30 / 04 / 2024

cem demir fragman tesisi

cem demir fragman tesisi

Cem Demir, Türkiye’nin ilk fragman tesisinin kapılarını ocak ayında açıyor. Trafigura’nın 5 yıl işlettiği ancak Türkiye pazarında umduğunu bulamadığı için terk ettiği tesiste 2 yıldır sürdürülen revizyon çalışmaları tamamlandı

Satsuma Gayrimenkul Geliştirme Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Satsuma Gayrimenkul Geliştirme Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Onur Orakçıoğlu, Ayhan Kerem Ülgen, Kemal Aydoğan , Mehmet Cem Demir, Naci Emirhan Cünbüş ve  Ekoda Dayanıklı Tüketim Malzemeleri İnşaat Turizm tarafından kuruldu.

Rise Oftek Restorasyon İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Rise Oftek Restorasyon İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Orhan, Cem Demir, Mustafa Cömert ve Serdar Orhan ortaklığında kuruldu.

Prim E Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Prim E Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kağıthane'de 245 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Cem Demiröz ve Ora Akkor ortaklığında açıldı! 

Rafmaksan Demir Saç Geri Dönüşüm Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rafmaksan Demir Saç Geri Dönüşüm Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Cem Kayhan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ozdem Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozdem Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Cem Demir tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Rafmaksan Demir Saç Geri Dönüşüm Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Rafmaksan Demir Saç Geri Dönüşüm Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Cem Kayhan Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 5 Ağustos'ta Tuzla'da açıldı.

Gözyuman Demir İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözyuman Demir İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cem Gözyuman tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Kayışdağı Yolu Caddesi'nde kuruldu.

CemDemir fragman tesisi Ocak ayında açılacak!

Küresel pazarda faaliyet gösteren hurda, bakır, petrol firması Trafigura'dan 10 milyon dolara satın aldığı fragman tesisinin iki yıl süren revizyon çalışmalarını tamamlayan Cem Demir, tesisi ocak ayında faaliyete geçirecek.

Cem Demir ilk fragman tesisini faaliyete geçiriyor!

Cem Demir, Türkiye’nin ilk fragman tesisinin kapılarını ocak ayında açıyor. Trafigura’nın 5 yıl işlettiği ancak Türkiye pazarında umduğunu bulamadığı için terk ettiği tesiste 2 yıldır sürdürülen revizyon çalışmaları tamamlandı

Cem Demiröz kimdir?

Prime Gayrimenkul Değerleme Yöneticisi Cem Demiröz kimdir? Cem Demiröz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cem Demiröz'ün yönetici olduğu Prime Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ne zaman kuruldu?

Tevfik Özlüdemir: Deprem vergileri dönüşüme aktarılsın!

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İstanbul şžube Başkanı Tevfik Özlüdemir, 1999 Doğu Marmara depremleri sonrasında, getirilen özel vergi halen varlığını koruduğunu ve bunların kentsel dönüşüme aktarılması gerektiğini söyledi

İzmir Demir çelik'in gelir tablosu açıklandı

İzmir Demir çelik Sanayi A.şž, 2010 Aralık dönemi geçici vergi beyannamesi ekinde vergi dairesinde verilen, Sermaye Piyasası Mevzuatına göre düzenlenmiş gelir tablosunu açıkladı

Tevfik Demir Müteahhitlik ve Mühendislik İnşaat'a ihale yasağı getirildi

Ulaştırma Bakanlığı, TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğünün düzenlediği ihlaye  katılan 'Tevfik Demir Müteahhitlik ve Mühendislik İnşaat Taahhüt'e' bir yıl ihalelere girme yasağı koydu

cem demir fragman tesisi Haberi

cem demir fragman tesisi


Global emtia piyasasında dünyanın sayılı firmalarından olan Trafigura’nın 2000’li yıllarda İzmir’in Aliağa ilçesinde hurdayı işlemek için kurduğu Türkiye’nin ilk fragman tesisini Cem Demir firması yeniden ayağa kaldırıyor. Trafigura’nın 5 yıl işlettiği ancak Türkiye pazarında umduğunu bulamadığı için terk ettiği ve 7 yıl atıl kalan tesisi 2013 yılı Şubat ayında satın alan Cem Demir, 2 yıldır sürdürdüğü revizyon çalışmalarını tamamladı. 


Cem Demir’in ortağı Cem Bilgin, dünyanın en büyük hurda, bakır, petrol firması olan Trafigura’dan 10 milyon dolara satın aldıkları fragman tesisinin iki yıl süren revizyon çalışmalarının tamamlandığını ve ocak ayında faaliyete başlayacağını söyledi. Trafigura’nın büyük yatırımlarla 2000’de kurduğu Türkiye’nin ilk fragman tesisini 5 yıl işlettiğini hatırlatan Bilgin, “Devlet desteği olmadığı ve Türkiye’deki geri dönüşüm yasaları AB’ye uyum konusunda kağıt üzerinde kaldığı...