19 / 05 / 2024

Çelebi Mahallesi

Çelebi Mahallesi

Kırıkkale'nin Çelebi ilçesinde, üzerinde tek katlı betonarme fabrika binası bulunan gayrimenkul açık artırma ile satılıyor...

Belediyeden büyük fırsat! 24 taksitle ticaret ve konut imarlı arsa satacak!

Kütahya Belediye Başkanlığı, E. Çelebi Mahallesi'nde yer alan ticaret ve konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsanın satış bedeli 58 milyon TL olarak belirlendi.

O ilde yüzde 50 peşin 24 ay taksitle arsa satılıyor! Hemen bakın İşte detaylar...

Kütahta Belediye Başkanlığından E.Çelebi Mahallesi'nde yer alan 655/25 parselin ilahasini duyurdu. Söz konusu arsanın ihalesi 13 Eylül Salı günü yapılacak. İşte detaylar...

Kütahya Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Kütahya Evliya Çelebi Mahallesi'nde millet bahçesi projesinin inşaatına başlandı. Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, proje alanında incelemelerde bulundu.

Beyoğlu'nda 9.7 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

T.C. İstanbul 9. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi, Katip Mustafa Çelebi Mahallesi, 466 ada 4 parselde yer alan dükkanı 9 milyon 700 bin TL'ye satıyor...

Kütahya Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Kütahya İli, Merkez İlçesi, Evliya Çelebi Mahallesi Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Kütahya Millet Bahçesi 6 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Kütahya İli, Merkez İlçesi, Evliya Çelebi Mahallesi Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 6 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Eyüpsultan'da 26.1 milyon TL'ye icradan satılık 6 gayrimenkul!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Eyüpsultan ilçesi, Fetihçelebi Mahallesi'nde bulunan 5 müstakil evi ve 1 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 26 milyon 111 bin 375 TL olarak belirlendi. 

Beyoğlu'nde 9.7 milyon TL'ye satılık 7 katlı bina!

İstanbul 9. Sulh Hukuk Mahkemesi, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi, Katip Mustafa Çelebi Mahallesi, 466 ada, 4 parselde yer alan 129 metrekarelik 7 katlı binayı 9 milyon 700 bin TL'ye satıyor...

Beyoğlu'nda 31.7 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama işi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Evliya Çelebi Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. 

Beyoğlu'nda 31.6 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama işi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Evliya Çelebi Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. 

Beyoğlu'nda 31.6 milyon TL'ye inşaat karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü; İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Evliya Çelebi Mahallesi'ndeki gayrimenkul için yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. 

Rize'de tinercilerin mekanı haline gelen bina yıkıldı!

Rize'nin Piriçelebi Mahallesi'nde bulunan metruk bina belediyeye gelen birçok şikayet üzerine Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından yıkıldı.

Eyüpsultan Fethi Çelebi Mahallesi tadilat planı askıda!

Eyüpsultan Fethi Çelebi Mahallesi, 13 pafta, 111 ada, 21 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli tadilat planı askıya çıkarıldı...

Çelebi Mahallesi Haberi

Çelebi Mahallesi

Kırıkkkale'nin Çelebi ilçesi, Çelebi Mahallesinde tapuda 427 ada 2 parselde kayıtlı yerde, şehir imar planı içerisinde 45101 metrekare miktarında olup, borçlu şirket bu yerde 36663 m2 hisseye sahip. Bu hisseleri üzerinde, 1320 metrekare alanlı tek katlı betonarme fabrika binası, 800 m2 üzerine inşaa edilmiş depo, garaj, kömür kazan dairesi vs. şeklinde yapılar ile fabrikayı çevreleyen duvarlar ve kafes teller, muhtelif yaş ve cinste 137 adet ağaç ve 455 adet çam fidanı ile fabrika araçları mevut olup arsa, yapı ve ağaçlar ile makina aksamları toplam değeri 2 milyon 985 bin 976 TL bedelle satılıyor.

Bir borçtan dolayı açık artırma sureti ile satılacak olan gayrimenkulun birinci satışı 10 Aralık 2012 tarihinde Keskin Adliyesi önünde. ikinci satışı ise 20 Aralık 2012 tarihinde aynı...