28 / 07 / 2024

Celal Ayrancı AKP

Celal Ayrancı AKP

Bugün açıklanan 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde aday adaylarından Bingöllü iş adamı Celal Ayrancı akşam üzeri bulunduğu otelde intihar etti.

İzmir Ayrancılar'a spor kompleksi geliyor!

İZmir Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Ayrancılar Mahallesi için projelendirilen gençlik merkezi ve spor kompleksinin inşaat ruhsatını imzaladı.

Büyük projelere Ünal Akpınar öncü olacak!

Alanında dünyanın en uzun sulama tüneli olan Şanlıurfa tünelleri, Kirazlı Köprü Barajı gibi büyük projeler, Ünal Akpınar AŞ imzasını taşıyor.

Celal Şengör: İstanbul'a deprem ikaz sistemi kurulmalı!

Fransız gemisi Le Suroit’in Marmara Denizi’nde elde ettiği bulgular yayımlandı. Araştırma ekibinde yer alan Prof. Dr. Celal Şengör, ‘Denize inip fay hattını inceledik. Fay Anadolu’ya doğru yılda 2,5 cm ilerliyor. Önlem alınmalı’ dedi

Talas Başakpınar'da 'arsanızı ve tarlanızı satmayın' uyarısı!

Resmi Gazete’de Talas ilçesine bağlı Başakpınar bölgesindeki bazı mahallelerin kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildiğinin yayımlanmasının ardından Başakpınar’da, “Arsanızı ve tarlanızı satmayın” şeklinde yapılan çağrılar dikkat çekti.

İzmir Akpınar'da Taziye ve Kültür Evi açıldı!

Şehzadeler Belediyesi ve hayırsever iş adamlarının katkısı ile Akpınar Mahallesinde yapılan Taziye ve Kültür Evi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışı yapılan Taziye ve Kültür Evi’nde ilk dua 15 Temmuz Şehitleri için okundu.

Bursa Akpınar'da kentsel dönüşüm için imzalar atıldı!

Deprem riskine karşı Bursa'da başlatılan kentsel dönüşüm tüm hızıyla devam ediyor. İnşaat firmasıyla Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm Sosyal Dayanışma Derneği yetkilileri arasında protokol imzalandı.

Bursa Akpınar'daki dönüşümde imzalar atılıyor!

Bursa Olay Gazetesi köşe yazarı İhsan Aydın bugünkü yazısında Akpınar'daki kentsel dönüşümü ele aldı. İşte o yazı:

İzmir Ayrancılar Meydan projesinin ilk kazması vuruluyor!

İzmir Torbalı Belediyesi’nin “Her mahalleye bir meydan” projesinde sıra Ayrancılar’a geldi. İhale süreci tamamlanan proje için önümüzdeki günlerde ilk kazma vurulacak.

Akpınar Medikal Kimya Plastik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akpınar Medikal Kimya Plastik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nuray Çelik tarafından 50 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Arnavutköy'de kuruldu.

Bursa Akpınar'daki 2290 konut kentsel dönüşüme giriyor!

Bursa'da 2290 konutlu 1050 Konutlar'daki kentsel dönüşümde anlaşma sağlandı. Yer sahiplerinin kurduğu Akpınar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yapılan görüşmeler sonunda Nilüfer'deki Nilüfer sitesini yeniden inşa eden Ergünkent inşaat ile mutabakata vardı.

Hoşdere 6. Etap için Sur Yapı-Hatay Akpınar'a yer teslimi yapıldı!

150 milyon 500 bin TL teklifle Emlak Konut Esenyurt Hoşdere 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini kazanan Sur Yapı-Hatay Akpınar'a arsa için yer teslimi yapıldı.

AKP İzmir İl Başkanlığı binası taşındı!

AKP İzmir İl Başkanı Bülent Delican, başkan adayı olduğu dönemde ve genel seçimlerde Başbakan Binali Yıldırım’ın da ofis olarak kullandığı Konvoy İş Merkezi’ne taşıdıklarını açıkladı.

Celal Toprak: Kentsel dönüşüm yıkıp yeniden yapmak değil!

Gazete Beşiktaş'ın yazarlarından Celal Toprak, bu haftaki köşesinde kentsel dönüşüm projelerini ele aldı. İşte Celal Toprak'ın kaleme aldığı o yazı...

Celal Ayrancı AKP Haberi

Celal Ayrancı AKP

AK Parti'den Bingöl Milletvekili aday adayı olan işadamı Ayrancı, Rixos Otel'de aday listelerinin açıklanmasının ardından tabanca ile intihar etti. Ayrancı, olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yeri inceleme ekipleri çalışma başlattı.



22 Nisan 1980 tarihinde Bingöl’ün Genç ilçesinde doğan Ayrancı'nın, akaryakıt ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren şirketleri olduğu öğrenildi.


2009-2011 yılları arasında B.Bingölspor Kulübü Asbaşkanlık görevinde bulunuyordu.


Celal Ayrancı...