07 / 05 / 2024

Celal Ateş

Celal Ateş

MNC Gayrimenkul ve Yapı Limited Şirketi, Mustafa Elmalı, Celal Ateş, Nihat Polat tarafından 45 bin TL'lik sermaye ile 17 Eylül'de Story Residence 2 Esenyurt'ta kuruldu.

Celal Zade Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Celal Zade Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Celal Alkan tarafından kuruldu. 

Gaziantep Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu'nu hizmete açtı.

Gaziantep Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi açıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi'ni hizmete açtı.

Ateş Tures Ortak Girişim İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateş Tures Ortak Girişim İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Çağrı Emlak'ın acı günü! Galip ve Celal Çınar'ın annesi vefat etti!

İstinye esnaflarından Çağrı Emlak’ın sahibi Galip-Celal Çınar kardeşlerin annesi vefat etti...

Celal Köse kimdir?

Celal Köse, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı oldu. Peki Celal Köse kimdir? Celal Kösebugüne kadar hangi işlere imza attı?

Konya'da ateşe dayanıklı evler üretiliyor!

Konya merkezli bir firma tarafından uçak ve hızlı trenlerde kullanılan SMC adı verilen malzemeden üretilen evler ateşte zarar görmüyor. Yüksek ısı yalıtımı özelliğine sahip evler özellikle yurt dışından büyük ilgi görüyor.

Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi'ndeki çalışmaları tamamladı.

Ece Erken mimar Jale Barahya'ya ateş püskürdü!

Sunucu Ece Erken evini dekore eden ve kendisini dolandırdığını iddia ettiği mimar Jale Barahya'ya adeta ateş püskürdü

Celal Koloğlu'ndan depreme dayanıklı konut uyarısı!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu, doğru mühendislik, doğru planlama ve doğru malzemeyle depreme dayanıklı konutlar inşa edildiği takdirde depremden korkmaya gerek olmadığını bildirdi. 

İNTES Başkanı Celal Koloğlu Milli Birlik Günü'nü değerlendirdi!

İNTES Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde açıklamalarda bulundu. Koloğlu,  '' İş dünyası olarak 'daha çok yatırım, daha çok üretim, daha çok istihdam' hedefimiz olmalı'' dedi. 

İNTES Başkanı Celal Koloğlu'ndan yeni kabine açıklaması!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu yeni kabineye ilişkin açıklama yaptı. 

Celal Koloğlu: İnşaat sektörü olarak görevimizi sürdüreceğiz!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası Başkanı Celal Koloğlu'nun 24 Haziran 2018 seçimlerine ilişkin açıklama yaptı...

Celal Ateş Haberi

Celal Ateş

MNC Gayrimenkul ve Yapı Limited Şirketi, Mustafa Elmalı, Celal Ateş, Nihat Polat tarafından 45 bin TL'lik sermaye ile 17 Eylül'de kuruldu. 


MNC Gayrimenkul ve Yapı Limited Şirketi iş konusu;  a   Gayrimenkul Alım Satım......... ........................................................... . b.  Yapı malzemeleri alım satım........................ .............................................. c.   İnşaat dekorasyon ve taahhüt işleri.............................. ..................................   Şirket amaç ve konularıyla ilgili olarak aşağıdaki işlemleri yapar: Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her...