18 / 05 / 2024

Cem Vakfı Kiğı Şube Başkanı

Cem Vakfı Kiğı Şube Başkanı

Cem Vakfı Kiğı Şube Başkanı Şinasi Onuk, ''İlçemizin birlik ve beraberliğine katkı sağlayacak çalışmalar yapmak amacıyla kurulan şubemiz tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda İlçemizde Cem Evi’nin temeli attık, hepimize hayırlı olsun” diye konuştu

Dünya nüfusu açıklandı! Dünya nüfusu 66 milyon kişi arttı...

Alman Dünya Nüfusu Vakfı, 2023 senesinde dünya nüfusunun yaklaşık 66 milyon kişi arttığını kaydetti. Buna göre,  2024 sene başı itibarı ile  dünya nüfusu 8 milyar 73 milyon 859 bin 407 kişi olduğu kaydedildi. İşte ayrıntılar...

Hazine arazilerinin Sıfır Atık Vakfı’na bedelsiz kiralama iddiası! 

Hazine arazilerinin Sıfır Atık Vakfı’na bedelsiz kiralanabileceğine ilişkin açıklamalar tartışma yarattı. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan,“Arazilerin 3. kişilere verilebileceği dile getiriliyor” dedi

Cem Özşaner Seyahat Taşımacılık Turizm Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!   

Cem Özşaner Seyahat Taşımacılık Turizm Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Şahabettin Kişi ve Volkan Bilir ortaklığıyla kuruldu.

Elginkan Vakfı Bilecik'te seramik fabrikası kuracak!

Manisa'da 3 bin kişiye istihdam sağlayan Elginkan Vakfı, bu yıl Bilecik'te fabrika kuracak. Vakıf, seramik fabrikası için yaklaşık olarak 110 milyon TL'lik bütçe ayırdığını belirtti.

Osman Cem Çankaya: Şimdi konut almanın zamanı!

YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, konut sektöründe ki hareketliliği değerlendirdi. Çankaya, ''Şu an kampanyaların da etkisiyle konut almak için en uygun zaman'' diye konuştu.

Menderes Türel’den 1.200 kişilik yeni öğrenci yurdu müjdesi!

Antalya’da gerçekleşen Ensar Vakfı 5. Büyük Türkiye Buluşması’nda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel 2017 yılında 1200 kişilik çok kapsamlı bir yurdun temelini atacaklarını müjdeledi.

TÜRKEN Vakfı, New York'ta öğrenci yurdu açacak!

Ensar Vakfı Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu, TÜRGEV ve Ensar Vakfı tarafından 2014'te ABD'de kurulan Türken Vakfının New York'taTürk öğrenciler için 200 kişilik yurt açacağını söyledi.

İzmir Harmandalı Cemevi projesi ne durumda?

Cem Vakfı Din İşleri Daire Başkanı Hayati Doğan "İnşaatın yapılmaması belediye başkanının suçu değildir. Edindiğim bilgilere göre altyapı çalışmaları hala tamamlanmamış, gerekli prosedürler yerine getirilmemiştir" dedi.

İzmir Çiğli'de cemevi yapılması için arazi devri gerekli!

İzmir Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, 'Songül Yaşar'ın görevden alınması şartıyla cemevini yapacağım iddiaları asılsız' dedi. Cem Vakfına ait araziye belediye tarafından inşaat yapılabilmesi için arazinin belediyeye devri gerektiğini söyledi.

Bingöl Kiğı’da Cem Evi’nin temeli atıldı!

Cem Vakfı Kiğı Şube Başkanı Şinasi Onuk, ''İlçemizin birlik ve beraberliğine katkı sağlayacak çalışmalar yapmak amacıyla kurulan şubemiz tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda İlçemizde Cem Evi’nin temeli attık, hepimize hayırlı olsun” diye konuştu

Gaziantep 200 kişilik kız öğrenci yurdu inşaatında son durum!

Araban Kaymakamı Cuma Emeç, Araban Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından yaptırılan 200 kişilik kız öğrenci yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

Çankaya Tohumlar'da 240 kişilik Kur'an kursu inşa ediliyor!

Çankaya Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Çankaya Şubesi, Tohumlar Mahallesi’ne 240 kişinin hafızlık eğitimi alabileceği yatılı erkek Kur’an kursunun temelini attı.

Van Sosyal Yardımlaşma Vakfı 200 kişilik yurt yaptıracak!

Van Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı; 200 kişilik kız öğrenci yurdu yapım işini 10 Nisan 2015 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkaracak. Yurdun yapımı 200 gün sürecek.

Cem Vakfı Kiğı Şube Başkanı Haberi

Cem Vakfı Kiğı Şube Başkanı

Başkan Yardımcısı Metin Ayan ise “Kiğı ilçe halkı için çok büyük bir öneme sahip olan Cem Evi’nin yapımında bizlere vermiş oldukları katkı ve destekten dolayı Özaltın İnşaat’a, Kiğı HES Barajı ve çalışanlarına, Kalkınma Bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz’a, Sayın Coşkun Güven’e, iş adamı Mehmet Ali Uzunyayla’ya, İl Genel Meclis üyesi Abuzer Soydemir’e, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Atilla Parkın’a, Sayın Selim Gürtepe’ye, HDP İlçe Başkanı Sayın Fehmi Ünsal’a, Kiğı ve İstanbul’da bulunan Derneklerimize ve Dernek Başkanlarımıza, başta İstanbul olmak üzere yurdumuzun dört bir yanında yaşayan tüm hemşerilerimize yönetim Kurulumuz ve Vakfımız adına saygı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. 


Bingöl...