17 / 05 / 2024

Celalettin Duru

Celalettin Duru

İskent Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 15 Şubat 2013 tarihinde, 1 milyon TL sermaye ile, Ömer Mıstaçoğlu, Şerafettin Duru, Abdurrahman Şen, Celalettin Duru ve Kamil Güral ortaklığıyla kuruldu...

Vatandaşlar konut mağduru olmayacak!

Artık kimsenin konut mağduru olmayacağını söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  "Buralarda dönüşüm uygulamalarımızı maliklerin muvafakati aranmaksızın re'sen yapacağız'' dedi.

CB Duru Gayrimenkul ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

CB Duru Gayrimenkul ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Aysun Kardaş tarafından kuruldu.

Fuatavni hesabının kurucusu duruşmaya gelmezse mal varlığına el konulacak!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün sosyal medyada propaganda amacıyla açtığı "fuatavni" hesabının kurucusu olduğu tespit edilen firari Said Sefa'nın, bir sonraki duruşmaya gelmediği takdirde, tüm mal varlığına el konulacak.

Nilüfer'de 5 bin kişi kentsel dönüşüm mağduru!  

İnşaat sektöründe yaşanan ekonomik kriz nedeniyle evlerini yenilemek isteyen ve bunun için müteahhitlerle anlaşan Nilüfer halkı, umduğunu bulamadı. Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde 80 sitede yaşayan 5 bin kişi kentsel dönüşüm mağduru oldu.

Ankara-Ankara Projesi tüketici dava duruşması 2 Temmuz'da!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara-Ankara Projesi tüketici davasının bir sonraki duruşma tarihi 2 Temmuz 2019 olarak belirlendi...

Duru Modern Dış Cephe Sistemleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duru Modern Dış Cephe Sistemleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Çeçen Balcan tarafından kuruldu.

DZM Duru Zemin Mühendislik Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

DZM Duru Zemin Mühendislik Danışmanlık İnşaat Taahhüt Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Fahri Erhan Ünal tarafından kuruldu. 

Duru Bozkurt İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Duru Bozkurt İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Öner Bozkurt tarafından kuruldu. 

Mistral GYO'nun İzmir Valiliği'ne açtığı dava duruşması 30 Mayıs'ta!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Valiliği aleyhine İzmir 4.İdare Mahkemesinde açılan dava hakkında açıklama yaptı. Mistral GYO'nun İzmir Valiliği'ne açtığı dava duruşması 30 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. 

Duru Beytepe, Düsseldorf Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Duru Beytepe projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteği, Demirören Medya ve İstexpo Fuarcılık ortaklığı ile düzenlenecek olan Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor...

Ankara-Ankara Projesi tüketici dava duruşması 7 Mayıs'a bırakıldı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara-Ankara Projesi tüketici davasının dün yapılan duruşmasında; davacıya bir sonraki celseye kadar imar barışı başvurusuna ilişkin beyanda bulunması için süre verildi. Bir sonraki duruşma 7 Mayıs 2019 tarihine bırakıldı...

Duru Beytepe'den Alpler'e yolculuk!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen DURU Beytepe projesi mutluluğu “kALP”LER’E taşıyor...

Duru Beytepe'de teslimler 2020'de!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen Duru Beytepe projesinde teslimlerin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Ankara’nın gelişen bölgesinde ve en yeşil projesi olan proje ev sahiplerini bekliyor.

Celalettin Duru Haberi

Celalettin Duru

1 milyon TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak  ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Esenler Menderes Mahallesi 368 Sokak NO:2/3 adresinde faaliyete geçirildi. 15 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma,  Ömer Mıstaçoğlu, Şerafettin Duru, Abdurrahman Şen, Celalettin Duru ve Kamil Güral ortaklığıyla...