28 / 04 / 2024

çelik fiyatları 2021

çelik fiyatları 2021

Türk çelik sektörü temsilcileri sektöre ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Çin’in çelik ürün ihracatında vergi yardımını bitirmesi, Türk çelik sektörünü nasıl etkileyecek?

Çelik üreticilerinden çelik fiyatlarında yaşanan dalgalanmalara ilişkin açıklama!

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği (TÇÜD), dünya çelik fiyatlarında yaşanan dalgalanmalara ilişkin açıklama yaptı.

Depreme dayanıklı çelik ev fiyatları 517 bin 500 TL'den başlıyor! İşte 1+1, 2+1, 3+1 çelik ev fiyat listesi...

Depreme dayanıklılığı ile bilinen çelik ev fiyatları 517 bin 500 TL'den başlıyor. Peki, 1+1, 2+1, 3+1 çelik ev fiyatları ne kadar? İşte güncel fiyat listesi...

Çelik ev fiyatları ne kadar? Çelik ev nedir, depreme dayanıklı mıdır?

Betonarme konut fiyatlarının zamlanmasından sonra gündeme gelen çelik ev fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Peki, Çelik ev fiyatları ne kadar? Çelik ev nedir, depreme dayanıklı mıdır?

Depreme dayanıklı çelik ev fiyatları ne kadar? 2023 çelik ev fiyat listesi...

Türkiye'de yaşanan deprem felaketinden sonra rekor talep alan çelik ev fiyatları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, Depreme dayanıklı çelik ev fiyatları ne kadar? 2023 çelik ev fiyat listesi...

Arçelik Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 12 Nisan 2023 fiyat listesi

İş dönüşü akşam yemeğinden sonra ayakları uzatıp kahve içerek keyif yapmak olmazsa olmazımızdır. Peki ama Türk kahvesini kahve makinesinde hiç denediniz mi?  Arçelik Türk Kahve Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

İşte Arçelik bulaşık makinelerinde en uygun fiyatlar! 2 Nisan 2023 fiyat listesi…

Türkiye'nin en büyük beyaz eşya markalarından Arçelik, bulaşık makinesi kategorisinde de ürünleriyle öne çıkmayı başarıyor. Peki Arçelik bulaşık makinesi fiyatları ne kadar? 4 programlı Arçelik bulaşık makinesi en uygun nerede? İşte detaylar...

150 metrekare çelik ev fiyatları ne kadar? 25 Mart 2023 fiyat listesi!

Çelik evlerin fiyatları tıpkı diğer betonarme yapıların metrekaresine bağlı olarak değişmektedir. İşte en çok araştırılan çelik ev metrekareleri ve onların fiyat aralıkları!

150 metrekare çelik ev fiyatları ne kadar? 23 Mart 2023 fiyat listesi!

Çelik evler, kolay yapılı, kurulumu ve maliyetinden dolayı pek çok kişinin gündemini oluşturuyor. Çelik ev denilince kişilerin aklına öncelikle fiyatları gelmektedir. Peki çelik evler ne kadardır? İşte detaylar!

Arçelik klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 18 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik markası Türkiye'de kadim bir geçmişe sahiptir ve vatandaş tarafından takdir edilen ürünler pazarlar. Havaların sıcak yada soğuk olması fark etmeksizin her mevsime uygun ısı derecesi ile kullanabileceğiniz klimalar sizi bekliyor. Arçelik klima uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Depreme karşı dayanıklılığı ile bilinen 'Çelik ev' fiyatları ne kadar? 1 Mart 2023 fiyat listesi...

Çelik ev fiyatları, Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 şiddetinde meydana gelen iki büyük depremden etkilenen 11 ilde ilgi ile araştırılıyor. Çelik ev fiyatları ne kadar? 1 Mart 2023 fiyat listesi...

Arçelik K 3400 Telve Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?10 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik K 3400 Beyaz Telve Türk Kahve Makinesi Misafirlerinize yada ailenize unutamayacağı anlar mı yaşatmak istiyorsunuz? Arçelik ihtiyaçalrınıza cevap veriyor.  Peki Arçelik K 3400 Beyaz Telve Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arçelik K-3190P Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  Yüksek performansıyla misafirlerinize lezzetli anlar yaşatacağınız kahve makinsei için fiyat araştırması yapanlar bu haber sizin için. Peki Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arçelik Ekolojik klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

Evinizde mevsimlerin olumsuzluklarını hissettirmeyen Arçelik klimaların fiyatları araştırılıyor.  Arçelik Ekolojik klima fiyatlarını öğrenmek için haberimize bakın. Peki Arçelik Ekolojik klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arçelik Resital çay makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Ocak 2023 fiyat listesi

Arçelik'ten Birlikte Satın Alın kampanyasına rağbet büyüdü. Arçelik Resital mutfak serisi kampanyası detayları için haberimizi okuyun. Peki Arçelik Resital çay makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

çelik fiyatları 2021 Haberi

çelik fiyatları 2021

Çin’in çelik ürün ihracatında vergi yardımını bitirmesi, Türk çelik sektörünün kısa, orta ve uzun vadede olumlu etkileneceği belirtiliyor. 

Dünya Gazetesi'nden Erkan Çakan'ın haberine göre; Türk çelik sektörü temsilcileri, iç piyasa dönen Çin’in bazı ihracat pazarlarından çekilmesi Türk çelik sektörünün Güney Doğu Asya, Uzak Doğu, Güney Amerika, Orta Doğu ve Afrika’da güçlenerek bu pazarlarda tekrar güçlenmesine imkan sunacağına dikkat çekiyor. Son zamanlarda yoğunlaşan taleple beraber çelik üreticileri yatırımlarına hız katarken var olan atıl kapasitenin hayata geçirilmesiyle üretimin daha da artması bekleniyor. Çin’in bu kararıyla beraber Türk çelik üreticileri iç piyasadaki talebi karşılamak amacıyla yoğun mesai harcıyor ve bu süreçte üretici daha fazla iç piyasaya yönelik çalışıyor.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Aslan, “Son aldıkları...