06 / 05 / 2024

Çelebizade özel tasarım halıları

Çelebizade özel tasarım halıları

Çelebizade, iz ve koku bırakmayan özel tasarım halılarıyla dikkat çekiyor. Kalabalık alanlara uygun olarak üretilen Çelebizade cami ve vakıf halıları, ibadet alanlarında hijyenik kullanım alanı yaratıyor.

Adg Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adg Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eren Bakır ve Ömer Adıgüzel tarafından kuruldu.

Kars’ın koruma amaçlı imar planı ve kentsel tasarım projesi yapılacak!

Kars Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından Kars merkezde koruma amaçlı imar planı ve kentsel tasarım projesi yapım işi için danışmanlık hizmeti alınacak.

Cami Tasarımı Fikir Yarışması başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, “Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı, Mühendislik, Kentsel Tasarım Projeleri, Şehir ve Bölge Planlama ve Güzel Sanat Eserleri Yarışmaları Yönetmeliği” doğrultusunda "Şehir ve cami estetiği açısından ilk olma özelliğine sahip “Cami Tasarım Fikir Yarışması” düzenliyor.

Evora İzmir'e En İyi Mimari Tasarım ödülü!

‘İzmir’e yakışan, İzmir kadar güzel bir proje’ sloganıyla inşa edilen Evora İzmir projesi SOTCA organizasyonunda, ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülüne layık görüldü.

13. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nın finalistleri belli oldu!

MOSDER tarafından bu yıl 13. kez düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nda 249 projeden 17’si finale kalmaya hak kazanırken, 52 projeyle en çok başvurunun geldiği Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, 10 bin TL’lik üniversite ödülünün sahibi oldu.

Mod Tasarım'dan ofislere özel koleksiyon!

Çoğumuz günün büyük bir bölümünü ofislerde yoğun bir tempoda çalışarak geçiriyor. Çalışanların tüm ihtiyaçlarına yanıt verebilmek için Mod Tasarım tarafından kurulan Ofisci, modern ve fonksiyonel koleksiyonlarıyla sektörün çıtasını yükseltiyor.

Team Fores Mimarlık’tan motorsiklet tutkunlarına özel yeni tasarım!

Mimar Serter Karataban’ın kurucusu olduğu TeamFores Mimarlık’ın yeni tasarımı olan DRD Motorbikes için tasarlanan Honda motosiklet showroomu; satış departmanı, mağaza, servis ve ofis oluşumlarıyla motorsiklet tutkunlarına sunuluyor.

Manço Mimarlık, S-Arch 2016 Konsept Tasarım Özel Mansiyon Ödülü aldı!

Manço Mimarlık Tarafından Tasarlanan Hatay İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi Projesi S-Arch 2016 Konsept Tasarım Özel Mansiyon Ödülünü Aldı

Çelebizade'den iz ve koku bırakmayan özel tasarım halılar!

Çelebizade, iz ve koku bırakmayan özel tasarım halılarıyla dikkat çekiyor. Kalabalık alanlara uygun olarak üretilen Çelebizade cami ve vakıf halıları, ibadet alanlarında hijyenik kullanım alanı yaratıyor.

Betondan yapılan tasarım ürünlerinde sanat var!

Yurtdışında oldukça bilinen özel karışımlı betonlarla yapılan ev ve ofis dekorasyon ürünleri tasarımını Türkiye'de ilk kez başlatan İzmirli mimar Hakan Kutay, sanatsal olmayan ürünlerin içine sanatı işlemeye çalışıyor.

Demsaş Mutfak kişiye özel tasarımlar yapıyor!

Demsaş Mutfak & Banyo’nun İş Geliştirme Müdürü Efe Ayçenk, kadınların evdeyken en çok mutfakta zaman geçirdiğini söyleyerek bu doğrultuda kişiye özel tasarımlar gerçekleştirdiklerini belirtti.

Demsaş Mutfak'tan kişiye özel tasarımlar!

Demsaş Mutfak & Banyo’nun İş Geliştirme Müdürü Efe Ayçenk, kadınların evdeyken en çok mutfakta zaman geçirdiğini söyleyerek bu doğrultuda kişiye özel tasarımlar gerçekleştirdiklerini belirtti.

Vitello Garden Concept özel tasarımlarıyla beğeni topluyor!

Vitello Garden Concept, faaliyet gösterdiği bahçe mobilyaları alanında özel tasarımlarıyla beğeni topluyor. Yeni tasarımlarını müşterileri ile buluşturan firma, oluşturduğu güçlü bayi ağıyla kısa sürede tercih edilen bir marka olarak göze çarpıyor.

Çelebizade özel tasarım halıları Haberi

Çelebizade özel tasarım halıları

Yurt içi ve yurt dışında birçok caminin zeminlerini anti bakteriyel halılarla kaplayan Confetti’nin yeni markası Çelebizade, iz ve koku bırakmayan özel tasarım halılarıyla dikkat çekiyor. Kalabalık alanlara uygun olarak üretilen Çelebizade cami ve vakıf halıları, ibadet alanlarında hijyenik kullanım alanı yaratıyor.


İslam’ın kutsal mekânları olan camiler;  dinin estetiğe, güzelliğe, temizliğe verdiği değerin vücut bulduğu sanat eserleri olarak kabul görüyor. Camileri tasarlayan mimarlar da mimari tasarım ve iç dekorasyonunun uyum içinde olması gerektiğini söylüyor. İç mimariyle uygun dekore edilen camilerin halı seçiminde de dikkat edilmesi gereken birçok farklı nokta bulunuyor. Camilere yapılan bağışlarla alınan halıların; özellikle uzun ömürlü, aşınmaya dayanıklı ve hijyenik olması gerekiyor.


Cami ve vakıf halılarında kullandığı özel Yeni Zelanda yünüyle, kalabalık ortamlara uygun olarak üretilen Confetti’nin cami halıları, anti...