02 / 05 / 2024

Çelebi şirketleri

Çelebi şirketleri

2014’e adeta ödül yağmuru ile giren Çelebi, yılın ikinci yarısında Hindistan’da Mumbai, Delhi, Türkiye’de ise İzmir, Dalaman ve Antalya istasyonlarının aldığı 11 ayrı ödül ile başarılarını taçlandırdı.

Çelebi Yatçılık Mimarlık Dekorasyon İnşaat Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelebi Yatçılık Mimarlık Dekorasyon İnşaat Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Tunçer Çelebi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta Helenium Twins Sitesi, B Blok'ta kuruldu.

Öz Çelebi Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çelebi Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Çelebi tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 27 Ocak'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Hürriyet Bulvarı'nda kuruldu.

Ordu Çelebi İstanbul Evleri' nde fiyatlar 130 bin TL' den başlıyor!

Çelebi İnşaat tarafından hayata geçirilen Çelebi İstanbul Evleri 6 blok şeklinde yükseliyor. Proje Ordu İli Merkez' deki Karşıyaka Mahallesi' nde yer alıyor. Çelebi İstanbul Evleri' nde fiyatlar 130 bin TL' den başlıyor.

Çelebi Budapeşte Havalimanı'nda 2 yeni Lounge açtı!

Budapeşte’ye uçan yolcular Çelebi farkıyla muhteşem bir seyahat tecrübesi yaşayacak. Aprona hakim eşsiz manzaraya sahip, “Çelebi Platinum Lounge”, tüm uçuşlara çabuk ve kolay erişim sağlayan konumuyla fark yaratıyor

Çelebi Mehmet Bulvarı’nda 2. etap yıkım çalışmaları başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin kent içi ulaşıma nefes aldıracak en önemli projelerinden biri olan Çelebi Mehmet Bulvarı’nın ikinci etabı, düzenlenen törenle start aldı. 6 binanın yıkımı gerçekleştirildi.

ATSO ödüllerini kazanan turizm şirketleri belli oldu!

ATSO Ödülleri'ni kazanan turizm şirketleri ATSO'nun düzenlediği ödül töreninde kazananlar belli oldu. ATSO Atatürk Konferans Salonu'nda düzenlenen gecede turizm sektöründen birçok şirkete de ödül verildi.

İnşaat şirketleri ofis projelerine hız verdi!

Artan ofis ihtiyacı karşısında inşaat şirketleri plaza yatırımına hız verdi. Önümüzdeki 3 yılda İstanbul'da ofis metrekareleri toplamı 3.8 milyon metrekareden 6.5 milyona çıkacak.

Yapı denetim şirketleri Eskişehir'de buluştu!

Yapı denetim şirketleri Eskişehir'de buluştu. Yapı Denetim Kuruluşları Birliği genişletilmiş yönetim kurulu toplantısı genel başkan Tekin Saraçoğlu başkanlığında üye ve temsilcilerin tam katılımı ile Eskişehir şubesinde gerçekleştirildi.

Torunlar GYO grup şirketleri hakkında bilgileri yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. grup şirketleri hakkında bilgileri yayınladı.

Cezayir'in eski binalarını Türk şirketleri restore etsin önerisi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cezayir'deki son gününde 'eski şehir' olarak bilinen Kasaba'yı gezdi. Bakımsız binaların Türk şirketleri tarafından restore edilmesini teklif eden Erdoğan, Beyoğlu'nu örnek gösterdi..

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi öğrencileri ek otobüs seferi istiyor!

İzmir Katip Çelebi Üniversite'sinde (İKÇÜ) öğrenim gören 5 bine yakın öğrenci, her sabah okula gidebilmek, akşamları da evlerine dönebilmek için İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım hizmetlerinden yararlanamanmaktan yakınıyor.

Gayrimenkul şirketleri vadeyi uzattı!

Yıl sonuna yaklaşırken gayrimenkul şirketleri konut almak isteyenler için vade sürelerini uzatan yeni kampanyalara ağırlık verdi. Kampanyalarda vadeler 50 ile 80 ay arasında olduğu gözleniyor...

Çelebi’nin mükemmeliyetçi hizmeti ödüllerle tescillenmeye devam ediyor!

2014’e adeta ödül yağmuru ile giren Çelebi, yılın ikinci yarısında Hindistan’da Mumbai, Delhi, Türkiye’de ise İzmir, Dalaman ve Antalya istasyonlarının aldığı 11 ayrı ödül ile başarılarını taçlandırdı.

Çelebi şirketleri Haberi

Çelebi şirketleri

2014’e adeta ödül yağmuru ile giren Çelebi, yılın ikinci yarısında Hindistan’da Mumbai, Delhi, Türkiye’de ise İzmir, Dalaman ve Antalya istasyonlarının aldığı 11 ayrı ödül ile başarılarını taçlandırdı.


İki kıta beş ülkedeki 36 havalimanında yer hizmetleri ve kargo&antrepo hizmetleri faaliyetleri yürüten Çelebi, başarılarını ödüllerle taçlandırmaya devam ediyor. Aralarında dünyanın en önemli markalarının da yer aldığı 300’e yakın havayolu şirketine hizmet veren Çelebi, kimi zaman havacılık otoriteleri, dernekleri ya da yayınlarınca verilen, kimi zaman da müşterilerinden aldığı taltiflerle ödül koleksiyonuna birbiri ardına yenilerini ekliyor. 2014’e adeta ödül yağmuru ile giren Çelebi, tescilli başarılarını tüm yıla taşıyarak, ulusal ve uluslararası arenada öne çıktı.


2014 yılına, bir hafta içinde ikisi yurtdışından üç ödül birden alarak giren Çelebi, küresel arenada dikkatleri üzerine toplamıştı. Çelebi, 5 Şubat’ta,...