03 / 05 / 2024

cem web ofset san.tic.ltd.şti hes teklifleri

cem web ofset san.tic.ltd.şti hes teklifleri

Elektrik Üretim AŞ'ye ait kurulu güçleri toplamı 2,8 megavat olan Anamur, Bozyazı, Mut-Derinçay, Silifke ve Zeyne hidroelektrik santallerinin bütün halinde işletme hakkının verilmesi ihalesinde en yüksek teklif 8 milyon 850 bin dolar oldu.

Kahramankazan'daki termal otel 20.2 milyon TL'ye satıldı!

Kahramankazan Belediyesi tarafından inşa edilen ermal otel, gerçekleşen ihalede satıldı. İhaleye 20 milyon 200 bin TL'lik teklif veren Cem Veb-Ofset firması otelin yeni sahibi oldu.

Mersin'de 5 HES için Cem Veb Ofset'ten 8.8 milyon dolarlık teklif!

Anamur, Bozyazı, Mut-Derinçay, Silifke ve Zeyne Hidroelektrik Santralleri'nin özelleştirilmesi amacıyla yapılan ihalede Hidroelektrik Santrallerinin işletme hakkı için en yüksek teklifi veren Cem Veb Ofset ve ikinci yüksek teklifi veren Abdülmecit Modoğlu

Cem Çelik: Merkez Bankası'nın faizlerde indirime gitmesi inşaat sektörünü hareketlendirecek!

Elit Yapı AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik, özellikle büyükşehirlerde son birkaç yıldan beri yoğun konut üretimi olduğunu, bu üretimin rekabetin yanı sıra kalitenin de artmasına neden olduğunu kaydetti...

Konut projelerinin web siteleri yeterli içerikte değil!

Lüks konutların web siteleri yeterli içerikte değil. Standart olarak; proje bilgisi, kat planları ve 3d resimlerinden ibaret siteler alıcılar tarafından da takip edilmiyor. Bu durumda da geniş bir bilgi kirliliğinin içerisinde buluyorlar kendilerini.

Cem Demiröz kimdir?

Prime Gayrimenkul Değerleme Yöneticisi Cem Demiröz kimdir? Cem Demiröz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cem Demiröz'ün yönetici olduğu Prime Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ne zaman kuruldu?

Cem Şeker: İzmir'de kentsel dönüşüme ihtiyaç var!

İzmir Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme ve Dayanışma Derneği (İZKENDER) Genel Başkanı Cem Şeker, dönüşümü desteklediklerini ancak vatandaşların mağdur edilmemesi için birlikte hareket etmenin faydalı olacağını söyledi...

Turkmall Real Estate Gayrimenkul Direktörlüğü’ne Şükrü Cem Akçay atandı!

Haziran ayı itibariyle, 2005 yılından beri birlikte olduğu Turkmall Real Estate A.Ş.'nin "Gayrimenkul Direktörü" olarak atandı. Şükrü Cem Akçay evli ve bir çocuk babası.

Cem Şeker, vatandaşa İzmir'de kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi!

İzmir Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme ve Dayanışma Derneği (İZKENDER) Genel Başkanı Cem Şeker, dönüşümü desteklediklerini ancak vatandaşların mağdur edilmemesi için birlikte hareket etmenin faydalı olacağını söyledi.

Kemal Cem Onursal kimdir?

Vektör Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Genel Müdür ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Kemal Cem Onursal kimdir? Kemal Cem Onursal, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Kemal Cem Onursal...

Cem Oğuz: Türkiye'de 6.5 milyon bina yıkılıp yeniden yapılmalı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Antalya Şube Başkanı Cem Oğuz Türkiye'de 6.5 milyon binanın yıkılıp yeniden yapılacağını, çok önemli ve sıkıntılı bir süreç olduğunu vurguladı...

Cem Oğuz: Antalya'daki 120 bin binanın yüzde 70'i çürük!

Antalya'nın l'inci dereceden başlayıp 4'üncü dereceye kadar giden deprem kuşağı içerisinde yer aldığına vurgu yapan Cem Oğuz, kent merkezindeki 120 bin binanın yüzde 70'inin çürük olduğunu söyledi

Cem Eriş kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tarihi Çevre Koruma Müdürü Cem Eriş kimdir? Cem Eriş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cem Eriş, ne zamandan beri Tarihi Çevre Koruma Müdürü olarak görev alıyor?

Cem Oğuz: Antalya'daki birçok inşaatın ruhsatı iptal edilebilir!

Antalya İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Cem Oğuz ilçe belediyelerinin inşaat ruhsatı verirken bazı ayrıntıları gözden kaçırdığını ve bu nedenle birçok inşaat ruhsatının iptal edilmesinin söz konusu olduğunu söyledi.

cem web ofset san.tic.ltd.şti hes teklifleri Haberi

cem web ofset san.tic.ltd.şti hes teklifleri

Elektrik Üretim AŞ'ye (EÜAŞ) ait kurulu güçleri toplamı 2,8 megavat olan Anamur, Bozyazı, Mut-Derinçay, Silifke ve Zeyne hidroelektrik santallerinin (HES) bir bütün halinde işletme hakkının verilmesi yöntemi ile özelleştirme ihalesinde en yüksek teklif 8 milyon 850 bin dolar oldu.


Özelleştirme İdaresi Başkanlığındaki ihaleye daha önce teklif veren 10 firmadan 9'u katıldı. Elemesiz turda en yüksek teklif 6 milyon 90 bin dolar oldu.


Elemeli turların ardından 8 milyon 100 bin dolar başlangıç tutarı ve 50 bin dolar artırma aralığıyla açık artırmaya geçildi. Açık artırmanın son bölümüne Abdülmecit Modoğlu İnşaat Sanayi ve Petrol Ürünleri Ltd. Şti ile Cem Veb Ofset Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti kaldı.


İhalede en yüksek teklifi 8 milyon 850 bin dolar ile Cem Veb Ofset Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti....