02 / 05 / 2024

Cemal Efe

Cemal Efe

CKA İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemal Efe, Kader Efe tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Ocak'ta kuruldu.

Cemal Başkan İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Cemal Başkan İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Cemal Başkan tarafından kuruldu.

Efe Auto İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe Auto İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Efe tarafından kuruldu.

Ahmet Cemal Özgörkey kimdir?

Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'nun asil adayı Ahmet Cemal Özgörkey kimdir? Ahmet Cemal Özgörkey daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Cemal Özgörkey'in biyografisi...

TÜMAŞ'ın Proje Müdürü Erol Efe vefat etti!

Tümaş Türk Mühendislik, Müşavirlik ve Müteahhitlik A.Ş.'nin (TÜMAŞ) Proje Müdürü Erol Efe vefat etti. 

Cemal Doğan: Kentsel dönüşüm siyaset üstü değerlendirilmelidir!

Senelerdir inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve birçok büyük projede hem yönetim, hem de uygulamada görev yapmış olan İnşaat Mühendisi Cemal Doğan, yaptığı açıklamada, kentsel dönüşümün siyaset üstü değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Cemal Erdem İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemal Erdem İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Erdem tarafından kuruldu.

Cemal Keleş Deniz Mühendislik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemal Keleş Deniz Mühendislik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Keleş tarafından kuruldu.

Cemal Bekle'den Ege Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüme tepki!

AK Parti İzmir Milletvekili ve Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Cemal Bekle, İzmir Ege Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarında Roman halkına ayrımcılık uygulandığını belirterek çalışmalara tepki gösterdi.

Cemal Doğan kimdir?

Cemal Doğan kimdir, Cemal Doğan nerelidir? İnşaat mühendisi Cemal Doğan hangi görevlerde bulundu?

Hayırsever iş insanı Cemal Yeşilyurt 16 derslikli okul yaptırıyor!

Hayırsever iş insanı Cemal Yeşilyurt ve ailesi, Samsun Tekkeköy ilçesi Selyeri Mahallesi'nde, 16 derslikli okul inşa ettiriyor.

Cemal Bekle'den İzmir'de kentsel dönüşüm sorumsuzluğu iddiası!

AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, İzmir Büyükşehir Belediyesinin, "Roman vatandaşlar için hayati önem taşıyan" kentsel dönüşüm projelerinde sorumluluğunu yerine getirmediğini ileri sürdü...

Efe Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Efe Yapı Denetim Limited Şirketi Başakşehir’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Şelçuk Şahin kuruldu.

Cemal Metin Avcı’nın Muğla'daki ‘Cüce’ adlı barı kapatıldı!

Pınar Gültekin’i katleden Cemal Metin Avcı’nın Muğla'da bulunan Cüce’ adlı barı kapatıldı...

Cemal Efe Haberi

Cemal Efe

CKA İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemal Efe, Kader Efe tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta kuruldu. 


CKA İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu şunlardır. İNŞAAT a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c....