25 / 05 / 2024

Çelikhan Malatya arası kaç km

Çelikhan Malatya arası kaç km

Malatya'da 40 yılı aşkın süredir konuşulan Adıyaman-Çelikhan-Yeşilyurt-Malatya yolu geçen ay trafiğe açıldı. AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, 2013 yılı değerlendirme toplantısında karayolları çalışmaları hakkında bilgi aktardı.

Malatya-Sivas hızlı tren seferleri resmen başladı! Malatya-Ankara arası 6,5 saate düştü!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Malatya'yı hızlı trenle entegre biçimde Ankara ve İstanbul'a bağlayacak.

3 bin 500 TL ile 6 bin lira arasında destek ödemesi yapılacak! Yalnızca bir kez verilecek! Sakın kaçırmayın!

Devlet tarafından vatandaşlara ödenen destek ödemelerine bir yenisi daha eklendi. Adana, Adıyaman, Elazığ, Kahramanmaraş, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa illerinde iç sularda balık avcılığı yapan gemilere 3 bin 500 TL ile 6 bin lira arasında destek ödemesi yapılacak.

Malatya Tohma Köprüsü açıldı! 

Malatya ile Sivas arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde "itme sürme yöntemi" ile inşa edilen yeni Tohma Köprüsü açıldı. 

Malatya Tohma Köprüsü bugün açılıyor! 

Malatya ile Sivas arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde "itme sürme yöntemi" ile inşa edilen yeni Tohma Köprüsü bugün açılıyor. 

Malatya'da arazi kavgası: 4 yaralı!

Malatya'da bir grup arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan kavga sonucunda 4 kişi yaralandı.

Naci Görür'den Malatya depremi uyarısı!

Bilim Akademisi Üyesi Prof. Naci Görür, dümn Malatya'da meydana gelen depremlerin ardından açıklamalarda bulundu Görür, Çelikhan-Erkenek arasına dikkat çekti.

Feyzi Bingöl'den Malatya depremi açıklaması!

Fırat Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Feyzi Bingöl, bugün Malatya'da meydana gelen depreme ilişkin, "Bu depremlerin devamı gelecek kaldı ki bu büyüklükteki depremden daha büyüğünü bekliyoruz. Malatya Pütürge ile Kahramanmaraş arasındaki bölgede 6.5 ile 6.7 arasında bir deprem olacak" diye konuşt

Malatya'da depreme dayanıksız Sümer İlkokulu yeniden inşa ediliyor! 

Malatya'da Koyunoğlu mahallesinde bulunan Sümer İlkokulu'nun depreme dayanıksız olduğu belirlenmişti. Okulun yeniden yapımı için, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çalık Holding adına İnşaat Yatırım Genel Müdürü Mesut Kutluay arasında 'Sümer İlkokulu inşaatı protokolü' imzalandı...

Malatya-Sivas arası hızlı tren ile 40 dakikaya düşecek!

4 saat olan Malatya-Sivas arası hızlı tren ile 40 dakikaya inecek. 132 kilometrelik hattın yakında açılması bekleniyor.  

Malatya'da arazi kavgası: 1 ölü!

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde arazi anlaşmazlığı yaşayan K.T. ile Aziz E. arasında kavga çıktı. Kavgada 1 kişi silahla vurulup öldürüldü.

Malatya’da arazi kavgası: 2 ölü!

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde akrabalar arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışma sonucunda polis memuru Bekir Aybar ile annesi Fatma Aybar, av tüfeğiyle öldürüldü.

Malatya'da arazi kavgası: 1 ölü!

Malatya'da akrabalar arasında çıkan arazi anlaşmazlığı yüzünden kavga çıktı. Çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetti. 

Malatya'da depremde hasar gören 157 bina yıkılacak!

Malatya'nın Arguvan ve Hekimhan ilçelerinde meydana gelen, büyüklükleri 3.0 ile 4.5 arasında değişen depremlerde ağır hasar gören 157 bina yıkılacak.

Çelikhan Malatya arası kaç km Haberi

Çelikhan Malatya arası kaç km

Malatya'da 40 yılı aşkın süredir konuşulan Adıyaman-Çelikhan-Yeşilyurt-Malatya yolu geçen ay trafiğe açıldı. AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, 2013 yılı değerlendirme toplantısında karayolları çalışmaları hakkında bilgi aktardı. 



TÜNEL, YAKLAŞIK 111 MİLYON 754 BİN TÜYE MAL OLDU 


Tüfenkçi, "Malatya ile Adıyaman arasındaki ulaşım ve trafik sorunlarına çözüm yolunda üretilen ve yaklaşık maliyeti 147 milyon TL olan 'Adıyaman-Çelikhan-Yeşilyurt-Malatya' yolu ham olarak geçen ay trafiğe açıldı. Bu yolumuzun 2014 yılı içerisinde asfaltlama işi bitirilmiş olacak" dedi. 


Kayseri yolundaki Karahan Tüneli ile Adıyaman yolundaki Erkenek Tünelleri hakkında da bilgi veren Tüfenkçi, "Malatya'mız için Doğu-Batı hattında en önemli güzergahı olan Karahan Tüneli'nin yapım çalışmaları devam ediyor. Yaklaşık maliyeti 111 milyon 754 bin TL olan tünelin eksik kalan işlerinin ikmal inşaatı için 14 Haziran 2013 tarihinde ihalesi...