06 / 05 / 2024

Başiskele Fatih Sultan Mehmet Parkı

Başiskele Fatih Sultan Mehmet Parkı

Başiskele Belediyesi tarafından 7 Yıldızlı Kent adı verilen Kocaeli Başiskele’de yaptırılan 30 dönümlük arazi üzerindeki dev Fatih Sultan Mehmet Parkı'nın açılışı, görkemli bir şekilde gerçekleştirildi

Kocaeli Başiskele Fatih Sultan Mehmet Parkı yarın açılıyor!

“Yedi Yıldızlı Kent” olarak isimlendirilen Başiskele’de, yarın ilçenin prestij projelerinden biri olan Fatih Sultan Mehmet Parkı’nın açılışı gerçekleştirilecek. Açılış sonrası Sanatçı Uğur Işılak, konser verecek.

Ekrem İmamoğlu’ndan Kanal İstanbul çıkışı: Fatih Sultan Mehmet dirilse hesap sorar!

İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarına tepki göstererek, “Fatih Sultan Mehmet, bugün ayağa kalksa, dirilse, ‘Sen ne yapıyorsun’ der.” dedi.

Başiskele'de yeni spor merkezi açıldı!

Başiskele Belediyesi tarafından spor yaparak sağlıklı bir hayat sürdürmek isteyen kadın ve erkekler için hizmete açılan ücretsiz spor merkezlerinin en yenisi Fatih Mahallesi’nde hizmete açıldı.

Başiskele Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları başladı!

Başiskele ilçesinde Yeşilyurt ve Fatih mahallelerinde yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları başlatıldı.

Kocaeli Başiskele'de 13.3 milyon TL'ye satılık 15 arsa!

Kocaeli Başiskele Belediye Başkanlığı, Başiskele Fatih Mehallesi'nde bulunan 15 tarlayı satışa çıkardı. İhalesi 26 Eylül'de gerçekleştirilecek arsaların bedeli 13 milyon 393 bin 763 TL olarak belirlendi.

Başiskele Fatih Mahallesi'nin yol sorunu çözülüyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz konutlaşmanın yoğun olarak yaşandığı Fatih Mahallesinde ara sokaklardaki çalışmaları yerinde inceledi.

Kocaeli Başiskele’de yol çalışmaları başladı!

Kocaeli'nin büyüyen ve nüfusu artan semtlerinden biri olan Başiskele’de, 8 sokağın yolları yenileniyor. Bu çalışmalar kapsamında Fatih Mahallesi’nde 12 metre genişliğinde ve yaklaşık 500 metre uzunluğundaki Çam Sokak parke taşları ile kaplanacak.

İzmit ve Başiskele’ye 4.1 milyon TL'lik yatırım!

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, İzmit ve Başiskele ilçelerinin yüksek kesimlerindeki yerleşim alanlarının içmesuyu ihtiyacını depolayacak 5 adet çeşitli hacimde depo inşa ediyor

Başiskele Kent Meydanı ortaya çıkıyor!

aşiskele Kent Meydanı ve Belediye Hizmet Binası’nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Başiskele Serdar Mahallesi’nde 10 dönümlük alan üzerinde yapılan kent meydanı ve belediye hizmet binası bodrum, zemin ve iki kattan oluşacak.

Kocaeli Başiskele'de yeni sosyal alanlar yapılıyor!

Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Körfez mahallesinde 4 bin 500 metrekarelik alan içerisine yeni bir park yapıyor. Başiskele Belediyesi ihtiyaç duyulan alanları sosyal alanlara dönüştürüyor.

Fatih Sultan Mehmet Camii ve çevresi yenileniyor!

Fatih Sultan Mehmet Camii ve çevresinin düzenlenmesi ile nikah sarayının bölgeye kazandırılması planını cami cemaati ile paylaşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sabah namazının ardından camide bir sunum gerçekleştirdi.

Başiskele’ye özel mesire tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele sınırları içinde Eski Yayla Tekne Pınarı bölgesinde A Tipi Mesire alanı projesini hayata geçiriyor. Tesisin 1. Etap İnşaatı İhalesi bugün gerçekleşti.

Başiskele Belediyesi Semt Konağı 1 ay sonra açılacak!

Başiskele Belediyesi tarafından yapılan semt konaklarının biri daha Doğantepe mahallesinde yükseliyor. Başiskele Belediyesi semt konağını yaklaşık 1 ay sonra hizmete açılmak için gün sayıyor.

Başiskele Doğantepe Semt Konağı açılışa gün sayıyor!

Başiskele Belediyesi tarafından yapılan semt konaklarının biri daha Doğantepe mahallesinde yükseliyor.Yukarı Doğantepe mevkinde inşaatına başlanan semt konağını yaklaşık 1 ay sonra hizmete açılmak için gün sayıyor.

Başiskele Fatih Sultan Mehmet Parkı Haberi

Başiskele Fatih Sultan Mehmet Parkı


İstanbul'u fetheden Fatih Sultan Mehmet'in adını Başiskele'de yaşatmak amacıyla yola çıkan Başiskele Belediyesi'nin ilçeye yaptırdığı 30 dönümlük arazi üzerindeki dev Fatih Sultan Mehmet Parkı'nın açılışı gerçekleştirildi. Ünlü Sanatçı ve AK Parti Milletvekili Adayı Uğur Işılak’ın da konser verdiği şölen havasında gerçekleştirilen açılışa; AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Küçük, Başiskele Kaymakamı Ali Partal, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Zeybek, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Şahin Talus ve çok sayıda vatandaş katıldı.

7 YILDIZLI HİZMET

33 bin metrekarelik alanda bütün Başiskele’yi kucaklayacak, herkesin gönlünü hoş edecek bir park yaptırdıklarını dile getiren Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, “7 yıldızlı ilçede 7 yıldızlı...