21 / 05 / 2024

turgutlu okulları

turgutlu okulları

TURGUTLU Belediyesi, okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte okul binalarında başlattığı çalışmalarına devam ediyor. Belediye ekipleri, "eğitime destek" anlayışı kapsamında iki okulda daha boya çalışmasına başladı.

Manisa Turgutlu'nun okulları yenileniyor!

Manisa Turgutlu Belediyesi’nin eğitime destek hizmetleri aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Park Bahçeler Müdürlüğü’ne ait boya atölyesi ekiplerince Atatürk İlkokulu ve Turgutlu Lisesi’si yeni eğitim öğretim yılına hazırlandı.

Turgutlu Kapalı Pazaryeri projesi şekillenmeye başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Turgutlu’da hayata geçireceği otopark, kapalı Pazar yeri ve yeni yaşam alanlarını içeren projede çalışmalar son hızla devam ediyor. Proje Turgutlu’da otopark ve pazaryeri sorununu büyük ölçüde çözüme kavuşturacak.

Manisa Turgutlu'daki otopark ve pazar yeri çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Turgutlu’da hayata geçireceği otopark, kapalı Pazar yeri ve yeni yaşam alanlarını içeren projede çalışmalar son hızla devam ediyor.

Manisa Turgutlu'daki evlerin dış cepheleri yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, eski adıyla köy yeni adıyla mahallelerin dış cephelerinde başlattığı boyama çalışmalarına Turgutlu’nun Akçapınar Mahallesi ile devam etti, çalışmalar mahalle sakinleri tarafından da büyük beğeni topladı

Manisa Turgutlu'da imar sorunu yaşanıyor!

Turgutlu'da ziyaretlerde bulunan Manisa Milletvekili Recai Berber: "Bir buçuk yıl uygulama gösterdi ki burada büyük aksaklıklar var. İmar planı merkezde olabilir, olması da gerekir. Bunun yarattığı sorunları belki de 50 yılda çözemeyeceğiz"

Turgutlu Akçapınar'a 500 kişilik düğün salonu inşa ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Turgutlu ilçesi Akçapınar Mahallesi’nde yapımına başladığı 500 kişilik düğün salonu ve çok amaçlı salonda çalışmalar hızla devam ediyor.

Manisa Turgutlu'ya gençlik kamp merkezi yapılacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ile birlikte Turgutlu Ovacık Yaylası’ndaki gençlik kamp merkezi yapılması planlanan 94 bin 900 metrekarelik alanda incelemelerde bulundu.

Manisa Turgutlu'daki evlerin dış cepheleri boyanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından evlerin dış cephelerinde başlatılan boyama işlemleri Turgutlu ilçesinde de son hızla devam ediyor. Bu kapsamnda Yakuplar, Temrek ve Çampınar Mahallelerinde dış cephe boyamaları tamamlanıyor...

Turgutlu Atık Su Arıtma Tesisi 2017 yılında bitecek!

Turgutlu Belediyesi, Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilecek olan Turgutlu Atık Su Arıtma Tesisi 2017 yılında faaliyete geçecek.

Turgutlu Atık Su Arıtma Tesisi'nin yer teslimi yapıldı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (MASKİ) Turgutlu'ya kazandıracağı Atık Su Arıtma Tesisi (AAT) kanalizasyon ve yağmursuyu inşaatı yapım işi ile ilgili olarak, ihaleyi alan firmaya yer teslimi gerçekleştirildi.

Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi’nin yer teslimi yapıldı!

MASKİ Genel Müdürlüğü Manisa merkez ve Gördes Atıksu Arıtma Tesislerinin de ihalesini yaparak yer teslimlerini gerçekleştirmişti. Son olarak Ankara’da ihalesi gerçekleştirilen Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisinin de yer teslimi yapıldı.

Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi’nde yer teslimi yapıldı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Turgutlu’ya kazandıracağı Atıksu Arıtma Tesisi’nin (AAT) yer teslimi yüklenici firmaya yapıldı.

Filli Boya okulları yeniliyor!

Türkiye’nin dört bir yanındaki okulların sağlıklı ve modern eğitim şartlarına kavuşturulması amacıyla Filli Boya, çocukları geleceğe hazırlayan okullarımızı yeni eğitim öğretim yılına hazır hale getiriyor.

turgutlu okulları Haberi

turgutlu okulları

TURGUTLU Belediyesi, okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte okul binalarında başlattığı çalışmalarına her geçen gün yenilerini ekliyor. Belediye ekipleri, "eğitime destek" anlayışı kapsamında iki okulda daha boya çalışmasına başladı. 


Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren boya ekipleri tarafından eğitim dönemi içerisinde de gerçekleştirilen okul boyası çalışmaları yaz tatili içerisinde daha da hızlandı. Boya atölyesi ekipleri son dönemde birçok okulun boya ihtiyaçlarını giderirken, iki okulda daha çalışmalara başlandı. TOKİ Şehit Komando Onbaşı Ömer Balkan İlkokulu ile Urganlı Besime Işıldak İlkokulu'nda başlanan çalışmaların kısa zaman içerisinde tamamlanarak benzeri çalışmaların farklı okullarda sürdürüleceği ifade edildi. 


Yeni...