30 / 04 / 2024

cem uzan ev aldı

cem uzan ev aldı

İşadamı Cem Uzan, Paris'te evlendiği Fanny Blanchelande'ye düğün hediyesi olarak ST. Tropez'de 2.5 milyon Euro'ya villa aldı...

Gazeteci Cem Seymen: Yüzde 25 kısıtlamasını fırsata çeviren kiracı çok! Bu büyük haksızlık!

Gazeteci ve ekonomist Cem Seymen de ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar ile ilgili X sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve hem ev sahiplerinden hem kiracılardan gelen yorumlar...

Almanya'da Türklere ev kiralanmıyor iddiası!

Almanya Berlin'de ev arayan Cem K.'yı sürekli reddeden bir emlak şirketi, Alman adıyla başvurunca evi buldu. Gurbetçi Cem K. konuyu mahkemeye taşıdı.

Serenay Sarıkaya Kaz Dağları'nda ev sahibi oluyor!

Cem Yılmaz’la ayrıldıktan sonra soluğu Kaz Dağları’nda alan Serenay Sarıkaya, buradan ev sahibi olmak amacıyla 1.5 dönümlük arsa satın aldı. Gönlüne göre bir arsa bulan Sarıkaya, şimdilerde hayalindeki evin projesini çizdiriyor.

Defne Samyeli ev sahibiyle mahkemelik oldu!

Cem Yılmaz ile ayrılığının ardından gündemden düşmeyen Defne Samyeli'ye bir şokta ev sahibinden geldi. Kemerburgaz’da yaşayan Samyeli'nin kirasını ödeyemediği iddia edildi.

Cem Yılmaz Miami’den ev alacak!

Sevgilisi Defne Samyeli ile bu hafta Miami’ye giden Cem Yılmaz'ın ev baktığı öğrenildi. Yılmaz'ın Türklere emlak danışmanlığı yapan şirketin Türk patronuna nasıl bir ev istediğini anlattığı iddia ediliyor.

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli Zincirlikuyu’daki rezidansa taşınacak!

Çeşme’de evlenecekleri konuşulan Cem Yılmaz ile Defne Samyeli’nin oturacakları ev belli oldu. İkili, Yılmaz’ın Zincirlikuyu’daki 3 milyon dolarlık rezidans dairesinde yaşayacak.

Cem Yılmaz'dan Defne Samyeli'ye ev aldığı iddialarına yönelik paylaşım!

Cem Yılmaz'ın, Çeşme'de sahneye çıkmaya hazırlanan sevgilisi Defne Samyeli için ev aldığı iddia edilmişti. Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından bu iddialara yönelik paylaşım yaptı...

Cem Yılmaz'dan Defne Samyeli'ye 10 milyon TL'lik ev!

Cem Yılmaz’ın, Çeşme'de sahneye çıkmaya hazırlanan sevgilisi Defne Samyeli için ev aldığı iddia ediliyor. Başarılı komedyenin yeni aşk yuvası için 10 milyon lira ödediği iddia edildi.

Cem Yılmaz, Miami'de ev arıyor!

Son filmi Arif ve 216'nın gişesi ile yüzü gülen ünlü komedyen Cem Yılmaz, Miami'de ev arayışına girdi...

Cem Uzan’ın el konulan lüks işletmesi harabeye döndü!

Uzanlar Grubunun, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından el konulan Antalya’daki lüks işletmesinin son hali gören herkesi şaşırttı. 

Gloria Otelleri'nden 3 yeni otel yatırımı projesi!

Gloria Hotels ve Resort Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Uzan, projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Uzan, 3 yeni otel yatırımı projesinin olduğunu açıkladı.

Ebru Şallı İstinye'de ev kiraladı!

Uzun zamandır yan yana görülmeyen Ebru Şallı ve Cem Yılmaz'ın gizli gizli görüldüğü anlaşıldı. İstinye'de oturan Şallı rahatça görüşebilmek için ikinci bir ev kiraladığı iddia edildi.

Cem Yılmaz Çeşme'de villa arayışında!

Çeşme’de ev sahibi olan ünlüler kervanına Cem Yılmaz da katılıyor. Yılmaz’ın ekibi, bir süredir Çeşme’den arazi veya villa alımı için arayışta. Böylece ünlü komedyen, kızkardeşi ve yeğenlerine komşu olacak.

cem uzan ev aldı Haberi

cem uzan ev aldı
İşadamı Cem Uzan, Paris'te evlendiği Fanny Blanchelande'ye düğün hediyesi olarak Fransa'nın ünlü tatil beldesi olan ST. Tropez'de 2.5 milyon Euro'ya villa aldı. Cem Uzan ve eşi Fanny Blanchelande evlerine...