17 / 05 / 2024

Mehmet Özkan: Küçük Sanayi Sitesi yapılacak!

Mehmet Özkan: Küçük Sanayi Sitesi yapılacak!

Geçtiğimiz günlerde Ezine Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet ÖZKAN ile çalışmaları hakkında görüştük. Mehmet Özkan, "Görev yaptığımız süre içerisinde İmar planı tamamlandı, Kadastro pafta tamamlandı. " dedi.



Ezine Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet ÖZKAN gazetemize yaptığı açıklama da şunları söyledi ; " Göreve geldiğimiz İlk günden boyanca önemli çalışmalara imza attık. Görev yaptığımız süre içerisinde İmar planı tamamlandı, Kadastro pafta tamamlandı, Plan kote çalışması tamamlandı, Çed raporu alındı, Tarım İl, Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü'nden Tarım dışı amaçlı kullanılabilir raporu alındı, parselasyon projesi tamamlandı, İmarlı 19 adet tapu çıkarıldı. 


Bu çalışmalar hemen yapılabilen işler değil. Yukarıda saydığımız çalışmaların hepsi adım adım gün gün takip edilerek yapılıyor. Ayrıca bir işlem sona ermeden diğer işleme geçilemiyor. Yaptığımız işlerin hepsi zaman içerisinde hiyerarşi ile devam eden işlerdir. Bu nedenle çok uzun süre gibi gelen çalışmalar düzenli bir sistem ile ilerliyor. Şu an yapılamayacağını söyleyenler Küçük Sanayi Sitesi bittikten sonra ne diyecekler merak ediyorum. Planlamamızda bir aksilik yok, sadece işlemlerimiz sürecinde çalışmalarımız devam etmektedir. 


Üyelerimizden istediğimiz tek şey hak sahibi olabilmeleri için giriş ücretlerinin tamamını ödemeleridir. Hak sahibi olabilmeleri için günü geçmiş olan borçlarını ödemeleri gerekiyor. Son düzenlemelerin ardından hak sahibi sayısı kadar ihaleye çıkılacak ve hak sahibi sayısı kadar bina yapılacak. Bu konuda şimdiden üyelerimizi bilgilendiriyorum. 


Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Ezine Küçük Sanayi Sitesi Yatırım Programına alınmıştır." dedi. 


Ezine Pusula


Geri Dön