11 / 05 / 2024

Çekmeköy Prestij Konutlarında satılık daire

Çekmeköy Prestij Konutlarında satılık daire

Serhad Yapı tarafından Çekmeköy Taşdelen'de hayata geçirilen Çekmeköy Prestij projesinin ikinci etabı 3 ay sonra satışa çıkıyor. İkinci etapta 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan toplam 40 konut bulunuyor...

Çekmeköy Prestij Konutları'nda fiyatlar 290 bin TL'den başlıyor!

Serhad Yapı tarafından hayata geçirilen Çekmeköy Prestij Konutları'nda daire fiyatları minimum 290 bin TL maksimum 350 bin TL. Projede daire teslimlerinin 15 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor...

Ataköy Prestij Konakları'nda son fırsat daireler!

Rubenis İnşaat tarafından Ataköy dokuzuncu etapta inşa edilen Ataköy Prestij Konakları'nda son fırsat dairelerin satışları devam ediyor.  Peki Ataköy Prestij Konakları'nda daire fiyatları ne kadar? Ataköy Prestij Konakları ile ilgili detaylar..

Çekmeköy Alemdağ Emlak Konutları’nda aidat yolsuzluğu tepkisi!

İstanbul Çekmeköy Alemdağ Emlak Konutları’nda 5 bin kişi site yönetimini protesto etti. Site yönetiminin fazladan aldığı ücretin dışında, aidata istediği ek 6 milyon TL’lik bütçe karşısında site sakinleri duruma tepki gösterdi.

Sultanbeyli-Çekmeköy Metro Hattı'nda çalışmalar hızlanacak!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Sultanbeyli-Çekmeköy arasındaki hattı hızlı bir şekilde ele alacağız ve tamamlayacağız." dedi.

Nef Çekmeköy dükkanlarında garantili kira desteği nedir?

Nef Çekmeköy projesinin dükkanları 1 günlüğüne 2 Mart Cumartesi günü satışa çıkıyor. Projedeki dükkanlar için garantili kira desteği veriliyor. Peki Nef Çekmeköy dükkanlarında garantili kira desteği nedir?

Çekmeköy metrosu için açılış tarihi belli mi?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosunun ikinci etabı olan Çekmeköy-Yamanevler Metrosu'nda çalışmalar devam ediyor. Peki, Çekmeköy metrosu için açılış tarihi belli mi?

Çekmeköy Metrosu ne zaman açılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosunun ikinci etabı olan Çekmeköy-Yamanevler Metrosu'nda çalışmalar tamamlandı. Peki, Çekmeköy Metrosu'nda son durum ne?

Çekmeköy-Yamanevler Metrosu'nda çalışmalar tamam!

Çalışmaları tamamlanan Çekmeköy-Yamanevler Metrosu ile hizmette olan Üsküdar-Yamanevler bölümünün birleştirme testleri nedeniyle seferlere yarından itibaren 4 gün ara verilecek...

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda son düzlüğe girildi!

Satışların devam ettiği Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları için son düzlüğe girildi. Projede 48 ay vade farksız taksit yapılıyor...

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda son fırsatlar!

Ceylan İnşaat’ın Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında devam eden projesi Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda son dairelerde satışlar sürüyor. 

Çekmeköy konut piyasasında ikinci bahar yaşanıyor!

Anadolu yakasının yıldızı Çekmeköy, metro hattı ve Kuzey Anadolu Otoyolu projesiyle ikinci baharını yaşıyor.

Hayalinizdeki yaşamın adı; Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları!

Ceylan İnşaat imzası taşıyan Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda müşterilerie banka kredisi olmadan 72 ay vade ile 0 faiz şirket finansmanı sunuluyor..

Çekmeköy Park Konutları güncel fiyatlar!

Çekmeköy Park Konutları güncel fiyatlar kapsamında projedeki konutlar 655 bin 460 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nın yüzde 80'i satıldı!

Yüzde 80'inin satıldığı Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda daire fiyatları 568 bin TL'den başlıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.

Çekmeköy Prestij Konutlarında satılık daire Haberi

Çekmeköy Prestij Konutlarında satılık daire

Serhad Yapı güvencesiyle Çekmeköy Taşdelen'de inşa edilen Çekmeköy Prestij projesinin ikinci etabı da 3 ay sonra satışa çıkıyor. 5 bin metrekare alan üzerinde oluşan projenin ikinci etabında toplam 40 daire yer alıyor. 


1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Çekmeköy Prestij projesinin ikinci etabında konutların büyüklüğü 100 ile 150 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Fiyatların henüz kararlaştırılmadığı Çekmeköy Prestij projesinin sosyal olanakları arasıda ise çocuk oyun alanları, çocuk servisi bekleme odası,  yeşil alanlar, yüzme havuzu, orman manzaralı teras bahçe,  spor salonu, çocuk parkı, katlı otopark ve güvenlik bulunuyor. 


Proje, Taşdelen'in tam girişinde, Güngören Mahallesi'nde Turgut Özal Bulvarı üzerinde konumlanıyor.


Telefon: 0216 642 55 40