02 / 05 / 2024

Çelik Tüzün

Çelik Tüzün

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Çelik Tüzün gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı

Z kuşağının iş hayatından beklentileri neler? İşte, Z kuşağını verimli çalıştırmanın yolları!

İş hayatında artık herşey Z kuşağına göre şekilleniyor. Çünkü 1996 yılı sonrası doğan gençlerin, diğer kuşaklardan çok farklı bir profile sahip. İş dünyası şimdi Z kuşağını verimli bir şekilde çalıştırmanın formüllerini arıyor.

Finansbank, Garanti, Akbank, Kuveyt, ve Yapı Kredi kesenin ağzını açtı. 10 bin TL ödeme yapacaklar

Yaz aylarına girilmesiyle birlikte vatandaşların paraya ihtiyacı arttı. Bankalar da kesenin ağzını açtı. Finansbank, Garanti, Akbank, Kuveyt, ve Yapı Kredi ödeyeceği miktarı açıkladı.

Aile Bakanlığı kesenin ağzını açtı. Flaş ödeme açıklaması geldi

Aile Bakanlığı vatandaşlara yönelik ödemesinde kesenin ağzını açtı. Aile Bakanlığı’nın yardım destek miktarlarını arttırarak 5.158 TL ödeme yapacağı aktarıldı.

Altın gözünü açtı! Yükseliş başladı! Gram altın alış satış ne kadar oldu?  21 Haziran 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, Merkez Bankası faiz kararı öncesi yükselişe geçti. Altın gözünü açtı. Peki gram altın alış satış fiyatı ne kadar oldu? Çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 21 Haziran 2023 canlı altın fiyatları.

Bankalar kesenin ağzını açtı! EYT'liye 10 bin TL'lik promosyon fırsatı peş peşe geldi! Başvuran hemen alıyor!

EYT yasasının yürürlüğe girmesiyle birlikte emekli promosyonları güncellendi. Bankalar kesenin ağzını açtı. EYT'liye 10 bin TL'lik promosyon fırsatı peş peşe geldi. Peki, Hangi banka ne kadar promosyon verecek? İşte detaylar...

SGK kesenin ağzını açtı! Tek dilekçe ile 25 bin TL ödenecek!

Sosyal Güvenlik Kurumu, o kişilere kesenin ağzını açtı. Bir dilekçe ile 25 bin TL para toplu olarak ödenecek. İşte detaylar!

Yapı Kredi bankası kesenin ağzını açtı. Buna bakmak lazım

Yapı Kredi bankası kredi konusunda diğer rakiplerinin önüne geçmek amacıyla kesenin ağzını açtı. Banka tarafından önemli bir kredi miktarı vatandaşların kullanımına sunuldu. İşte detaylar...

QNB Finansbank'tan flaş açıklama. Kesenin ağzını açtılar. Emekliler için rekor promosyon rakamı

Yazın emekli promosyonları konusunda kıyasıya bir rekabete giren bankalar, yarışa yeniden başladı. QNB Finansbank da emekli promosyonu konusunda kesenin ağzını açtı. İşte bankanın kampanyasıyla ilgili detaylar.

Tüp kullananlara müjde! 12 kilogram ev tüpleri ücretsiz olarak dağıtılıyor! Tek başvuru ile tüpünüzü hemen alın!

Tüp fiyatlarına aralıklı olarak zam yapılmaktadır. Bu zamlardan vatandaşlar artık illallah etti. Ancak bu haber yüzünüzü güldürecek. İşte detaylar!

Ziraat Bankası kesenin ağzını açtı... Bu kadar para ödemesi yapacaklar

Ziraat Bankası tarafından yeni bir kampanya başlatıldı. Ziraat Bankası bu kampanya kapsamında kesenin ağzını açtı.

Türkiye’deki internet hızının dünya gerisinde kaldığı belgelendi!

Türkiye’de hemen her mobil cihaz kullanıcısının şikayet ettiği internet hızının dünyanın gerisinde kaldığı, uluslararası bir otorite tarafından da belgelendi.

Kimlik numaranızın son hanesi 2,4,6,8,10 ise acilen bakın! Hemen PTT`ye gidin! Resmen belli açıklandı!

Kimlik numaranızın son hanesinin 2, 4, 6, 8 ya da 10 olup olmadığını buradan kontrol edin! PTT'ye gidip hemen paranızı alın. Artık tüm detaylar netleşti. Detaylar için tıklayınız...

Bir sözünüze anında 2.000 TL! Paraf kartınız varsa bu imkanı kaçırmayın

Ekonoinin sıkıntılı zamanlar yaşattığı şu günlerde acil paraya sıkıştığınızda Halkban'ın Paraf kartınız varsa müjde!  Sözünüze Anında 2.000 TL’ye Varan ParafPara nakit alma şansınız var. İşte detaylar

Çelik Tüzün Haberi

Çelik Tüzün

Servet GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin portföyündeki gayrimenkullere ait 2014 yıl sonu güncel değerleme raporları ekte dikkatinize sunulmuştur.


Dosya için