03 / 05 / 2024

Çelik Kıran İnşaat Gayrimenkul Otomotiv ve Sağlık Limited Şirketi

Çelik Kıran İnşaat Gayrimenkul Otomotiv ve Sağlık Limited Şirketi

Çelik Kıran İnşaat Gayrimenkul Otomotiv ve Sağlık Limited Şirketi, Setkin Ağzın tarafından 10 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Bahçelievler, Merkez Mahallesi, Güneşli Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nesih Tacar tarafından kuruldu.

Arçelik K 3283 IN Çelik Çay Makinesi bin 599 TL! Özellikleri neler? 

Arçelik K 3283 IN elektrikli çelik çay makinesi 1.7 Lt su haznesi ve 0.7 Lt demlik haznesinin yanı sıra sıcak tutma özelliğiyle dikkat çekiyor. Peki cihazın teknik özellikleri neler?

Korayhan Metal Çelik Hırdavat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korayhan Metal Çelik Hırdavat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Kurt tarafından kuruldu.

Karaçelik Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaçelik Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Zafer Karaçelik tarafından kuruldu.

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Soo Project Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Soo Project Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de Cihan Çelik ve Doruk Batuhan Şahnali ortaklığında kuruldu.

Barnum Demir Çelik Ürünleri İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Barnum Demir Çelik Ürünleri İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Barnum Demir Çelik Ürünleri İnşaat Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Küçükdeveci İnşaat'ın acı günü! Halil İbrahim Küçükdeveci vefat etti!

Küçükdeveci İnşaat'ın ve Küçükdeveci Şirketler Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Küçükdeveci hayatını kaybetti.

Zfr Kıran İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zfr Kıran İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Kıran tarafından kuruldu.

By Çelik Plan Yapı İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu! 

By Çelik Plan Yapı İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çelik tarafından kuruldu.

Kalyon ve Kürk İnşaat, Musul Havalimanı'nı Fransızlara kaptırdı!

Musul Havalimanı’nın ihalesini Fransız Aeroports de Paris Ingenierie aldı. İhaleye Kürk İnşaat ve Kalyon Holding’in oluşturduğu bir konsorsiyum da teklif sunmuştu.

Steelkon Projects Uzay Kafes Sistemleri Ve Çelik Yapılar İnşaat Müh.Mimarlık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Steelkon Projects Uzay Kafes Sistemleri Ve Çelik Yapılar İnşaat Müh.Mimarlık Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aksungur tarafından kuruldu.

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ve Sinan Sevim evlendi!

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ile Matra Motor’un üçüncü jenerasyon yöneticisi iş insanı Sinan Sevim, 7 Ağustos Cuma günü Kemer Golf and Country Club’da düzenlenen şık bir davetle evlendi.

Çelik Kıran İnşaat Gayrimenkul Otomotiv ve Sağlık Limited Şirketi Haberi

Çelik Kıran İnşaat Gayrimenkul Otomotiv ve Sağlık Limited Şirketi

Çelik Kıran İnşaat Gayrimenkul Otomotiv ve Sağlık Limited Şirketi, Setkin Ağzın tarafından 10 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Bahçelievler, Merkez Mahallesi, Güneşli Yolu Caddesi'nde kuruldu. 


Çelik Kıran İnşaat Gayrimenkul Otomotiv ve Sağlık Limited Şirketi iş konusu; a)İNŞAAT 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar 2.üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları,fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 4.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...