05 / 05 / 2024

Çekmeköy Spor Kompleksine nasıl gidilir

Çekmeköy Spor Kompleksine nasıl gidilir

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne devredilen Çekmeköy Spor Kompleksi 'nin açılışı dün gerçekleştirildi. Ulus Pazarı'nın yanında inşa edilen spor kompleksinde kayıtlar da başladı...

Tolgahan Sayışman Çekmeköy’deki evine spor salonu yaptırdı!

Oyuncu Tolgahan Sayışman, Çekmeköy’deki 4.5 milyon TL'lik lüks villasına eşi Almeda Abazi için 50 bin TL’lik spor salonu yaptırdı.

Çekmeköy'e spor parkı inşa edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çekmeköy Belediyesi’nin Nişantepe Mahallesi’ne hayata geçirdiği Spor Parkı hizmete açıldı.

Çekmeköy Ömerli Spor Tesisi yenileniyor!

Çekmeköy Belediyesi, Ömerli Mahallesi’nde yer alan spor tesisi ve sanat merkezini baştan aşağı yeniliyor.

Çekmeköy Necati Alkan Spor ve Kültür Tesisi yeniden hizmette!

Çekmeköy Belediyesi'nin yenilediği Necati Alkan Spor ve Kültür Tesisi törenle hizmete sunuldu. Yeni yüzüyle Aydınlar Mahallesi Yeşilyurt Caddesi’nde Çekemköylüleri misafir edecek olan tesis, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz tarafından açıldı.

Çapaçim Spor İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Çapaçim Spor İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi, Serhat Çapar Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta Çekmeköy, Çatalmeşe Mahallesi'nde kuruldu.

Ary Efedra Çekmeköy projesi!

Firma bünyesinde 36 ay vade farksız taksitlendirme imkanı bulunan Ary Efedra Çekmeköy projesi sosyal olanakları arasında otopark, çok amaçlı spor sahası, açık yüzme havuzu, fitness center, kafeler ve sauna yer alıyor...

Efedra Çekmeköy ödeme koşulları!

Efedra Çekmeköy ödeme koşullarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Çekmeköy Ary Efedra projesinde otopark, çok amaçlı spor sahası, açık yüzme havuzu, fitness center, kafeler ve sauna bulunuyor...

Çekmeköy Efedra'da 36 ay 0 faizle! 260 bin liraya!

Çekmeköy Efedra'da 36 ay 0 faizle konut sahibi olunabiliyor. Projede çok amaçlı spor sahası, kafeterya, sauna, fitness center, otopark ve de açık yüzme havuzu yer alıyor.

Çekmeköy Spor Kompleksi açıldı!

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne devredilen Çekmeköy Spor Kompleksi 'nin açılışı dün gerçekleştirildi. Ulus Pazarı'nın yanında inşa edilen spor kompleksinde kayıtlar da başladı...

Çekmeköy Kültür Merkezi ne zaman açılacak?

2 bin 444 metrekarelik alan üzerinde kurulan Çekmeköy Kültür Merkezi, 7 kattan meydana geliyor. Sadece kültür sanat etkinlikleri için düzenlenen alanlar değil spor alanları da bulunacak

Çekmeköy Reşadiye Çamlı Vadi Konakları resimleri!

Çekmeköy Reşadiye Çamlı Vadi Konakları resimleri haberimizin içinde yer alıyor, projede ness salonu, yüzme havuzu, oyun alanları, peyzaj alanları, spor alanları ve kapalı otopark mevcut.

Glow 3 Çekmeköy'de 223 bin TL'ye! Yaşam başlıyor!

Çekmeköy’de inşa edilen Glow 3, Haziran'da sahiplerine teslim edilecek. MOM Yapı’nın ilk projesi olan Glow 3’te havuz tamamlanırken; sosyal alanlar, spor alanları ve parklarda ise son aşamaya gelindi

216 Butik Çekmeköy nerede Nasıl gidilir

Dün düzenlenen lansmanla satışa sunulan 216 Butik Çekmeköy projesi 216 Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede toplam 114 konut yer alıyor

Çekmeköy Spor Kompleksine nasıl gidilir Haberi

Çekmeköy Spor Kompleksine nasıl gidilir

Çekmeköy Spor Kompleksi dün açıldı ve bugün kayıt almaya başladı. İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne devredilen Çekmeköy Spor Kompleksi'nin toplam inşaat alanı 6 bin metrekare. 


K-Yapı (Gençbent İnşaat) tarafından yapılan Çekmeköy Spor Kompleksi'nin ihalesi 19 Nisan 2011'de yapılmıştı. Çekmeköy Spor Kompleksi kapsamında spor salonun yanı sıra yüzme havuzu yer alıyor. 


Çekmeköy Spor Kompleksi kapsamında yer alan spor salonu 2 bin 500 kişilik tasarlandı. Çekmeköy Spor Kompleksi kapsamında 1.000 araçlık otopark bulunuyor. 


Çekmeköy Spor Kompleksi'nde ayrıca kafeler, duşlar, fitness center, antreman salonları, hakem soyunma odaları bulunuyor. Çekmeköy Spor Kompleksi; 5 katlı tasarlandı. 


15 bin 318 metrekarelik kapalı alana sahip olan Çekmeköy Spor Kompleksi kapsamında toplam arsa alanı 2 bin 892 metrekare olarak belirlendi. 


Çekmeköy Spor Kompleksi; Hamidiye Mahallesi'nde Ulus Pazarı'nın yanında yer alıyor.