02 / 05 / 2024

Çekmeköy Fatih Sultan Mehmet Mahallesi parkı imar durumu

Çekmeköy Fatih Sultan Mehmet Mahallesi parkı imar durumu

Çekmeköy İlçesi, 3961 parsel ve Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, parkına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Çekmeköy'deki bazı riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Çekmeköy ilçesi, Alemdağ, Merkez ve Çevresi, Sultançiftliği, Hüseyinli, Sırapınar Köyleri, Ömerli, Batı Bölgesi, Koçullu, Doğu Bölgesi, Reşadiye, Taşdelen Mahalleleri Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi açıldı!

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz ve Alime Yılmaz ortaklığında açıldı.

Çekmeköy 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Çekmeköy ilçesi, Sultançiftliği Kuzey Marmara Otoyolu Bağlantısına ait Kavşak Projesi'nin ve Kamulaştırma Sınırının Aktarılmasına ilişkin 1/5000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Ekrem İmamoğlu’ndan Kanal İstanbul çıkışı: Fatih Sultan Mehmet dirilse hesap sorar!

İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarına tepki göstererek, “Fatih Sultan Mehmet, bugün ayağa kalksa, dirilse, ‘Sen ne yapıyorsun’ der.” dedi.

Çekmeköy Fatih Sultan Mehmet Mahallesi parkı imar planı askıda!

Çekmeköy İlçesi, 3961 parsel ve Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, parkına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Bartın Fatih Sultan Mehmet Lisesi’ne yeni bina yapılacak!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi’ne yeni bina ihalesinin 10 Şubat 2017 tarihinde Bartın İl Özel İdaresince gerçekleştirileceğini açıkladı.

Çekmeköy Sultançiftliği Aile Sağlığı Merkezi'nde sona gelindi!

Çekmeköy Belediyesi’nin katkılarıyla hayırsever bir işadamı tarafından yaptırılan Sultançiftliği Aile Sağlığı Merkezi’nin inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı

Çekmeköy Sultançiftliği'ne aile sağlığı merkezi inşa edilecek!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Sultançiftliği Mahallesi’ndeki aile sağlığı merkezinin nüfusa oranla yetersiz kalması üzerine, mahalleye yeni bir aile sağlığı merkezi yapılması için harekete geçti.

Niğde Fatih Sultan Mehmet Camii’nin yüzde 70'i tamam!

Niğde’de yaptırılan Fatih Sultan Mehmet Cami’nin inşaatı devam ediyor.Selçuk Mahallesi Muhtarı İsmail Ünal, Fatih Sultan Mehmet Cami’nin caminin inşaatının yüzde 70’nin tamamlandığını söyledi.

Başiskele Fatih Sultan Mehmet Parkı açıldı!

Başiskele Belediyesi tarafından 7 Yıldızlı Kent adı verilen Kocaeli Başiskele’de yaptırılan 30 dönümlük arazi üzerindeki dev Fatih Sultan Mehmet Parkı'nın açılışı, görkemli bir şekilde gerçekleştirildi

Kocaeli Başiskele Fatih Sultan Mehmet Parkı yarın açılıyor!

“Yedi Yıldızlı Kent” olarak isimlendirilen Başiskele’de, yarın ilçenin prestij projelerinden biri olan Fatih Sultan Mehmet Parkı’nın açılışı gerçekleştirilecek. Açılış sonrası Sanatçı Uğur Işılak, konser verecek.

1986 yılında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün ayakları tamamlanmış!

1986 yılında inşası devam eden, Asya ve Avrupa'yı ikinci defa bağlayacak olan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün ayakları tamamlanmış. 107 metre yüksekliğinde olacak olan kulelerin 65 metrelik bölümü de tamamlanmış.

Kuzey Marmara Otoyolu Çekmeköy'de emlak fiyatları artırdı!

Yavuz Sultan Selim Köprüsünün bağlantı yolu olan Kuzey Marmara Otobanın giriş çıkışının, Çekmeköy'de yapılıyor olması; bölgedeki emlak fiyatlarının hızla artmasını sağladı. Yolun güzergahı açıklandığında emlak fiyatları bir miktar artmıştı...

Çekmeköy Fatih Sultan Mehmet Mahallesi parkı imar durumu Haberi

Çekmeköy Fatih Sultan Mehmet Mahallesi parkı imar durumu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Çekmeköy İlçesi, 3961 parsel ve Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, parkına ilişkin 1/5000 ölçekli 19 Haziran 2018 tasdik tarihli plan bugün tadilatı askıya çıkarıldı. İmar planı 11 Şubat 2019 tarihinde askıdan inecek.

İmar planı için tıklayın.