07 / 05 / 2024

Cemal Ufuk Karakaya

Cemal Ufuk Karakaya

Altınbaş Holding’de, Denetim Grup Başkanı görevine Cemal Ufuk Karakaya getirildi. Erbaa’da 1975 yılında doğan Cemal Ufuk Karakaya, Tokat Anadolu Lisesi’nin ardından, Gazi Üniversitesi İ.İ.B.F. Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu.

Cemal Akın Bartın için yeni dönem projelerini anlattı!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yeni dönem için projelerini açıkladı. İşte,Cemal Akın'ın planladığı projeleri...

Türk mimar Ufuk Bahar'dan Londra'da sanal gerçeklik devrimi!

Mimarlık ofisi Urbanist Architecture projelerinde uyguladığı 'Urbanist 4D Gerçeklik' teknolojisiyle mimari tasarımlara fark katıyor.Türk mimar Ufuk Bahar'dan Londra'da sanal gerçeklik devrimi...

Cemal Kaşıkçı'nın arandığı malikane yıkılacak!

Yalova'nın Termal ilçesinde bulunan ve öldürülen Cemal Kaşıkçı'nın cesedinin arandığı kaçak malikane için yıkım kararı çıktı.

Cemal Kaşıkçı'nın arandığı malikaneler kaçak çıktı!

Cemal Kaşıkçı'nın arandığı 2 malikanenin kaçak olduğu ortaya çıktı. 2014 yılında biri tarla diğeri ise elma bahçesi olarak mülk edinilen malikanelerin imar izninin bulunmadığı belirlendi.

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Cemal Sönmez vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Cemal Sönmez vefat etti. İ.T.Ü İnşaat Fakültesi 1958 sınıf arkadaşları taziye ilanı yayınladı. 

Ufuk Şevki: Gayrimenkulde asıl sorun fiyatta!

Coldwell Banker Türkiye Genel Koordinatörü Ufuk Şevki, ‘Bayim Olur Musun’ fuarında konuştu. Bu yıl toplam 2 milyon civarı gayrimenkul satılmasının beklendiğini söyleyen Şevki, gayrimenkul fiyatlarının düştüğünü söyledi.

Ufuk Hayvanat Bahçesi Turizm Emlak Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ufuk Hayvanat Bahçesi Turizm Emlak Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Aly Elsayed Salama ve Almoddather Alhadıdy ortaklığında kuruldu. 

Ufuk Gayrimenkul'ün 2017 olağan genel kurul toplantısı tescil edildi!

Ufuk Yatırım Yönetim ve Gayrimenkul A.Ş.'nin 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. Şirketin toplantı sonuçları KAP'ta yayınlandı.

Ufuk Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ufuk Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hossameldın Ahmady Awad ve Mohamed Amer Mohamed Amer ortaklığında kuruldu. 

Ufuk Yatırım Yönetim ve Gayrimenkul 2017 faaliyet raporu!

Ufuk Yatırım Yönetim ve Gayrimenkul 1 Ocak 2017 - 31 Aralık 2017 döneminine ait faaliyet raporu, finansal tablo ve sorumluluk beyanını yayınladı.

El Ufuk Gayrimenkul İş Danışmanlığı Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Ufuk Gayrimenkul İş Danışmanlığı Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün A.N.A Mohammed, E.M Mohammed, M. Abdelrahman ve H. Mohamed ortaklığında Fatih’te 280 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Cemal Şengel: Endonezya, inşaat malzemelerinde potansiyel bir pazar!

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği (DAİB) Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Şengel, "Endonezya demir çelik ürünleri, inşaat malzemeleri, mermer ürünleri gibi ürünlerde potansiyel bir pazar. Türk yatırımcılar Endonezya'daki bu sektörlerde iş yapabilirler." diye konuştu.

Nuhoğlu İnşaat'ın acı günü! Cemal Zafer Nuhoğlu vefat etti!

Trabzon Of eşrafından, Ataşehir  ve İstanbul CHP örgütlerinde çeşitli görevlerde bulunmuş olan Nuhoğlu Grup İnşaat AŞ. yönetim kurulu üyelerinden, Cemal Zafer Nuhoğlu vefat etti.

Cemal Ufuk Karakaya Haberi

Cemal Ufuk Karakaya

 

Türkiye’nin en hızlı büyüyen ve saygın holdinglerinden Altınbaş Holding’de, Denetim Grup Başkanı görevine Cemal Ufuk Karakaya getirildi. Erbaa’da 1975 yılında doğan Cemal Ufuk Karakaya, Tokat Anadolu Lisesi’nin ardından, Gazi Üniversitesi İ.İ.B.F. Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu.


Hazine Müsteşarlığı Bankalar Yeminli Murakıpları Kurulu’nda, 1998 yılında Yeminli Murakıp Yardımcısı olarak göreve başlayan Karakaya, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun kurulması ile görevine bu Kurum’da devam etti. Yeterlilik sınavı sonrasında da 2002 yılında, Bankalar Yeminli Murakıplığı'na ve 2009 yılında Bankalar Yeminli Başmurakıplığı’na atandı. Amerika Birleşik Devletleri'nde, 2008 yılında The George Washington University'den finans alanında Master derecesi alan Karakaya, iyi derecede İngilizce...