06 / 05 / 2024

Cemal Karaoğlu biyografi

Cemal Karaoğlu biyografi

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı Cemal Karaoğlu kimdir? Cemal Karaoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı Cemal Karaoğlu...

Zask Proje Enerji Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zask Proje Enerji Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Safter Karaoğlu ve Seyit Ahmet Karlı ortaklığında kuruldu.

Tınaz İnşaat Tekstil Peyzaj Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Tınaz İnşaat Tekstil Peyzaj Pazarlama Limited Şirketi Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karaoğlu tarafından kuruldu.

Ahmet Cemal Özgörkey kimdir?

Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'nun asil adayı Ahmet Cemal Özgörkey kimdir? Ahmet Cemal Özgörkey daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Cemal Özgörkey'in biyografisi...

Myd Marmara Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Myd Marmara Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 570 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Karaoğlu tarafından açıldı.

Endager Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Endager Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karaoğlu tarafından kuruldu.

Ali Seydi Karaoğlu vefat etti!

Bir dönem Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nda İstanbul Emlak Dairesi Başkanlığı'nı yürüten daha sonra ise OYAK Gayrimenkul Geliştirme Koordinatörlüğü yapan Ali Seydi Karaoğlu hayatını kaybetti.

Karaoğlu Girişim Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaoğlu Girişim Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cahit Karaoğlu tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Cemal Kamacı Spor ve Kültür Merkezi talimatı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yenileme çalışmalarına 2016 yılının Mayıs ayında başlanan ve bugüne kadar geçen yaklaşık 3,5 senelik sürede tamamlanamayan Okmeydanı Cemal Kamacı Spor ve Kültür Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Vyc İnşaat Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vyc İnşaat Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yusufcan Karaoğlu tarafından kuruldu. 

Nuhoğlu İnşaat'ın acı günü! Cemal Zafer Nuhoğlu vefat etti!

Trabzon Of eşrafından, Ataşehir  ve İstanbul CHP örgütlerinde çeşitli görevlerde bulunmuş olan Nuhoğlu Grup İnşaat AŞ. yönetim kurulu üyelerinden, Cemal Zafer Nuhoğlu vefat etti.

Doğuş İnşaat'ın acı günü! Necati Yirmibeşoğlu vefat etti!

Eski İGMD Başkanlarından Cemal Yirmibeş’in kardeşi, Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Talu'nun kayınpederi Necati Yirmibeşoğlu vefat etti.

Karaoğlu Group Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaoğlu Group Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli Ahmet Karaoğlu tarafından kuruldu. 

Umuthanoğlu Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umuthanoğlu Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Cemal Han tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Cemal Karaoğlu biyografi Haberi

Cemal Karaoğlu biyografi

Cemal Karaoğlu kimdir?

ODTÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Bölümü’nden 1987 yılında mezun olan Sayın Karaoğlu aynı bölümde 1991 yılında yüksek lisansını tamamlamıştır. 


1988 yılında Imperial College’da araştırma programı ile mesleki hayatına başlamış, 1989-1993 yılları arasında Yüksel Proje Uluslararası A.Ş.’de proje mühendisi olarak, 1993- 2003 tarihleri arasında Başarı Yatırımlar Sanayi ve Ticaret A.Ş.’de, 2003-2008 yılları arasında ise Yüksel Proje Uluslararası A.Ş.’de yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmıştır. 


Muhtelif uygulama projelerinin hazırlanması, kontrollük hizmeti, yatırım danışmanlığı vb. alanlarda mühendis ve yönetici olarak görevini sürdürmüştür. 


2008 yılından itibaren Yüksel Proje’de Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görevini sürdüren Sayın Karaoğlu ayrıca Başarı Yatırımlar San. ve Ticaret A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. 


2010 yılından itibaren İş GYO’da Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmakta olan Sayın Karaoğlu, ayrıca Denetimden...