15 / 05 / 2024

çelik fiyatları

çelik fiyatları

Avrupa rulo çelik piyasası 2021’e daha yüksek fiyatlarla girdi. Türk çeliğine anti damping vergisi uygulama kararı veren AB’de yerli üretici talebi karşılamakta yetersiz kalınca fiyatlar yükselmeye başladı.

Tebernüş Kireçci uyarıyor: Hazır beton fiyatları yükseldi, çelik ve ahşap evlere yoğunlaşmanın sırası geldi!

Çimento fiyatlarındaki yükseliş konut fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Konut alamayan vatandaş ise yönünü ahşap ve çelik evlere çevirdi.

Depreme dayanıklı çelik ev fiyatları 517 bin 500 TL'den başlıyor! İşte 1+1, 2+1, 3+1 çelik ev fiyat listesi...

Depreme dayanıklılığı ile bilinen çelik ev fiyatları 517 bin 500 TL'den başlıyor. Peki, 1+1, 2+1, 3+1 çelik ev fiyatları ne kadar? İşte güncel fiyat listesi...

Çelik ev fiyatları ne kadar? Çelik ev nedir, depreme dayanıklı mıdır?

Betonarme konut fiyatlarının zamlanmasından sonra gündeme gelen çelik ev fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Peki, Çelik ev fiyatları ne kadar? Çelik ev nedir, depreme dayanıklı mıdır?

Depreme dayanıklı çelik ev fiyatları ne kadar? 2023 çelik ev fiyat listesi...

Türkiye'de yaşanan deprem felaketinden sonra rekor talep alan çelik ev fiyatları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, Depreme dayanıklı çelik ev fiyatları ne kadar? 2023 çelik ev fiyat listesi...

Arçelik Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 12 Nisan 2023 fiyat listesi

İş dönüşü akşam yemeğinden sonra ayakları uzatıp kahve içerek keyif yapmak olmazsa olmazımızdır. Peki ama Türk kahvesini kahve makinesinde hiç denediniz mi?  Arçelik Türk Kahve Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

İşte Arçelik bulaşık makinelerinde en uygun fiyatlar! 2 Nisan 2023 fiyat listesi…

Türkiye'nin en büyük beyaz eşya markalarından Arçelik, bulaşık makinesi kategorisinde de ürünleriyle öne çıkmayı başarıyor. Peki Arçelik bulaşık makinesi fiyatları ne kadar? 4 programlı Arçelik bulaşık makinesi en uygun nerede? İşte detaylar...

49 metrekare çelik ev fiyatları ne kadar? 30 Mart 2023 fiyat listesi!

Çelik evlere dair özellikler ve bilhassa fiyat aralığı ilgi ile araştırılmaktadır. İşte bu konuda merak edilenler!

Arçelik yoğurt makinelerinde Ramazan ayına özel bin TL indirim! İşte 29 Mart 2023 fiyat listesi...

Arçelik yoğurt makinelerinde Ramazan ayına özel bin TL indirim yapıyor. Peki Arçelik'te yoğurt makinelerinin fiyatları ne kadar? İşte Arçelik yoğurt makineleri 29 Mart 2023 indirimli fiyat listesi...

49 metrekare çelik evlerin fiyatı ne kadar? 28 Mart 2023 fiyat listesi

Çelik evler, tıpkı prefabrik evler gibi merakla araştırılmaktadır. Bilhassa fiyatları merak edilmektedir. İşte çelik evlere dair araştırılan detaylar!

Arçelik çamaşır makinelerinde 1.000 TL indirim fırsatı! İşte 27 Mart 2023 fiyat listesi…

Arçelik, 10 yıl garantili ProSmart Inverter motora sahip 8, 9 ve 10 kilo kapasiteli seçili çamaşır makinelerinde Oliz'e özel indirim başlattı. Peki, Arçelik’te hangi çamaşır makineleri indirimli satılıyor, fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

150 metrekare çelik ev fiyatları ne kadar? 25 Mart 2023 fiyat listesi!

Çelik evlerin fiyatları tıpkı diğer betonarme yapıların metrekaresine bağlı olarak değişmektedir. İşte en çok araştırılan çelik ev metrekareleri ve onların fiyat aralıkları!

150 metrekare çelik ev fiyatları ne kadar? 23 Mart 2023 fiyat listesi!

Çelik evler, kolay yapılı, kurulumu ve maliyetinden dolayı pek çok kişinin gündemini oluşturuyor. Çelik ev denilince kişilerin aklına öncelikle fiyatları gelmektedir. Peki çelik evler ne kadardır? İşte detaylar!

100 metrekare çelik ev ne kadar? 22 Mart 2023 fiyat listesi!

Çelik evler son dönemin en gözde tatil yapılarından biridir. Bundan dolayı da ahşap evlerin fiyatları da sorgulanmaktadır. İşte detaylar!

çelik fiyatları Haberi

çelik fiyatları

Türkiye'den belirli çelik ürünlerinin ithalatına anti-damping vergisi uygulanması kararı alan Avrupa Birliği’nde (AB) yerli üretici talebi karşılamakta zorlanırken, çelik fiyatları artıyor. Dünya'dan Evrim Küçük'ün haberine göre; geçtiğimiz mayıs ayında başlayan ve geçen hafta sonuçlanan Türkiye soruşturmasının ithal çelik konusunda kaygı yaratması Avrupa çelik rulo piyasasında fiyatların artmasına sebep oluyor. Yılın ilk 3 ayında fiyat artışlarının devam edeceği öngörülüyor.

Avrupa rulo çelik piyasası 2021’e daha yüksek fiyatlarla girdi. AB'li üreticilerin ikinci çeyreğe kadar satışlarının tükendiğini ve teslimat sürelerinin Mayıs ayına kadar uzadığı ifade ediliyor. Sıcak haddelenmiş rulo (HRC), soğuk haddelenmiş rulo (CRC) ve sıcak galvanizli çelik ürünleri için daha önceleri ithal malzeme tercih eden alıcılar son zamanlarda yerel tedarikçileri tercih ediyor. Avrupalı bir çelik şirketinin yetkilisi, "Normal şartlarda bizden alım yapmayan,...