03 / 05 / 2024

çelik yapının faydaları

çelik yapının faydaları

Depreme karşı güvenli bir yapı sistemi olan çelik yapının deprem kuşağında yer alan Türkiye’de kullanımının artması gerektiği vurgulanıyor. Çelik yapıda oturanlara deprem anında dışarı çıkmamaları öneriliyor.

Nfs Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nfs Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sadık Aydön tarafından kuruldu.

Stepcon Çelik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Stepcon Çelik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Yılmaz tarafından kuruldu.

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Güder tarafından kuruldu.

Vet Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vet Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İlker Sedat Aslan tarafından kuruldu.

Varıous Çelik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Varıous Çelik Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Erkam Barata tarafından kuruldu.

Sahrasu Çelik Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahrasu Çelik Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 30 bin TL sermaye bedeli ile Yener Karadağ ve Tarkan Ayağlar ortaklığında kuruldu.

Masek Çelik Yapı İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Oto Alım Satım Madenc. Denz.Tur.Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Masek Çelik Yapı İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Oto Alım Satım Madenc. Denz.Tur.Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. Tuzla'da kuruldu.

Ogz Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ogz Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Yavuz Solmaz tarafından kuruldu.

Ogz Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ogz Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Yavuz Solmaz tarafından kuruldu.

Re Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Re Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe’de Emre Çelik ve Özgür Çelik ortaklığında kuruldu.

Karayel Prefabrik Çelik Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karayel Prefabrik Çelik Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Levent Karayel tarafından kuruldu.

Ym Demir Çelik Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ym Demir Çelik Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökdemir ve Yalçın Tan ortaklığında kuruldu.

Metalp Çelik Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Metalp Çelik Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Saliha Kırık tarafından kuruldu.

çelik yapının faydaları Haberi

çelik yapının faydaları

Marmara Depremi’nin yıldönümünde Türkiye’de çelik yapı kullanımının yaygınlaşması ve sistemin teşvik edilmesi gerektiğine dikkat çekiliyor.

Avrupa Yapısal Çelik Birliği (ECCS) ve Türk Yapısal Çelik Derneği Başkanı, Yeditepe Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nesrin Yardımcı Tiryakioğlu dernek olarak çelik yapıların doğru kullanımını teşvik etmeyi amaçladıklarını kaydetti. Tiryakioğlu, “Çelik yapıların özellikleri göz önünde tutulduğunda deprem bölgelerinde ya da çürük zeminlerde çelik kullanımı avantajlıdır. Bu bölgelerde güvenli betonarme yapılar da inşa edebilirsiniz, ancak çoğu kez bu yapı ekonomik olmaz ve deprem sırasında veya sonrasında acil kullanımı gerektiğinde kontrolü ya da güçlendirilmesi daha çok zaman alır” diye konuştu.


Deprem anında çelik yapıdan çıkmayın!

Türkiye’nin hafif çelik sistemle üretilen ilk binasını kuran Steelife’ın Genel Müdürü Mimar Bülent Aydın da, çelik yapının Türkiye’de yaygınlaşması gerektiğinin altını...