29 / 04 / 2024

Cem Kara Yaşam Vadisi nerede

Cem Kara Yaşam Vadisi nerede

Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda ilçede hizmet seferberliği başlatan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, geçmiş dönem belediye başkanlığı görevini sürdüren Cem Kara’nın ismini verdiği Cem Kara Yaşam Vadisi’ni hızlıca inşa ettiriyor. 

Kule Yaşam Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kule Yaşam Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Alican Karaöz tarafından kuruldu.

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi açıldı!

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi Kadıköy'de Cem Gülmez tarafından açıldı.

Şanlıurfa'da otomobilin çarptığı inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Şanlıurfa-Gaziantep kara yolunun Birecik Tüneli çıkışında yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı inşaat işçisi yaşamını yitirdi.

Çatalca'daki Cem Kara Yaşam Vadisi'nin inşaatı hız kesmiyor!

Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda ilçede hizmet seferberliği başlatan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, geçmiş dönem belediye başkanlığı görevini sürdüren Cem Kara’nın ismini verdiği Cem Kara Yaşam Vadisi’ni hızlıca inşa ettiriyor. 

Cem Kara'dan KİPTAŞ bilgilendirme toplantısı!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Manisa Bayırı Bölgesi'nde yaşayan vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Cem Kara harita ve parseller üzerinde vatandaşları bilgilendirdi.

Cem Kara: TOKİ konut yapmayacaksa bölgeyi yeniden imara açalım!

Cem Kara mecliste yaptığı konuşmada TOKİ'ye yüklendi. Başkan, Roman vatandaşların yaşadığı bölgeye konut yapacağını söyleyen TOKİ yetkililerinin bir gelişme kaydetmediğini belirtti: “Konut yapılmayacaksa bölgeyi yeniden imara açalım. " dedi.

Hasan Kara: Kilis'in yaşam kalitesini yükselteceğiz!

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Gazetemize yaptığı açıklamada, "Kilis e hizmet için var gücümüzle çalışıyoruz. İlimizde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini artırmak için gereken ne varsa yapacağız".

Cem Kara: Çatalca'daki Hezarfen Havaalanı güçlendirilecek!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, "İstanbul yüzünü Çatalca’ya dönmek zorunda" dedi. Kara, "Projelerin başında Hezarfen Havaalanı’nın güçlendirilmesi var. Atatürk Havaalanı’nın yükünü hafifletecek kapasitede bir havaalanı" diye konuştu.

Kadir Kara: Osmaniye'de bölgesel yaşam merkezi oluşturacağız!

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, ''Türkiye'nin 80'inci ili Osmaniye, belediye yatırımları ve çalışmaları ile her geçen gün gelişmeye ve değişmeye devam ediyor, Osmaniye'de bölgesel yaşam merkezi oluşturacağız'' dedi.

İzmit Academic Life Evleri'nde yaşam başladı!

Seydanlar İnşaat tarafından İzmit Kabaoğlu Köyü Miralay Mümtaz Caddesi Umuttepe yolu Karaçay Sokak üzerinde inşa edilen Academic Life Evleri projesinde yaşam başladı. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor..

Doğanözü Barajı 'nın yakınına konut yasağı sosyal yaşamı bitirecek

Belediye Başkanı Ünal, 'İlçemiz için asıl tehlike  Kızılcahamam"ın 15 kilometre yakınına Doğanözü  Barajı"dır. Barajların 5 kilometre çevresine konut inşa etme yasağı  buradaki sosyal  yaşamı bitirecek' dedi

Crown Park Residenceta yaşam başlıyor! 199 bin TLye!

Babacan Yapı tarafından inşa edilen Crown Park Residence projesinde 4 ay içinde yaşam başlayacak. Projede konut fiyatları 199 bin TL’den başlıyor…

Atatürk Spor ve Yaşam Köyü hizmete açıldı!

Bakırköy Belediyesi tarafından Osmaniye Mahallesi'nde hizmete açılan' Atatürk Spor ve Yaşam Köyü'nde herkesin spor yapabileceği bir ortam bulunuyor

Cem Kara Yaşam Vadisi nerede Haberi

Cem Kara Yaşam Vadisi nerede

Göreve geldiği günden itibaren vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda Çatalca’nın geleceğini şekillendirecek değişim ve gelişim projelerini hayata geçiren Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, başladığı her çalışmayı yakından takip ediyor ve hızla tamamlanmasını sağlıyor.

Çatalca Belediyesi'nin resmi sitesinde yer alan habere göre; Eşekçi Deresi ismiyle bilinen bölgede ilçe sakinlerimiz için yepyeni bir yaşam alanı inşa etmek amacıyla harekete geçen Mesut Üner, işe ilk önce bölgenin ismini değiştirerek başladı.

Cem Kara Yaşam Vadisi adıyla vatandaşlarımıza hizmet sunucak alanda; çocuklarımız için macera parkı, oyun alanları, çim amfi, şelale, spor aletleri, aydınlatma, ağaçlandırma, çiçeklendirme ve şehir mobilyaları bulunacak. Ayrıca bölgenin üst tarafında kalan Göçmenler Sokağına seyir terası şeklinde bir park alanı da inşa ediliyor. 

Tek Derdimiz Vatandaşlarımıza En İyi Hizmeti Vermek

Çalışmaları yerinde inceleyen ve titizlikle takip eden Mesut...