlığından, yüksek katlı bina...