04 / 05 / 2024

Cemal Turgay Özkan

Cemal Turgay Özkan

Lamek Turizm Limited Şirketi, Kadir Öztürk, Cemal Turgay Özkan, Gürkan Öztürk, Aykan Özkan, Hasan Basri Top tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu.

Mehmet Özkan: Küçük Sanayi Sitesi yapılacak!

Geçtiğimiz günlerde Ezine Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet ÖZKAN ile çalışmaları hakkında görüştük. Mehmet Özkan, "Görev yaptığımız süre içerisinde İmar planı tamamlandı, Kadastro pafta tamamlandı. " dedi.

Turgay Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turgay Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi, İlyas Turgay tarafından 20 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Topçu İbrahim Sokak'ta kuruldu.

Hayati Özkan: Amasya için yatırımlarımız 2016'da da sürecek!

Özkan: "2016 yılında da Amasya’da yatırımlar hızla devam edecek. Tüm il geneli hiçbir ayrıma tabi olmadan hizmetlerden eşit biçimde yararlanacaktır. " şeklinde konuştu.

Cemal Semiz: Vatandaşa yuva inşa ediyoruz!

CANİK Müteahhitler Derneği Onursal Başkanı Cemal Semiz ve İlkadım İş Adamları Derneği Başkanı Ergin, KOSGEB'in Kobilere vereceği destek hakkında açıklamalarda bulundu.

Turgay Erdem: 0.50 emsal artışı kararına karşıyız!

Nilüfer Belediye Meclisi CHP Grup Sözcüsü Turgay Erdem, Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından alınan “0.50 emsal artışı’ kararına, kamusal yarar içermediği için karşı olduklarını belirtti.

Cemal Akmercan'dan Edirne'ye imam hatip lisesi!

İlkokul mezunu Malatyalı Cemal Akmercan, 1973 yılında geldiği İstanbul’da trenlerde çiklet sattı, işportacılık yaptı. Van’da bir ilkokul, Malatya’da bir Anadolu Lisesi açan Akmercan, son olarak Edirne’de 32 derslik imam hatip lisesi açtı.

Turgay Tanes konut sektörünü değerlendirdi!

Crowne Plaza'da düzenlenen toplantıda konuşan ve mortgage krizinin yaşandığı yıllarda konut sektöründeki gelişmelerin balon olarak değerlendirildiğini hatırlatan Turgay Tanes, bunları doğru bulmadığını o zaman da dile getirdiğini kaydetti.

Cemal Ercan kimdir?

Mimar Cemal Ercan kimdir? Mimar Cemal Ercan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Cemal Ercan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Cemal Ercan..

Özkan Özgüven: OSB'de yatırımcıların sorunlarını çözeceğiz!

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki yatırımlar ve çalışmaları değerlendirme toplantısında müteşebbislerle bir araya geldi. Özgüven, yatırımcıların karşılaştığı sorunları çözüme kavuşturacaklarını kaydetti.

Cemal Ammari Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemal Ammari Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Cemal Ammari tarafından 1 milyon TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Beylikdüzü, Pınartepe Mahallesi, Avrupa Caddesi 'nde kuruldu.

Özkan Şengül kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Özkan Şengül kimdir? Özkan Şengül, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özkan Şengül, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Özkan Şengül..

Cemal Gökçe: Kentsel dönüşüm rantı yüksek yerlerde yapılıyor!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Cemal Gökçe, 17 Ağustos 1999 depreminin 16'ıncı yıldönümü dolayısıyla basın toplantısı düzenledi. Gökçe, İstanbul'un deprem açısından 1999 yılına göre daha iyi bir durumda olmadığının altını çizdi.

Özkan Özgüven Ereğli'deki projeleri anlattı!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli’nin hem alt yapı hem de üst yapı sorunlarına köklü çözüm üretmek adına Konya Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği halinde çalıştıklarını söyledi.

Cemal Turgay Özkan Haberi

Cemal Turgay Özkan
Lamek Turizm Limited Şirketi, Kadir Öztürk, Cemal Turgay Özkan, Gürkan Öztürk, Aykan Özkan, Hasan Basri Top tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu. 


Lamek Turizm Limited Şirketi iş konusu; OTEL LOKANTA VE EĞLENCE YERLERİ a)Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. b. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. c. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar....