21 / 05 / 2024

Cemal Tekin dekorasyon fikirleri

Cemal Tekin dekorasyon fikirleri

Endüstriyel tasarımcılar, 2014 yılının home ofis yılı olacağını ilan ederken, işe adaptasyonu artıracak tasarım çalışmaları da şimdiden başladı. Cemal Tekin: "Home ofisteki rehavet, tasarımla şevke dönüştürülebilir" dedi

Öz Tekin Hafriyat İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Tekin Hafriyat İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 250 bin TL sermaye ile Cemal Tekin tarafından kuruldu.

Cemal Tekin: Eğitim kurumlarındaki mobilyalar yenilenmeli!

Son yıllarda ülkemizde iş hayatındaki gelişimlere paralel olarak ofisler kendini tamamen yenilerken, sektör temsilcileri yenilenme sırasının eğitim kurumlarında olduğuna dikkati çekiyor.

Yaz aylarında ofiste seçilmesi gereken mobilyalar!

Ofisinizde ucuz deri koltuk kullanmaktan kaçının, kaliteli kumaş veya fileden üretilen koltuklara yer açın. Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, yaz aylarında alınacak önlemleri anlattı.

MYC Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MYC Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi, Murat Karadeniz ve Yiğithan Cemal Yazgan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 14 Temmuz 'da Arnavutköy' de kuruldu.

Cemal Tekin: Cari açığı mobilya sektörüyle azaltacağız!

Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin. "Mobilya sektöründe Türkiye'de muhteşem bir potansiyel ve artan kalite var. 2023'e kadar mobilyada 'made in Turkey' markası oluşacak" diye ifade etti.

Ofis Tekin Exclusive mobilya sektöründe cari açığı azaltacak!

Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin:“Mobilya sektöründe Türkiye’de muhteşem bir potansiyelve artan kalite var. 2023’e kadar mobilyada ‘made in Turkey’markası oluşacak” dedi.

Cemal Tekin: Ofislerde mobilya seçimi oldukça önemli!

Bahar aylarının gelmesiyle başlayan halsizlik, yorgunluk, isteksizlik gibi durumlar çok sayıda kişide kendini gösterirken, uzmanlar zamanın büyük çoğunluğunun geçtiği ofislerde alınabilecek önlemlerle baharın zararsız atlatılabileceğini kaydediyor

Ofiste akıllı mobilya dönemi başladı!

Günün büyük kısmının geçirildiği ofislerde tercih, kolay kullanım sunan ve sağlıklı mobilyalar oluyor. Cemal Tekin, iş dünyasından aldıkları taleplere göre AR-GE yaptıklarını ve tasarım çalışmaları geliştirdiklerini kaydetti

Ofis Tekin Exclusive kamu kurumlarına renkli tasarımlar getiriyor!

Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin: “Kamu kurum ve kuruluşları, özel sektörde olduğu gibi tercihini ‘özelleştirme’den yana kullanmaya başladı. İşlevsel binalara taşınan kurumlarda da artık modern ve canlı renkte, mobilyalar görüyoruz”

Cemal Tekin: Gerçek taraftar ofisine de takımını yansıtır!

Ofis mobilyası sektöründe özel tasarım ürünleriyle dikkati çeken Ofis Tekin Exclusive, şimdi de fanatik taraftarların ofislerine takımlarının renklerini getiriyor. Ofis Tekin Exclusive'in Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin konuyu değerlendirdi.

Cemal Tekin: Mobilya sektöründe hareketli günler başladı!

Yaz rehaveti, bayram derken durgun bir dönem geçiren ofis mobilya sektörü, iş dünyasının canlanmaya başladığı sonbahar ayları ve çok sayıda plazanın peşpeşe hizmete girmesiyle yoğun trafik yaşıyor...

Ofis mobilyalarında sizin vazgeçilmeziniz hangisi?

Ofis Tekin Exclusive'in Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, çalışan kişilerin günün büyük bölümünü ofislerinde geçirdiklerini, bazen 12-15 saatlere kadar ulaşan mesailer nedeniyle, ofislerde yaşamla özdeşleşen özel eşyalara da yer verildiğini belirtti.

Cemal Tekin: Ofislerde ergonomi nerede, verimli çalışma orada!

Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, ofislerde kullanılan mobilyalarda konforun yanı sıra sağlığın da gözetilmesi gerektiğini belirterek, kendi tasarımlarında bu iki unsurun harmanlandığına dikkati çekti.

Cemal Tekin dekorasyon fikirleri Haberi

Cemal Tekin dekorasyon fikirleri


Endüstriyel tasarımcılar, 2014 yılının home ofis yılı olacağını ilan ederken, işe adaptasyonu artıracak tasarım çalışmaları da şimdiden başladı.


Kentlerin büyümesine paralel artan trafik sorunu, işyeri kira ve diğer giderlerin her geçen yıl artması, teknolojideki gelişim, iş sahiplerini hızla home ofislere yöneltiyor.


Evden internet aracılığıyla tüm işlerini tamamlayabilen firma sahipleri masrafları minimuma çekerken, kendilerine daha fazla zaman da bulabiliyor. Durum böyle olunca artan home ofis sayısının gelecek yıl tavan yapması bekleniyor. Bu öngörüden yola çıkan endüstriyel tasarımcılar, evleri işyerine dönüştürecek formüller üretmek için yoğun çalışma içindeler.


Sektördeki gelişmeleri yakından takip eden ve trendlere uygun özel tasarımlarıyla dikkati çeken Ofis Tekin'in Genel Müdürü Cemal Tekin de, iş yoğunluğunun her geçen ay home ofis lehine değiştiğini gözlemlediklerini kaydetti.


Çalışan için maliyetlerin en aza inmesi, ulaşım sorunun...