16 / 05 / 2024

Cemal Yavuz

Cemal Yavuz

SCS İnşaat Mimarlık Emlak Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cemal Yavuz, Suat Yıldız, Serhat Yıldız tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da kuruldu.

Arı Group Yapı Gayrimenkul Pazarlama İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arı Group Yapı Gayrimenkul Pazarlama İnşaat Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Yavuz tarafından kuruldu.

Öz Yavuz Hırdavat Metal Yapı ve Elektrik Malzemeleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yavuz Hırdavat Metal Yapı ve Elektrik Malzemeleri Sanayi Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Kula tarafından kuruldu.

SCS İnşaat Mimarlık Emlak Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

SCS İnşaat Mimarlık Emlak Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cemal Yavuz, Suat Yıldız, Serhat Yıldız tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da kuruldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün çalışmaları havadan görüntülendi!

İstanbul’un 3. Boğaz Köprüsü olan Yavuz Sultan Mehmet Köprüsü’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Köprünün ayakları ‘A’ şeklini aldı bile. Köprünün inşaat çalışmaları havadan görüntülendi...

Kenan Yavuz: Star Rafinerisi şimdiden 3 ödül aldı!

SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz yaptığı açıklamada, "Dünyanın en ileri teknolojisine sahip, ülkemizin en büyük yerlileştirme projesi STAR Rafinerisi ile pek çok alanda ilkleri gerçekleştiriyoruz." dedi.

Yavuz Selim Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yavuz Selim Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Kaban, Şeyda Kaban tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da Küçükçekmece, Halkalı Mahallesi'nde kuruldu.

Yavuz Özcan Parkı ve çevre düzenleme ihalesi gerçekleşti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Yavuz Özcan Parkı içinde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) lokalinin yıkımını da içeren eski Özel İdare Alanı Çevre Düzenlemesi ihalesine, 22 firma katıldı.

Prowin Turizm'in acı günü! Cemal Özcivelek vefat etti!

Prowin Turizm Seyahat Acentası şirket ortaklarından Sayın Murad Özcivelek'in babası turizm sektörünün duayenlerinden Cemal Özcivelek vefat etti. Cemal Özcivelek'in vefatı üzerine Prowin Turizm Seyahat Acentası bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Yavuz Selim Köşger: Sinop'a Nükleer OSB kurulsun!

Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, “Nükleer santral yapımında kullanılacak malzemeler Sinop’ta üretilsin. Bunun için de burada Nükleer OSB kurulmasını istiyoruz. Santralin şehre bir külfeti olacaksa, nimeti de olmalı” dedi.

Tuana Evleri ikinci etap ihalesini Mustafa Ekşi İnşaat ve Yavuz Dekorasyon kazandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut, Cedit Mahallesi’nde yapılan Tuana Evleri’nin ikinci etap çalışması için ihale gerçekleştirdi. İhaleyi Mustafa Ekşi İnşaat ve Yavuz Dekorasyon ortaklığı kazandı.

Nazım Yavuz: Çatı yalıtımı ile faturalar yarı yarıya düşecek!

ÇATIDER Başkanı M. Nazım Yavuz geçtiğimiz 10 yılda yalıtımsız ve hatalı çatıların ülke ekonomisine verdiği zararın 26 milyar TL ' ye ulaştığını belirtti. Yavuz, tüketicileri uyardı...

Nazım Yavuz: Yalıtımsız ve hatalı çatılar ülke ekonomisine zarar veriyor!

Çatı Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, çatı ve yalıtım uygulamalarının standartlara uygun olarak yapılması halinde tüketici bütçesine önemli ölçüde katkı sağlayacağını vurguladı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün kuleleri 300 metreyi aştı!

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre inşaatında büyük aşama kaydedilen Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün Asya ve Avrupa yakalarında 300 metreyi aşan kulelerinin yüzde 90'ı tamamlandı.

Cemal Yavuz Haberi

Cemal Yavuz
SCS İnşaat Mimarlık Emlak Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cemal Yavuz, Suat Yıldız, Serhat Yıldız tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da kuruldu. 


SCS İnşaat Mimarlık Emlak Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1.Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. 2.Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 3.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane...