30 / 04 / 2024

Kocaeli Başiskele Fatih Sultan Mehmet Parkı yarın açılıyor!

Kocaeli Başiskele Fatih Sultan Mehmet Parkı yarın açılıyor!

“Yedi Yıldızlı Kent” olarak isimlendirilen Başiskele’de, yarın ilçenin prestij projelerinden biri olan Fatih Sultan Mehmet Parkı’nın açılışı gerçekleştirilecek. Açılış sonrası Sanatçı Uğur Işılak, konser verecek.



Başiskele Belediyesi’nin prestij çalışmalarından biri olan Fatih Sultan Mehmet Parkı, ilçe halkının yanı sıra bölge halkının da ilgisini çekecek donanımlarıyla üst düzey protokolün katılımı ile açılacak. Açılışa Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ı da davet eden Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, açılışta yoğun bir protokolün katılımını bekliyor.

 

HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

30 dönümlük park alanında; Fatih Sultan Mehmet Anıtı ve 16 bağımsız Türk devletinin temsili askerleri, yürüyüş alanları, kafeterya, çocuklar ve gençler için oyun grupları, piknik alanları, kültür ve sanat sergi alanları, bebek bakım alanı, ibadet için mescide kadar her şey bulunuyor.

 

BÜYÜKLER DE SEVECEK

Birçok görselin bulunduğu Fatih Sultan Mehmet Parkı’nda, çocuklar kadar büyüklerin de ilgisini çeken 75 metre uzunluğundaki çim kayak pisti, en merak uyandıran oyun alanlarının başında yer alıyor. Park, ailelerin çocuklarıyla hoş vakit geçireceği ve doğayla iç içe olacağı şekilde tasarlandı.

 

IŞILAK KONSER VERECEK

Yeşil bitki örtüsüyle de göz kamaştıran park, görkemli bir açılış programıyla halkın hizmetine sunulacak. Saat 19.30’da gerçekleştirilecek ve açılış sonrasında sevilen Sanatçı Uğur Işılak, birbirinden güzel şarkılarıyla katılımcılarla buluşacak. Ayrıca açılışa özel gösteriler de olacak.


Kocaeli Manşet


Geri Dön