28 / 04 / 2024

Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi tamamlandı!

Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi'ndeki çalışmaları tamamladı.



 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen tematik parklar arasına Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi eklendi. 250 dönüme kurulan kültür ve spor vadisine yönelik çalışmalar tamamlandı.

Çalışmalarına devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Nurgana’da boş alanı kamulaştırdı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre,  Nurgana’nın vizyonunu değiştirdi.

“Nurgana’nın kıpkırmızı toprağını, yeşilini, suyunu halkımızla buluşturuyoruz. Çocuklarımız için park içerisine açık ve kapalı spor alanları yapıyoruz. Spor tesisleri, yüzme havuzu ve çok sayıda spor alanını gençlerimize kazandırıyoruz” diyerek, Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi’ni müjdeleyen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yeşil alanların artırılması için önemli çalışmalar yaptı.

Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi’nde, çocuk kütüphanesi, yarı olimpik yüzme havuzu, paten ve kaykay kullanan gençler için skate park, kafeteryalar, mescit, tuvaletler, soyunma ve hakem odası bulunuyor. Profesyonel futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası ve tenis kordunun bulunduğu alanda koşu ve bisiklet parkuru da bulunuyor. 


Geri Dön