07 / 05 / 2024

Çelikoğlu Kuyumculuk İnşaat ankara

Çelikoğlu Kuyumculuk İnşaat ankara

Çelikoğlu Kuyumculuk İnşaat ve Turizm Sanayi Ticaret LTD. ŞTİ.'nin Ankara'da hayata geçireceği yeni projesi Vera Point için ÇED süreci başladı.

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv kuruldu!

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv Kuyumculuk İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Bahçelievler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından kuruldu.

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hizbullah Çelik ve Muhammed Muhammed ortaklığında kuruldu.

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Çelikoğlu Bina İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çelikoğlu Bina İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Hüseyin Çelik tarafından kuruldu.

Eroğlu Yapı İnşaat'ın ilk yarı faaliyet raporu!

Eroğlu Yapı İnşaat'ın 2021 yılı 6 aylık faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı. 

Ankara Vera Point projesi geliyor! Yeni proje!

Çelikoğlu Kuyumculuk İnşaat ve Turizm Sanayi Ticaret LTD. ŞTİ.'nin Ankara'da hayata geçireceği yeni projesi Vera Point için ÇED süreci başladı.

Kadıoğlu 1001 İnşaat Geri Dönüşüm Nakliyat Oto Yedek Parça Petrol Sondaj Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Kadıoğlu 1001 İnşaat Geri Dönüşüm Nakliyat Oto Yedek Parça Petrol Sondaj Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yakut tarafından kuruldu.

Doktoroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doktoroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Zeki Sarı, Ayşe Zerek, Emine Aksoyer, Evren Sarı ve Fatma Sarı ortaklığında kuruldu.

Barbod Kuyumculuk İnşaat Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Barbod Kuyumculuk İnşaat Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Farzın Afshar ve Hamıd Abdolazımıfarokhı ortaklığında kuruldu. 

Çepnioğlu Yapı İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Çepnioğlu Yapı İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çepnioğlu tarafından kuruldu. 

Sabitoğlu Yapı İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabitoğlu Yapı İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tevfik Bereket tarafından kuruldu. 

Grandlark Turizm Kuyumculuk İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grandlark Turizm Kuyumculuk İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Şahin, Kenan Keklik ve Hüseyin Karadağ ortaklığında kuruldu. 

Erne Kuyumculuk İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erne Kuyumculuk İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Baş tarafından kuruldu. 

Çelikoğlu Kuyumculuk İnşaat ankara Haberi

Çelikoğlu Kuyumculuk İnşaat ankara

Çelikoğlu Kuyumculuk İnşaat ve Turizm Sanayi Ticaret LTD. ŞTİ. Ankara projesi için düğmeye bastı. Vera Point adıyla inşa edilecek olan proje için ÇED süreci başladı.

Vera Point projesi Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Susuz Mahallesi 62656 Ada 2 No’lu Parsel üzerinde yükselecek.

46 milyon 800 bin TL'ye mal olacak olan projede 219 daire ve 9 adet villa yer alacak. Proje 5 blok şeklinde inşa edilecek.

Vera Point 10 bin 492 metrekarelik arsa alanında, 26 bin metrekarelik inşaat alanına sahip beş bloktan oluşuyor. A ve B bloklarında bodrum kat, zemin kat ve yaşam katları (15 kat), C-D-E Bloklarında (9 adet) villalar planlandı.

Projenin inşaat aşamasının 2 yılda bitirilmesi planlanıyor. İnşaat aşamasında 30 personel çalışacak olup, inşaat çalışmaları günde 8 saat, ayda 30 gün...