01 / 05 / 2024

Turgutlu'da okullar yenileniyor!

Turgutlu'da okullar yenileniyor!

TURGUTLU Belediyesi, okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte okul binalarında başlattığı çalışmalarına devam ediyor. Belediye ekipleri, "eğitime destek" anlayışı kapsamında iki okulda daha boya çalışmasına başladı.



TURGUTLU Belediyesi, okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte okul binalarında başlattığı çalışmalarına her geçen gün yenilerini ekliyor. Belediye ekipleri, "eğitime destek" anlayışı kapsamında iki okulda daha boya çalışmasına başladı. 


Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren boya ekipleri tarafından eğitim dönemi içerisinde de gerçekleştirilen okul boyası çalışmaları yaz tatili içerisinde daha da hızlandı. Boya atölyesi ekipleri son dönemde birçok okulun boya ihtiyaçlarını giderirken, iki okulda daha çalışmalara başlandı.  TOKİ  Şehit Komando Onbaşı Ömer Balkan İlkokulu ile Urganlı Besime Işıldak İlkokulu'nda başlanan çalışmaların kısa zaman içerisinde tamamlanarak benzeri çalışmaların farklı okullarda sürdürüleceği ifade edildi. 


Yeni Turgutlu


Geri Dön