02 / 05 / 2024

Çekmeköy\'de arazi fiyatları arttı

Çekmeköy\'de arazi fiyatları arttı

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy'de arazi fiyatlarının arttığını anlattı...

Esenler'de arsa ve Çekmeköy'de arazi satılıyor! İstanbullular dikkat! 

Esenler ve Çekmeköy Belediyeleri gayrimenkul satış ihalesi düzenliyor. Bu kapsamda, Esenler'de akaryakıt istasyonu, Çekmeköy'de arazi satılıyor. İşte o ihaleler ile ilgili merak edilenler...

Ormanyaka Çekmeköy'de 990 bin TL peşinat 48 ay vade fırsatı!

Ege Yapı Ormanyaka Çekmeköy projesinde 990 bin TL peşinat 48 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Ormanyaka Çekmeköy'de konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Çekmeköy'de TRT’ye tahsis edilen arazi imara açıldı mı?

Çekmeköy’de orman ve askeri alan fonksiyonu bulunan TRT’ye tahsis edilmiş olan 453 dönümlük alan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca imara açıldı. Ormanlık arazinin 337 dönümüne “TRT Kampüsü ve Uluslararası İstanbul Film Platoları” yapılacak.

Nef Çekmeköy Ormantepe Etabı fiyatları!

Nef Çekmeköy Ormantepe Etabı fiyatları en düşük 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Yüzde 1 peşinatla ev sahibi olma imkanı sunulan proje İstanbul Çekmeköy'de yükseliyor...

Çekmeköy'de Ağaoğlu standardı!

Lansmana özel yüzde 25 indirim sağlanan Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi "Çekmeköy'de Ağaoğlu standardı" sloganıyla basına tanıtılıyor. Proje 739 adet daireden meydana geliyor.

Ağaoğlu Çekmeköy Park Konutları fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de yükselen Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Ağaoğlu Çekmeköy Park Konutları fiyatları 446 bin TL'den başlıyor.

Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyatları ne kadar?

Ali Ağaoğlu, 3 milyar dolar yatırım bedeline sahip Çekmeköy Park projesinden Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına ev verdi. Peki Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyatları ne kadar?

Ağaoğlu Çekmeköy Park liste fiyatları!

Ağaoğlu Çekmeköy Park liste fiyatları 446 bin TL'den başlıyor. Toplam 739 daireye yer verilen Çekmeköy Park Evleri 3 milyar dolar yatırım bedeliyle hayata geçirildi...

Ağaoğlu Çekmeköy Park ev fiyatları ne kadar?

Ağaoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi 739 adet daireden meydana geliyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy Park ev fiyatları ne kadar?

Ağaoğlu Çekmeköy Park satış fiyatları 2017!

Ağaoğlu Çekmeköy Park satış fiyatları 2017 daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiyor. 3 milyar dolar yatırım bedeline sahip projede toplamda 739 adet daire yer alıyor.

İnşaatçılar Çekmeköy’de proje yarışına hız verdi!

İstanbul’un yeni gelişim bölgesi Çekmeköy’de proje yarışı hızlandı. Sinpaş’tan İş Altınhas İnşaat’a ve 216 Yapı’ya kadar markalı konut üreticilerinin proje ürettiği bölgede, inşaat, planlama ve satış aşamasında 22 konut projesi bulunuyor.

Çekmeköy’de ortalama konut metrekare fiyatı 3 bin TL!

Endeksa.com’un verilerine göre, konut projeleri ile öne çıkan Çekmeköy’de konut satış fiyatları ortalama 2 bin 825 TL/metrekare ile 4 bin 150 TL/metrekare arasında değişiyor. Ortalama konut satış fiyatının 3 bin TL/metrekare olduğu ilçede, konutların ortalama geri dönüş süreleri 24 yıl.

New Nişantepe Çekmeköy’de geri sayım başladı!

3.Köprü Gişelerinin hemen yanı başında yerini alan New Nişantepe Çekmeköy’de, hem doğasıyla hem ödemesiyle nefes alacaksınız…

Çekmeköy\'de arazi fiyatları arttı Haberi

Çekmeköy\'de arazi fiyatları arttı

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, yatırım çekme noktasında marka değerlerinin yüksek olduğunu anlattı. Yeşil alanların yoğunluğu ve özel eğitim kurumlarının ilgisiyle dikkat çeken Çekmeköy'de arazi fiyatları arttı.


Poyraz, Çekmeköy'ün yatırım çekmede marka değeri yüksek bir ilçe olduğunu dile...