05 / 05 / 2024

Celal Bal kimdir

Celal Bal kimdir

Yapı malzemeleri ve ev dekorasyon ürünleri alanında faaliyet gösteren yapı market zinciri Tekzen, internet sitesi üzerinden bağ evi satışına başladı.

Ahmet Bal Kimdir? Ahmet Bal nerelerde görev almıştır?

Ahmet Bal kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ahmet Bal ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ahmet Bal kaç yaşında, nereli, kimdir?

Ülker Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bal kaç yaşında? Ahmet Bal nereli? Türkiye'nin iş dünyasındaki etkili isimlerinden biri olan Ahmet Bal kimdir? İşte ayrıntılar... 

Celal Zaim Çil nerede doğdu? Ne iş yapıyor? Hangi bölümden mezun oldu?

Peker GYO Yönetim Kurulu Üyesi Celal Zaim Çil kimdir? Ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? İşte detaylar...

Naci Ağbal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Naci Ağbal kimdir? Naci Ağbal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Naci Ağbal Ne iş yapar? Naci Ağbal Nereli?  İşte Naci Ağbal'ın hayatına dair merak edilenler.

Celal Zaim Çil kimdir?

Peker GYO Yönetim Kurulu üyeliğine atanan Celal Zaim Çil kimdir? Celal Zaim Çil daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Celal Zaim Çil'in biyografisi...

Celal Köse kimdir?

Celal Köse, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı oldu. Peki Celal Köse kimdir? Celal Kösebugüne kadar hangi işlere imza attı?

Yücel Yılmaz kimdir?

Yücel Yılmaz, Ak Parti'den Balıkesir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Yücel Yılmaz kimdir? Yücel Yılmaz, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

İsmail Baha Torun kimdir?

Balıkesir İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Baha Torun kimdir?İsmail Baha Torun, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İsmail Baha Torun, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte İsmail Baha Torun..

Alper Gündoğan kimdir?

Balıkesir İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Alper Gündoğan kimdir? Alper Gündoğan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Alper Gündoğan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Alper Gündoğan..

Burak Sezginsoy kimdir?

Balıkesir İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Burak Sezginsoy kimdir? Burak Sezginsoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Burak Sezginsoy bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Burak Sezginsoy..

Celal Doğan kimdir?

Gaziantep Eski Belediye Başkanı Celal Doğan, HDP'nin Gaziantep Milletvekilleri arasında yer alıyor. Peki, Celal Doğan kimdir? Celal Doğan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Celal Doğan..

Celal Ayrancı kimdir?

AK Parti'den Bingöl aday adayı olan ancak listelere giremeyen, Celal Ayrancı, 7 Nisan 2015 tarihinde Ankara'da kaldığı otelde intihar ederek yaşamına son verdi. Peki, Celal Ayrancı kimdir?

Abdullah Yenigün kimdir?

Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdullah Yenigün kimdir? Abdullah Yenigün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Yenigün, ne zamandan beri Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Celal Bal kimdir Haberi

Celal Bal kimdir

Yapı malzemeleri ve ev dekorasyon ürünleri alanında faaliyet gösteren yapı market zinciri Tekzen, internet sitesi üzerinden bağ evi satmaya başladı. 

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre tamamı ladin ağacından üretilen, verandalı, çatı kaplamalı bağ evi, istenilen adrese ücretsiz olarak kargoyla teslim ediliyor. 21 metrekarelik bağ evinin fiyatı ise 17 bin 900 lira olarak belirlendi.

6 ÇEŞİT VAR
Bağ evi kategorisinde 6 çeşit ev satışı gerçekleştirdiklerini söyleyen Tekzen E-Ticaret Direktörü Celal Bal, “Ürün çeşitliliğimizi sürekli artırıyoruz. İnternet, sitemizde şu anda 15 ayrı kategoride 200 binin üzerinde ürün çeşidimiz var. Tekzen’in en çok satış yapan ofiline mağazasmm cirosundan 2-3 kat daha fazla ciroya sahip” dedi.