21 / 05 / 2024

turgutlu okul yenileme

turgutlu okul yenileme

TURGUTLU Belediyesi, okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte okul binalarında başlattığı çalışmalarına devam ediyor. Belediye ekipleri, "eğitime destek" anlayışı kapsamında iki okulda daha boya çalışmasına başladı.

İZODER okullarda yalıtıma odaklandı!

İZODER’in ‘Okul Yenileme’ projesi ile yüzlerce öğrenci yalıtım uygulamalarıyla donatılmış okullarda özellikle kış aylarını üşümeden ve gürültüden etkilenmeden geçirecek. 

Bursa Gemlik'te cami ve okul çevreleri yenileniyor!

Bursa’nın gemlik ilçesinde cami ve okulların çevreleri güzelleştiriliyor. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçedeki bütün okul, cami ve sağlık ocaklarının çehresini değiştirdiklerini belirterek, kamu kurum ve kuruluş binalarında da yenileme çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi.

Manisa Turgutlu'nun altyapısı yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun kanalizasyon alt yapısı yenileme çalışmalarına Akçapınar mahallesi ile başladı.

Turgutlu Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor!

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ve iş makineleri tarafından son dönemde yoğun bir şekilde sürdürülen yol yapım ve yenileme çalışmaları kapsamında Ergenekon Mahallesi'nin doğu kısmında yeni bir çalışmaya başlandı.

Turgutlu'da okullar yenileniyor!

TURGUTLU Belediyesi, okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte okul binalarında başlattığı çalışmalarına devam ediyor. Belediye ekipleri, "eğitime destek" anlayışı kapsamında iki okulda daha boya çalışmasına başladı.

Turgutlu'da yol yapım çalışmaları devam ediyor!

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilmekte olan yol yapım, tamirat ve yenileme çalışmalarına Turgutlu ilçesinin Özyurt ve Selvilitepe Mahallesi'nde devam ediliyor.

Enerjisa 100’den fazla okul yeniledi!

ENERJİSA’nın en büyük sosyal sorumluluk projelerinden biri olan okul yenileme çalışmaları çerçevesinde kırsal alanda 100’den fazla okul yenilendi.Enerjisa’nın sosyal sorumluluk platformu Enerjik Gönüller projeler hayata geçirdi.

Ünlü prodüktör Polat Yağcı memleketine okul yaptırdı!

“Orhan Gencebay İle Bir Ömür” albümden elde edilen gelirle memleketi Turgutlu’ya 12 derslik bir okul yaptıran ünlü prodüktör ve yapımcısı Orhan Polat Yağcı, “Memleketime bir eser kazandırdığım için gururluyum” dedi...

MEB: Okul spor salonlarının daha etkin kullanımı hedefleniyor!

Milli Eğitim Bakanlığı, Okul Aile Birliği Yönetmeliği taslağında okul bina ve salonlarının spor kulüpleri gibi sivil toplum kuruluşları, vatandaşlar, veliler, öğrenciler ve öğretmenler tarafından daha sağlıklı ve etkin kullanılmasının amaçlandığını bildir

181 askerlik şubesi kapatılıp, okul öncesi eğitim için kullanılacak!

Başbakan Tayyip Erdoğan, kapatılmasına karar verilen 181 askerlik şubesine ait binaların, okul öncesi eğitimde kullanılmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı'na devredileceğini açıkladı

İzmir Kadifekale eteklerindeki 1861 bina kentsel yenileme projesi için yıkıldı!

Kadifekale eteklerinde 420 bin metrekarelik heyelan bölgesi ilan edilen alanda gerçekleştirilen kentsel yenileme projesinde bin 861 bina yıkıldı ve kale de daha görünür hale geldi

Sabri Kaya: İstanbul'da okul arsası temininde büyük sorun yaşıyoruz!

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sabri Kaya: İstanbul'da okul arsası temininde büyük sorun yaşıyoruz. Kentte 500, 1000, 1500 konutluk siteler yapılıyor. 500 konut yapıyorsa okul yapma zorunluluğunun getirilmesi lazım!

Balyan, 30 yılda 7 saray, 4 fabrika, 1 kışla ve 3 okul inşa etti!

Mimar Balyan, yaklaşık 30 yıl süren mimarlık hayatında 7 saray, 4 fabrika, bir kışla, bir cami, 2 hastane, 3 okul, 2 su bendi, bir türbe sebil, 7 kilise ve birçok konut inşa etti

turgutlu okul yenileme Haberi

turgutlu okul yenileme

TURGUTLU Belediyesi, okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte okul binalarında başlattığı çalışmalarına her geçen gün yenilerini ekliyor. Belediye ekipleri, "eğitime destek" anlayışı kapsamında iki okulda daha boya çalışmasına başladı. 


Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren boya ekipleri tarafından eğitim dönemi içerisinde de gerçekleştirilen okul boyası çalışmaları yaz tatili içerisinde daha da hızlandı. Boya atölyesi ekipleri son dönemde birçok okulun boya ihtiyaçlarını giderirken, iki okulda daha çalışmalara başlandı. TOKİ Şehit Komando Onbaşı Ömer Balkan İlkokulu ile Urganlı Besime Işıldak İlkokulu'nda başlanan çalışmaların kısa zaman içerisinde tamamlanarak benzeri çalışmaların farklı okullarda sürdürüleceği ifade edildi. 


Yeni...