06 / 05 / 2024

Cemal Kurtoğlu Çengelköy Park Evleri

Cemal Kurtoğlu Çengelköy Park Evleri

1 yıl 4 ay önce Çengelköy Park Evleri 'nde proje koordinatörlüğü görevine başlayan ancak, 19 Kasım 2013 itibari ile bu görevinden ayrılan Cemal Kurtoğlu kimdir?

Cemal Kurtoğlu Çengelköy Park Evleri 'ndeki görevinden ayrıldı!

Cemal Kurtoğlu Çengelköy Park Evleri 'ndeki görevinden ayrıldı. Bayrak değişimi nedeniyle 19 Kasım 2013 itibari ile ayrıldığı işine 1 yıl 4 ay önce başlamıştı...

Ekonomist Ramazan Kurtoğlu'ndan acil çağrı: Hemen altın alın!

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu 2024 yılının zor geçeceğini belirterek ''hemen altın alın'' diyerek vatandaşlara seslendi.

'Fiziki altın toplayın' diyen Ramazan Kurtoğlu'ndan korkutan açıklama geldi! Eğer bunu yaptıysanız yandınız!

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu son zamanlarda rekor kıran altın fiyatlarına yönelik çok önemli açıklamalarda bulunarak ''Fiziki altın alın'' dedi. Eğer bunu yaptıysanız yandınız!

Çengelköy Sadıkoğlu Konutları ön talep topluyor! Çengelköy'e 129 yeni konut!

Sadıkoğlu Holding, Çengelköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Çengelköy Sadıkoğlu Konutları'nda ön talep süreci başladı. İşte Çengelköy Sadıkoğlu Konutları ile ilgili merak edilenler... 

Altın fiyatları için asıl yükseliş tarihi belli oldu! Ramazan Kurtoğlu altının ''altın çağını'' açıkladı! Herkes duysun!

Altın fiyatları Fed faiz kararı öncesinde yükselmeye devam ediyor. Altın fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini söyleyen Ekonomist Ramazan Kurtoğlu altının altın çağı o zaman diyerek, altın fiyatları için asıl yükseliş tarihini açıkladı.

Ramazan Kurtoğlu ''elinizdeki altınları sakın satmayın'' dedi! Üstüne basa basa uyardı!

Altın fiyatlarının yükselişe geçmesi elindeki altınları satmaya çalışan yatırımcılar için ekonomist Ramazan Kurtoğlu ''elinizdeki altınları sakın satmayın'' diyerek uyardı.

Elinde altın olanlar için Ramazan Kurtoğlu'ndan son ikaz geldi! Aman dikkat! Bu tarihte altın fırlayacak...

Altın fiyatlarında yükseliş devam ederken, İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu'ndan elinde altın olanlar için son ikaz geldi! Altın bu tarihte fırlayacak...

Tahincioğlu Nidapark Çengelköy fiyat!

Tahincioğlu Nidapark Çengelköy fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Nidapark Çengelköy fiyat bilgisi ve proje detayları...

Nidapark Çengelköy satışta! 

Gayrimenkul sektöründe başarılı işlere imza atan Tahincioğlu Gayrimenkul bir süredir ön talep toplayan Nidapark Çengelköy Projesi için satış sürecini başlattı.

Nidapark Çengelköy'ün temeli atıldı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından 1 milyar TL yatırımla hayata geçirilen Nidapark Çengelköy konut projesinin temeli atıldı. 

Mehmet Kemal Kurtoğlu kimdir?

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Mehmet Kemal Kurtoğlu kimdir? Mehmet Kemal Kurtoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Kemal Kurtoğlu biyografisi...

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu Mehmet Kemal Kurtoğlu vefat etti!

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Mehmet Kemal Kurtoğlu vefat etti. Sarkurt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. taziye ilanı yayınladı.

Nidapark Çengelköy’de ön satışa özel yüzde 5 indirim ve 36 ay 0 vade fırsatı!

Tahincioğlu güvencesiyle İstanbul Çengelköy’de yükselen Nidapark Çengelköy projesinde ön satışa özel yüzde 5 indirim ve 36 ay 0 vade fırsatı sunuluyor...

Nidapark Çengelköy nerede? Nidapark Çengelköy konum!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Nidapark Çengelköy nerede? İşte Nidapark Çengelköy konum bilgisi...

Cemal Kurtoğlu Çengelköy Park Evleri Haberi

Cemal Kurtoğlu Çengelköy Park Evleri

Cemal Kurtoğlu kimdir?

Cemal Kurtoğlu, 1960 yılında Karadeniz’in şirin bir sahil kasabasında doğdu. 1966 yılında geldiği İstanbul’da İlkokuldan sonra ortaöğretimini Göztepe Mehmet Beyazıt Lisesi’nde  tamamlayan Kurtoğlu, 1982 yılında girdiği Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden 1986 yılında mezun oldu.


1987 yılında İzmir’e yerleşen Kurtoğlu, 10 yıllık süre içinde   burada kurduğu inşaat ve taahhüt şirketi ile Ege Bölgesi’nde proje, inşaat ve dekorasyon çalışmalarını sürdürdü. 


1997 yılında İstanbul’a dönerek yine kendi kurduğu inşaat şirketi ile yurtiçinde ve yurtdışında uzun yıllar inşaat taahhüt ve dekorasyon işleri yaptı.


2005 Yılından itibaren kariyerine profesyonel yönetici olarak devam eden Cemal Kurtoğlu, 2006-2009 yılları arasında  Kazakistan ve Ukrayna’da büyük çaplı konut, okul, villa ve otel projelerinde Proje Müdürü olarak görev aldı. 


Yurtdışı inşaat ve proje yönetim tecrübesinin ardından 2009 yılında yurda...