20 / 07 / 2024

Çelebi istasyonları

Çelebi istasyonları

Çelebi, yurtdışındaki son istasyonunu, halen Delhi ve Mumbai havalimanlarında hizmet verdiği Hindistan’da açtı. Çelebi Ahmedabad’daki faaliyetlerine, Hindistan’ın en genç havayolu şirketlerinden Vistara’ya 10 Ocak’ta verdiği ilk hizmet ile başladı.

Erdal Çelebi: Darbe girişiminden en çok emlak sektörü etkilendi!

Yaşanan darbe girişimden en çok etkilenen sektörlerden birisinin emlak sektörü olduğunu ancak kötü günleri yavaş yavaş geride bıraktıklarını ifade eden BEMO Başkanı Erdal Çelebi, sektörün durumunu Bursa Sancak Gazetesi'ne değerlendirdi.

Makedonya Kebir Mehmet Çelebi Camii restore edildi!

Makedonya'nın başkenti Üsküp'te bulunan ve 1963 depreminde hasar gören Kebir Mehmet Çelebi Camii Türkiye'nin de desteğiyle restore edildi.

Kırıkkale Çelebi TOKİ başvuru yeri!

Kırıkkale Çelebi Toplu Konut Uygulaması kapsamında bulunan 5 adet konut; kurasız olarak satışa çıkıyor. İşte, Kırıkkale Çelebi TOKİ başvuru yeri..

TOKİ Kırıkkale Çelebi başvuruları başlıyor!

TOKİ Kırıkkale Çelebi başvuruları bugün başlıyor ve devam ediyor. Fiyatların 69 bin 55 liradan başladığı projede 5 adet daire satışta.

Kırıkkale Çelebi TOKİ projesi başvuru işlemleri!

TOKİ'nin Kırıkkale Çelebi projesinde yer alan 5 adet konut kurasız olarak başvuru önceliğine göre açık satışa sunuluyor. İşte, Kırıkkale Çelebi TOKİ projesi başvuru işlemleri...

TOKİ Kırıkkale Çelebi başvurusu ne zaman?

Kırıkkale Çelebi Toplu Konut Uygulaması kapsamında bulunan 5 adet daire için başvuru dönemi henüz başlamadı. Peki, TOKİ Kırıkkale Çelebi başvurusu ne zaman?

Çelebi Sultan Mehmed Cami inşaatı denetlendi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hava sıcaklığının 47 dereceyi gösterdiği öğle saatinde Çelebi Sultan Mehmed Camii inşaatını denetledi.

Baz istasyonları için yapı ruhsatı şartı kalkıyor!

GSM operatörleri ile belediyeler arasındaki tartışmanın çözümü için binalara takılacak baz istasyonunda yapı ruhsatı aranmayacak. Böylece, belediyeler bu baz istasyonları için çok yüksek ruhsat bedelleri talep edemeyecek.

Malatya'da kurulan baz istasyonları meclis gündeminde!

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, mahalle sakinlerinin izni olmadan, anlaşma yapılan evin veya apartmanın çatısına kurulan baz istasyonlarından rahatsız olan vatandaşların şikayetlerini dile getirdi..

TOKİ Kırıkkale Çelebi başvuruları!

Kırıkkale Çelebi Toplu Konut Uygulaması projesinde yer alan 3 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Kırıkkale Çelebi başvuruları...

Çelebi Gayrimenkul ve Taahhüt Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çelebi Gayrimenkul ve Taahhüt Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Vejdi Çelebi Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Kartal'ta açıldı.

Antalya Çelebi Sultan Mehmed Cami'ye ilk tuğla kondu!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü 7 gün 24 saat Kuran'ı Kerim okunacak Çelebi Sultan Mehmed Camii'nin duvarına ilk tuğlayı koyarak, ikmal inşaatı başlattı. Tütüncü, tuğlanın arasına mektup da bıraktı.

Sakarya Evliya Çelebi caddesi gün sayıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Evliya Çelebi Caddesi’nde çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte bölge ulaşımına önemli bir bölünmüş yol daha kazandırmış olacağız. Hayırlı olsun” dedi.

Çelebi istasyonları Haberi

Çelebi istasyonları

Çelebi’nin bu hizmeti, gerçekleştirdiği önemli bir ilk ile Hindistan sivil havacılık tarihine de geçti. Çelebi, “Bir yer hizmetleri şirketinin, yerel bir havayolu şirketine hem ramp hem de terminal hizmetlerini birlikte vermesi” açısından, Hindistan havacılık tarihinde bir ilke imza atmış oldu. Çelebi, Vistara’ya Ahmedabad’ın yanı sıra Mumbai’de de hizmet veriyor. Çelebi, Hindistan’ın önemli havalimanları arasında yer alan Ahmedabad’da faaliyetlerine başlamasıyla birlikte, yer hizmetleri ve/veya kargo&antrepo hizmetleri verdiği yurtdışındaki istasyon sayısını 6’ya, toplamda ise 37’ye çıkardı.


Türk sivil havacılığının köklü markası Çelebi, yüksek standartlarda kaliteli hizmet yaklaşımı ile küresel arenada büyümeye devam ediyor. Türkiye’nin global markası Çelebi, yurtdışındaki hizmet zincirine, bir önemli halkayı daha ekledi. Türkiye’deki 31 havalimanının yanı sıra Macaristan’da Budapeşte, Avusturya’da Viyana, Almanya’da Frankfurt, Hindistan’da ise Delhi ile Mumbai Havalimanlarında,...