25 / 07 / 2024

Cem Uzan otel açıklaması

Cem Uzan otel açıklaması

RUSYA ekonomisini etkisine alan ruble krizi, otellerin vazgeçilmezi eğlence sektörünü de vurdu. Rixos Türkiye Oteller Koordinatörü Cem Uzan, Göynük'te bulunan Rixos Sungate Otel'in harcamalarını kısıtladığını belirtti.

Elif Dağdeviren Assos’ta ekolojik otel yaptırıyor!

Gazeteci Elif Dağdeviren, eşi Cem Kınay ile birlikte Assos’ta ekolojik otel yaptırmak için çalışmalara başladı.

TMSF'den 'Uzan Grubu'nun Antalya'daki otelinin satışı' açıklaması!

TMSF, "Uzan Grubu'nun Antalya Saklıkent Kayak Merkezi'nde yaptırdığı, TMSF'ce el konulan, yıllardır atıl durumdaki otel, Milli Emlak tarafından satıldı" şeklinde haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Uzan Grubu'nun Antalya'daki oteli satıldı!

Uzan Grubu'nun Antalya Saklıkent Kayak Merkezi'nde yaptırdığı otel satışa çıktı. TMSF'nin el koyduğu yıllardır atıl halde duran otelin yarım kalan inşaatı tamamlandı.

Kahramankazan'daki termal otel 20.2 milyon TL'ye satıldı!

Kahramankazan Belediyesi tarafından inşa edilen ermal otel, gerçekleşen ihalede satıldı. İhaleye 20 milyon 200 bin TL'lik teklif veren Cem Veb-Ofset firması otelin yeni sahibi oldu.

Cem Uzan’ın el konulan lüks işletmesi harabeye döndü!

Uzanlar Grubunun, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından el konulan Antalya’daki lüks işletmesinin son hali gören herkesi şaşırttı. 

Gloria Otelleri'nden 3 yeni otel yatırımı projesi!

Gloria Hotels ve Resort Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Uzan, projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Uzan, 3 yeni otel yatırımı projesinin olduğunu açıkladı.

Rixos otellerine her şey dahil sistemi geliyor!

Türkiye’nin lüks otel zincirlerinden Rixos, ‘her şey dahil’ sistemine geçti. Rixos Hotels Türkiye Direktörü Cem Uzan, “Şehir otelleri hariç, yurtiçi ve yurtdışı otellerimiz ‘her şey dahil’ sistemiyle çalışacak. Bu sistemi en iyi yapan grup biziz” dedi.

Oteller eğlence ticaretinde indirim yapsın!

RUSYA ekonomisini etkisine alan ruble krizi, otellerin vazgeçilmezi eğlence sektörünü de vurdu. Rixos Türkiye Oteller Koordinatörü Cem Uzan, Göynük'te bulunan Rixos Sungate Otel'in harcamalarını kısıtladığını belirtti.

Koç İnşaat Gaziemir'de otel projesine imza atacak!

Koç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cem Koç, İzmir'e kazandıracakları yeni yatırımlarının iş seyahatleri yapan kişilerin ihtiyaçlarına yanıt vereceğini söyledi. Koç İnşaat, Gaziemir'de bir otel projesine imza atıyor.

Koç İnşaat Gaziemir'de otel inşa edecek!

Koç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cem Koç Gaziemir'de benzersiz bir konaklama, eğlence ve toplantı imkanı sunacaklarını belirterek “Otel mimarisi ve hizmet anlayışı sayesinde misafirlerimize kendi evlerinde konaklıyormuş hissi vereceğiz” dedi

Karabulut Tekstil Kağıthane'de butik otel inşa ediyor!

İstanbul Çağlayan’daki fabrikalarını Levent’e taşıma hazırlığında olduklarını da aktaran Cem Karabulut, butik otel alanına da gireceklerini dile getiriyor. Kağıthane’ de fabrika projemizi otele çevirdik dedi...

Cem Polatoğlu: Her şey dahil uygulaması turizmcilere maddi yük getiriyor!

Tur Operatörleri Platformu, otel işletmecilerine, Osmanlı sarayı, köy evi, otağ gibi özel temalara yer vermelerini önerdi. Cem Polatoğlu, Türkiye'de tatil denildiğinde beş yıldızlı, "her şey dahil" konsepte sahip oteller akla geldiğini söyledi...

Cem Polatoğlu'ndan turizmcilere tematik otel önerisi!

Tur Operatörleri Platformu sözcüsü Cem Polatoğlu, "Osmanlı sarayı, köy evi gibi özel temalı mekanlar, hem 5 yıldızlı tatil anlayışını değiştirir hem de daha fazla gelir sağlar" diye konuştu.

Cem Uzan otel açıklaması Haberi

Cem Uzan otel açıklaması

Rixos Türkiye Oteller Koordinatörü Cem Uzan, Göynük'te bulunan Rixos Sungate Otel'in 1 milyon 200 bin dolar olan sezonluk eğlence ve aktivite harcamasını yüzde 35 kıstıklarını ve 900 bin dolara indirdiklerini söyledi. 



Ruble krizinin bölge otelcilerini yıprattığım, Rus turist pazarında etkili olduğunu, ancak Rus ticaretine herhangi bir etkisi olmadığını aktaran Uzan, "Kriz öncesi Rusya'dan getirdiğim bir şarkıcı 20 bin dolar isterken bu yıl 25 bin dolar istiyor. Bu nasıl kriz anlamıyorum. Madem kriz var, eğlence ticaretinizde de indirim yapın. İsmini söylememe gerek olmayan Rus dans topluluğu gösteri başına geçen yıl 4 bin dolar isterken bu yıl 4 bin 200 dolar istedi" dedi. 


Yurt...