29 / 07 / 2024

Çelikkardeşler Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Çelikkardeşler Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Çelikkardeşler Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Çelik tarafından 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ocak'ta Zeytinburnu, Yenidoğan Mahallesi, 48. Sokak'ta kuruldu.

Sun Kardeşler Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sun Kardeşler Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Sun tarafından kuruldu.

Mrs Taşınmaz Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Mrs Taşınmaz Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket Esenyurt'ta 1 milyon 409 bin 760 TL sermaye bedeli ile Güler Bahadır tarafından kuruldu.

Aslan Kardeşler Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Kardeşler Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  50  bin TL sermaye bedeli ile Erdal Aslan ve Erol Aslan tarafından kuruldu.

Akkılıç Kardeşler Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkılıç Kardeşler Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Akkılıç ve Tayfun Akkılıç ortaklığında kuruldu.

Turkuaz Btc İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkuaz Btc İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 60 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Acarlı, Berkan Güler ve Tarık Yeşilyurt ortaklığında kuruldu. 

Güler Gayrimenkul Yatırımları Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Güler Gayrimenkul Yatırımları Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Hilal Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hilal Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Walıd Hılal, Mohammad Shawkı Hılal ve Abdurrahman Hılal imzasıyla kuruldu.

Gençler Gayrimenkul Turizm İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Gençler Gayrimenkul Turizm İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Burhan Aydoğdu imzasıyla kuruldu.

Es Rengarenk Turizm Otelcilik İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Rengarenk Turizm Otelcilik İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Serdar Şenel ve Erkan Nebiler imzasıyla kuruldu.

Bezeyiş Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bezeyiş Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Rıza Bezayiş imzasıyla kuruldu.

Ülkü Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ülkü Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Nahit Bedir imzasıyla kuruldu.

Asyap Emlak İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asyap Emlak İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Adil Türkmen ve Sezer Sezgin imzasıyla kuruldu.

Saed Kardeşler Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saed Kardeşler Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Çelikkardeşler Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Çelikkardeşler Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Çelikkardeşler Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Çelik tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta kuruldu. 


Çelikkardeşler Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-     Şirketin başlıca amaç ve konusu, ilgili mevzuat çerçevesinde kalmak kaydıyla gayrimenkul müteahhitliği, inşası, alım satımı, aracılık hizmetlerin ve inşaat ile ilgili tasarım ve dekorasyon işlemlerinde bulunmaktır. Bu kapsamda, a.     Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.     Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve...