29 / 04 / 2024

Cemal Baykara

Cemal Baykara

Irga İnşaat Yatırım Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Müfit Tekinay ve Cemal Baykara tarafından 1 milyon TL sermaye ile, 13 Kasım'da kuruldu.

Percem İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Percem İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemal Baykara tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 28 Mart'ta Esenyurt, İstanbul Tekstil Yıkamacılar Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Cemal Hakan Akkuş ne iş yapıyor? Cemal Hakan Akkuş kimdir?

Cemal Hakan Akkuş kimdir? Cemal Hakan Akkuş hangi mesleği yapıyor? Cemal Hakan Akkuş nereden mezundur? İşte detaylar!

Cemal Onaran ne iş yapıyor? Cemal Onaran kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kadrosunda yer alan Cemal Onaran ne iş yapıyor? Cemal Onaran kimdir? İşte ayrıntılar...

İzzet Cemal Kişmir Kimdir? 

Alarko Carrıer Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Cemal Kişmir kimdir? Cemal Kişmir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Cemal Kişmir'in biyografisi..

Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Hangi okullardan mezun oldu? Ne iş yapar?

Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Ahmet Cemal Dördüncü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Cemal Dördüncü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Cemal Dördüncü`nün hayatına dair merak edilenler.

Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? 

Akmerkez Yönetim kurulu üyesi olan Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Ahmet Cemal Dördüncü nereli, kaç yaşında? İşte Ahmet Cemal Dördüncü biyografisi...

Cemal Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Cemal Yapı İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile KEmal Erol tarafından kuruldu.

Aydın İnşaat'ın acı günü! Cemal Azmi Aydın vefat etti! 

Aydın İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Azmi Aydın hayatını kaybetti. 

Cemal Başkan İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Cemal Başkan İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Cemal Başkan tarafından kuruldu.

Ahmet Cemal Özgörkey kimdir?

Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'nun asil adayı Ahmet Cemal Özgörkey kimdir? Ahmet Cemal Özgörkey daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Cemal Özgörkey'in biyografisi...

Cemal Doğan: Kentsel dönüşüm siyaset üstü değerlendirilmelidir!

Senelerdir inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve birçok büyük projede hem yönetim, hem de uygulamada görev yapmış olan İnşaat Mühendisi Cemal Doğan, yaptığı açıklamada, kentsel dönüşümün siyaset üstü değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Cemal Erdem İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemal Erdem İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Erdem tarafından kuruldu.

Cemal Keleş Deniz Mühendislik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemal Keleş Deniz Mühendislik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Keleş tarafından kuruldu.

Cemal Bekle'den Ege Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüme tepki!

AK Parti İzmir Milletvekili ve Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Cemal Bekle, İzmir Ege Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarında Roman halkına ayrımcılık uygulandığını belirterek çalışmalara tepki gösterdi.

Cemal Baykara Haberi

Cemal Baykara

Irga İnşaat Yatırım Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Müfit Tekinay ve Cemal Baykara tarafından 1 milyon TL sermaye ile, 13 Kasım'da kuruldu. 


Irga İnşaat Yatırım Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat ve taahhüt işleri yapmak, ihale, artırma ve eksiltmelere katılmak, özel inşaatlar yapmak. Her türlü inşaat  malzeme ve makinelerinin alımını satımını, imalatını, ithalatını ve ihracatını yapmak.  2- Yurt içinde ve dışında resmi ve hususi her çeşit inşaat işlerini taahhüt ve deruhte etmek, kendi nam ve hesabına her çeşit inşaat yapmak, yaptırmak, satmak, satın almak, kiraya vermek.   3- Her türlü inşaat, yol, kanalizasyon, elektrifikasyon, kanal, sondaj, iskele, liman, havaalanı, baraj, endüstri tesisleri, boru hatları, enerji nakil hatları,...