15 / 05 / 2024

Cemal Ammari Gayrimenkul adresi

Cemal Ammari Gayrimenkul adresi

Cemal Ammari Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Cemal Ammari tarafından 1 milyon TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Beylikdüzü, Pınartepe Mahallesi, Avrupa Caddesi 'nde kuruldu.

Sozo Gayrimenkul Teknoloji Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sozo Gayrimenkul Teknoloji Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Burak İşçi tarafından kuruldu.

Bch Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bch Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Güneş ve Bilal Güneş ortaklığında kuruldu.

Mac Mimarlık İnşaat Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kurulduu!

Mac Mimarlık İnşaat Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Can Yılmaz tarafından kuruldu.

Handeks Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Handeks Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 7 milyon TL sermaye bedeli ile Cemal Şencan ve Emir Şencan ortaklığında kuruldu.

Safkan Gayrimenkul Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Safkan Gayrimenkul Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Cemal Bayraklı tarafından kuruldu.

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gültekin Kodalbaş ve Mehmet Cemal Zeybek ortaklığında kuruldu.

Arı Group Yapı Gayrimenkul Pazarlama İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arı Group Yapı Gayrimenkul Pazarlama İnşaat Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Yavuz tarafından kuruldu.

Sword İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sword İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Baran Kılıç ve Cemal Kılıç ortaklığında kuruldu. 

Galatasaray, Dijital AŞ, Pazarlama AŞ ve Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ'yi tek çatı altında topluyor!

Cemal Özgörkey yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü bünyesinde yer alan Dijital AŞ, Pazarlama AŞ ile Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ'yi tek bir çatı altında toplayacaklarını söyledi.

Türker Proje Gayrimenkul yönetim kurulu üye adaylarını seçti!

Türker Proje Gayrimenkul, ortakların onayına sunulmak üzere Sezai Bekgöz ve Cemal Mutlu'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliklerine aday gösterilmelerine karar verdi. 

Nzn Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Nzn Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cemal Demir tarafından kuruldu.

Demirhan Yatırım ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirhan Yatırım ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Demirhan tarafından kuruldu.

Maestro Global Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maestro Global Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Demirkan ve Cemalettin Akgül ortaklığında kuruldu.

Cemal Ammari Gayrimenkul adresi Haberi

Cemal Ammari Gayrimenkul adresi

Cemal Ammari Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Cemal Ammari tarafından 1 milyon TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Beylikdüzü, Pınartepe Mahallesi'nde kuruldu.


Cemal Ammari Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak   İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve...