27 / 04 / 2024

Cemal Akmercan okulları

Cemal Akmercan okulları

İlkokul mezunu Malatyalı Cemal Akmercan, 1973 yılında geldiği İstanbul’da trenlerde çiklet sattı, işportacılık yaptı. Van’da bir ilkokul, Malatya’da bir Anadolu Lisesi açan Akmercan, son olarak Edirne’de 32 derslik imam hatip lisesi açtı.

Cemal Akmercan Otel Projesi 4 yıl sonra onaylandı!

İstanbul Sirkeci Garı yakınında bulunan ve altından Marmaray hattı geçen arsaya yapılmak istenen Cemal Akmercan Otel Projes, 4 yılın ardından onaylandı.

Cemal Akmercan'dan Edirne'ye imam hatip lisesi!

İlkokul mezunu Malatyalı Cemal Akmercan, 1973 yılında geldiği İstanbul’da trenlerde çiklet sattı, işportacılık yaptı. Van’da bir ilkokul, Malatya’da bir Anadolu Lisesi açan Akmercan, son olarak Edirne’de 32 derslik imam hatip lisesi açtı.

Ankara Yenimahalle'deki okullar onarılıyor!

Yenimahalle Belediyesi okulların açılış tarihinin ertelenmesini fırsat bildi. İlçedeki 105 okulun tadilatını yapan belediye ekipleri, 28 Eylül'e kadar gelecek talepleri ayrıca değerlendirecek.

Menderes Belediyesi ilçedeki okulları yeniliyor!

Menderes Belediyesi tarafından 2015-2016 eğitim öğretim yılı öncesinde ilçedeki okullarda bakım onarım çalışması gerçekleştiriliyor. 2015-2016 eğitim öğretim yılı öncesi yürütülen çalışmalarda okulların boyama, tadilat ve düzenlemeleri yapılıyor.

Tekirdağ'da okullar depreme karşı güçlendiriliyor!

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Tekirdağ'da 26 okulun onarımı için 1 milyon 683 bin 408 lira harcandığını söyledi. İşler okulların ayrıca depreme karşı güçlendirildiğini vurguladı.

Cemal Ammari Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemal Ammari Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Cemal Ammari tarafından 1 milyon TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Beylikdüzü, Pınartepe Mahallesi, Avrupa Caddesi 'nde kuruldu.

Hükümlüler Adana'daki okulları onarıyor!

Adana'da, haklarında kamuya ücretsiz çalışma cezaları verilen hükümlüler, kentteki okulların boya-badana ile çevre düzenlemeleri, tamir,tadilat ve temizlik işlerini yapıyor.

Menemen'de yapımı devam eden okullar yeni döneme yetişecek!

İzmir Menemen'de yeni okulların yapım işinde sona yaklaşıldı. Menemen İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülnasır Şimşek yapımı tamamlanan ve bitme aşamasına gelen 5 okulu ziyaret ederek gelişmeler hakkında bilgi aldı.

Cemal Gökçe: Kentsel dönüşüm rantı yüksek yerlerde yapılıyor!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Cemal Gökçe, 17 Ağustos 1999 depreminin 16'ıncı yıldönümü dolayısıyla basın toplantısı düzenledi. Gökçe, İstanbul'un deprem açısından 1999 yılına göre daha iyi bir durumda olmadığının altını çizdi.

Turgutlu'da okullar yenileniyor!

TURGUTLU Belediyesi, okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte okul binalarında başlattığı çalışmalarına devam ediyor. Belediye ekipleri, "eğitime destek" anlayışı kapsamında iki okulda daha boya çalışmasına başladı.

Cemal Tekin: Cari açığı mobilya sektörüyle azaltacağız!

Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin. "Mobilya sektöründe Türkiye'de muhteşem bir potansiyel ve artan kalite var. 2023'e kadar mobilyada 'made in Turkey' markası oluşacak" diye ifade etti.

Atıl Köy Okulları projesiyle 3 ildeki metruk binalar onarıldı!

60 genç mimarın kurduğu Herkes İçin Mimarlık Derneği, köylerde mucizeler yaratıyor. Mimarlar Atıl Köy Okulları projesiyle Giresun, Ordu ve Çorum'da metruk binaları hayata döndürdü.

2003 yılında bazı devlet okulları satışa sunulacakmış!

2003 yılında İstanbul'da bulunan bazı devlet okulları satılacakmış. 35-40 trilyon lira gelir bekleyen Milli Eğitim, satışa çıkaracağı okullar arasında Gedikpaşa İlköğretim Okulu, Etiler Lisesi ve Levent Kız Meslek Lisesi de bulunuyormuş.

Cemal Akmercan okulları Haberi

Cemal Akmercan okulları
İlkokul mezunu Malatyalı Cemal Akmercan, 1973 yılında geldiği İstanbul’da trenlerde çiklet sattı, işportacılık yaptı. 1980 sonrası aldığı bir otobüs ile servis taşımacılığı yaptı. Şimdi ise bir şirketler grubunun sahibi. Van’da bir ilkokul, Malatya’da bir Anadolu Lisesi açan Akmercan, son olarak Edirne’de 32 derslik imam hatip lisesi açtı. Başarılı öğrencilere burs da veren Akmercan, “Ben okuyamadım ama şu anda binlerce öğrencinin eğitim almasına aracılık ediyorum. Eğitim almamış biri olduğumuz için kendimizi eğitime adadık. Geçtiğimiz dönem Malatya’daki okulda ilk mezunlarımızı verdik. Tarifi zor bir duygu bu. Annem ve babamın bize önerileri vardı. Oğlum eğitime katkı yapın ve eğitimlerinizi esirgemeyin diye. Bu nedenle de devam edeceğiz” diye...