28 / 08 / 2024

Çelebi Grafik İnşaat

Çelebi Grafik İnşaat

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Kırklareli  ili Lüleburgaz ilçesinde yer alan Ata Corner Lüleburgaz projesinin cephe mantolama işleri 315 bin TL + KDV ile Çelebi Grafik İnşaat'a yaptırılacak...

Ağaçelebi İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağaçelebi İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Zeyrek ve Kutayba Ağaçelebi ortaklığında kuruldu.

Çelebi Zâde İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited  Şirketi kuruldu!

Çelebi Zâde İnşaat Gayrimenkul Yatırım  Limited  Şirketi Fatih’te  10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Taleb Çelebi kuruldu.

Çelebi Konsept İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelebi Konsept İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Çelebi tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ata Corner Lüleburgaz'ın cephe mantolama işlerini Çelebi Grafik İnşaat yapacak!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Kırklareli  ili Lüleburgaz ilçesinde yer alan Ata Corner Lüleburgaz projesinin cephe mantolama işleri 315 bin TL + KDV ile Çelebi Grafik İnşaat'a yaptırılacak...

Çelebi Mimari Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelebi Mimari Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli Ali Can Çelebi tarafından kuruldu. 

Çelebi Otel Turizm İnşaat Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Çelebi Otel Turizm İnşaat Tekstil Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysel İşleyen tarafından kuruldu. 

Çelebi Grup İzolasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelebi Grup İzolasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halis Çelebi tarafından kuruldu.

İnşaat sektörünün ticaret hacmi 7.2 milyar dolara ulaşacak!

BTSO İnşaat Konseyi Başkanı Ali Tuğcu, İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır ve BEMO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çelebi Bursa'daki kentsel dönüşümü ve inşaat sektörünü değerlendirdi.

Fırst Mıddle East İnşaat Ve Grafik Dizayn Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırst Mıddle East İnşaat Ve Grafik Dizayn Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ahmad Esha ve Abdulghaleb Chalab Cham ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te kuruldu.

Sema Çelebi kaçak inşaat yaptırmak suçuyla gözaltına alındı!

İstanbul’da kaçak inşaat yaptırmak suçundan hakkında yurt dışına çıkış yasağı ve yakalama kararı bulunan, magazin dünyasının yakından tanıdığı isimlerden 61 yaşındaki Sema Çelebi, Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde gözaltına alındı.

All Grafik Temizlik İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

All Grafik Temizlik İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Reşat Regaip Yılmaz tarafından 500 bin TL sermaye ile 1 Mart'ta Mecidiyeköy, Atakan Sokak'ta kuruldu.

Çelebi Yatçılık Mimarlık Dekorasyon İnşaat Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelebi Yatçılık Mimarlık Dekorasyon İnşaat Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Tunçer Çelebi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta Helenium Twins Sitesi, B Blok'ta kuruldu.

Çelebi Grafik İnşaat Haberi

Çelebi Grafik İnşaat

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Ata Corner Lüleburgaz cephe mantolama işleri hakkında açıklama yaptı.

Ata GYO portföyünde yer alan, Kırklareli ili Lüleburgaz ilçesinde yapımı devam etmekte olan Ata Corner Lüleburgaz projesinde, cephe mantolama işlerinin 315 bin TL + KDV ile Çelebi Grafik İnşaat'a yaptırılmasına karar verildi.

Ata GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz portföyünde yer alan, Kırklareli  ili Lüleburgaz ilçesinde yapımı devam etmekte olan Ata Corner  Lüleburgaz projesinde, cephe mantolama işlerinin 315.000.-TL + KDV ile Dizdariye Mahallesi, Filiz 2 Sok. N 1/2 Büyükçekmece/İSTANBUL adresinde mukim ÇELEBİ GRAFİK İNŞAAT GENEL TİC. LTD. ŞTİ.'ne yaptırılmasına karar...