17 / 05 / 2024

Çelikler Tahhüt

Çelikler Tahhüt

Çelikler Tahhüt İnşaat ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çelikler Tahhüt İnşaat ihraç belgesini yayınladı.İşte Çelikler Tahhüt İnşaat ihraç belgesi...

Rhodium İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rhodium İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli iel Hasan Ali Çelikler tarafından kuruldu.

Çelik evlerin ömrü ne kadardır? Çelik ev yapımı kaç gün sürer?

Çelikler evler tıpkı konteyner ve prefabrik evler gibi gündemde yer alan konulardan biridir. Çelik ev almayı düşünen kişilerin kafasında pek çok konu vardır. İşte bu konuda araştırılan detaylar!

Özçelikler Hafriyat Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçelikler Hafriyat Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Birkan Çelik tarafından kuruldu.

Bozkırlı Teknik Yapı İnşaat Tahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkırlı Teknik Yapı İnşaat Tahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tunahan Eken tarafından kuruldu. 

Mep Turizm Otomotiv İnşaat Tahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mep Turizm Otomotiv İnşaat Tahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Seda Bilik ve Enes Bilik ortaklığında kuruldu.

Yazıcı Group İnşaat Endüstri Tahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcı Group İnşaat Endüstri Tahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yazıcı tarafından kuruldu.

İntaya İnşaat'ın acı günü! Tülay Satıcı vefat etti!

İntaya İnşaat Tahhüt A.Ş Yönetim Kurulu üyesi ve Genel Müdürü Gökçeçicek Satıcı Kurt'un annesi Tülay Satıcı vefat etti. Tülay Satıcı'nın vefatı üzerine taziye ilanı yayınlandı. 

Kuanta İnşaat Tahhüt Elektronik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuanta İnşaat Tahhüt Elektronik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 9 milyon TL sermaye ile bugün Bülent Kılınçarslan ve Nermin kılınçarslan ortaklığında kuruldu.

SYS Doğa Turizm Yapı İnşaat ve Tahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SYS Doğa Turizm Yapı İnşaat ve Tahhüt Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ümraniye'de Buçak Seyis imzasıyla kuruldu.

ÇZM İnşaat Tahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ÇZM İnşaat Tahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Yakup Kılıç tarafından kuruldu.

AKY Proje İnşaat Tahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AKY Proje İnşaat Tahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Yenel ve Selim Akarslan ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Beylikdüzü, Beylikdüzü OSB Mahallesi'nde kuruldu.

İki termik santral 521 milyon dolara Çelikler İnşaat'ın oldu!

Tunçbilek Termik Santrali ile Orhaneli Termik Santrali 463 milyon 300 bin dolara açık artırmaya çıkarıldı. Açık arttırmada Çelikler İnşaat ve Konya Şeker kıyasıya yarıştı.

Orhaneli ve Tunçbilek'e en yüksek teklif Çelikler'den!

Özelleştirme İdaresinde Ahmet Aksu başkanlığında gerçekleştirilen ihaleye, Bereket Enerji Üretim AŞ, Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret AŞ, Konya Şeker Sanayi ve Ticaret AŞ ile Çelikler Taahhüt İnşaat ve Sanayi AŞ katıldı.

Çelikler Tahhüt Haberi

Çelikler Tahhüt

Çelikler Tahhüt İnşaat tarafından yapılan açıklama şöyle;


Ortaklık Hakkı Vermeyen Sermaye Piyasası Araçlarına ilişkin İhraç Belgesi ekte verilmiştir.


Dosya için