05 / 05 / 2024

cem uzan kim

cem uzan kim

Türkiye’nin lüks otel zincirlerinden Rixos, ‘her şey dahil’ sistemine geçti. Rixos Hotels Türkiye Direktörü Cem Uzan, “Şehir otelleri hariç, yurtiçi ve yurtdışı otellerimiz ‘her şey dahil’ sistemiyle çalışacak. Bu sistemi en iyi yapan grup biziz” dedi.

Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kimdir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ne iş yapmaktadır?

Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kimdir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in eğitim durumu nedir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kariyeri ve eğitim durumu nedir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in kim olduğu ve Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Cem Uzan’ın el konulan lüks işletmesi harabeye döndü!

Uzanlar Grubunun, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından el konulan Antalya’daki lüks işletmesinin son hali gören herkesi şaşırttı. 

Gloria Otelleri'nden 3 yeni otel yatırımı projesi!

Gloria Hotels ve Resort Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Uzan, projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Uzan, 3 yeni otel yatırımı projesinin olduğunu açıkladı.

Rixos otellerine her şey dahil sistemi geliyor!

Türkiye’nin lüks otel zincirlerinden Rixos, ‘her şey dahil’ sistemine geçti. Rixos Hotels Türkiye Direktörü Cem Uzan, “Şehir otelleri hariç, yurtiçi ve yurtdışı otellerimiz ‘her şey dahil’ sistemiyle çalışacak. Bu sistemi en iyi yapan grup biziz” dedi.

Oteller eğlence ticaretinde indirim yapsın!

RUSYA ekonomisini etkisine alan ruble krizi, otellerin vazgeçilmezi eğlence sektörünü de vurdu. Rixos Türkiye Oteller Koordinatörü Cem Uzan, Göynük'te bulunan Rixos Sungate Otel'in harcamalarını kısıtladığını belirtti.

Cem Uzan'ın TMSF tarafından el konulan arazisine 10 milyon liralık fabrika kurulacak!

24 yaşındaki Göknil Ay, Cem Uzan' ın TMSF tarafından el konulan arazisine cam balkon sistemleri fabrikası açacak, Ankara' ya gidip Başbakan Erdoğan'ı açılışa davet edecek...

Cem Çelik kimdir?

Elityapı Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik kimdir? Cem Çelik Elit İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’ni ortağı Mert Yıldızhan ile birlikte ne zaman kurdu? İşte sorularınızın yanıtı...

Cem Yılmaz, Ahu Yağtu 'ya üç ev, bir otomobil verecek!

Sabah gazetesinin haberine göre Aralarındaki krizi aşamayıp evlerini ayıran Cem Yılmaz-Ahu Yağtu çifti, boşanma konusunda uzlaşmaya vardı. Ünlü komedyen eşine üç ev, bir de otomobil verecek

Kim Marketler Zinciri yılın son yatırımını Bahçeköy'e yaptı!

Kim Marketler Zinciri, 2013 yılının son yatırımını İstanbul Bahçeköy'e yaptı. Kim Marketler Zinciri Genel Müdür Hamit Akçay, "2014 yılında 100 mağazaya ulaşarak 400 yeni istihdam sağlamayı hedefliyoruz" dedi...

Cem Tüzün: İptal edilen Beyoğlu imar planı, bizce koruma işlevini yerine getirmiyordu!

Beyoğlu İmar Planı'nın iptalini değerlendiren Cem Tüzün, "iptal edilen bu plan, bizce bu koruma işlevini yerine getirmeyen, hatta tam tersine korunması gereken değerlerini bir şekilde tarumar eden bir plandı" dedi.

Cem Oğuz: Cam korkuluklara güvenmeyin!

Cem Oğuz, bazı müteahhitlerin, yeni yapılan apartmanların balkonunda kullanılan cam korkulukları daha ucuza mal etmek için yüke dayanaklı ve kırıldığında dağılmama özelliği olan camlardan kullanmadığını söyledi.

Cem Kara: Devlet hastanesi inşaatını çarpıttılar!

Çatalca Devlet Hastanesi inşaatını neden mühürlediği konusunda ki sorumuza Başkan Cem Kara "Mühürlenen inşaat değil, sel felaketinde taşan dere yatağına konulan konteynır. Bu konu yanlış yansıtıldı" dedi...

Kim Kardashian ve Kanye West evine 2014 yazında taşınacak!

Kim Kardashian ve Kanye West çiftinin 11 milyon dolarlık rüya malikanesi tamamlanmak üzere. İkili, Kaliforniya'nın Bel Air bölgesinde 9 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilmiş rüya evine 2014 yazında taşınmayı planlıyor.

cem uzan kim Haberi

cem uzan kim

Etstur tarafından düzenlenen ‘Tatil Yağmuru’ yarışmasının ödül töreninde konuşan Uzan, şunları söyledi:

“Bodrum ve Göcek’teki otellerimizde her şey dahile geçtik. Rixos olarak büyümemizin yüzde 70’ini her şey dahil ile gerçekleştirme kararı aldık.”


Rusya toparladı

Rusya’daki turizm talebinin normale döndüğünü vurgulayan Uzan, şunları söyledi:

“Rusya toparlandı. Rusya’daki turizm fuarında bunun potansiyelini gördük. Geçen yıl bazı tur operatörleri batmıştı. Turistler şimdi güçlü operatörleri tercih ediyor. Rusya’dan en fazla yüzde 5’lik kayıp yaşanır. Avrupa’da hiçbir sıkıntı yok. Tunus’taki bombalamanın ardından Polonya gibi pazarlar Mısır ve Tunus turlarını yasakladı. Üzülerek söylüyorum ancak bu da Türkiye’nin turizmini olumlu yönde etkileyecektir. Kriz havası yok. Otellerimiz yüzde 100 doluluğa ulaşıyor.”


Tatil Yağmuru’nda 30 ödül yağdı

Etstur’un Instagram’da düzenlediği fotoğraf yarışması Tatil Yağmuru’nda, 30 çifte yurtiçi ve yurtdışındaki Rixos otellerinde tatil ödülü verildi.


Etstur...