05 / 05 / 2024

Cemalettin Baştepe

Cemalettin Baştepe

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde, inşaat halindeki binadan dengesini kaybederek düşen Cemalettin Baştepe (54) hayatını kaybetti.

15 bin lira hangi kamu işçilerine verilecek? Kamu işçisi kimler, hangi meslekleri kapsıyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Baştepe'de gerçekleştirdiği basın topşantısında 700 bin kamu işçisinin Toplu İş Sözleşmesine yönelik zam oranını açıkladı.

Tepe Nautilus'ta yeni markalar faaliyete başladı!

Pandemi nedeniyle zor zamanlar geçiren Tepe Nautius'ta markalar teker teker kepenk indirmeye başlamıştı. Son dönemde AVM'de yeni markaların faaliyete geçmesi ile Tepe Nautilus'un eski günlerine dönmesi bekleniyor. 

Hayal Olcay, Tepe Emlak Yatırım’ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak önemli projelere imza atan ve 2014’ten itibaren Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay, 1 Aralık 2019 tarihinde şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı.

Hayal Olcay Tepe Emlak Yönetim Kurulu başkanı oldu! 

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak birçok projeye imza atan, Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay,Yönetim Kurulu Başkanı oldu...

Tepe Aura'da unutulmaz etkinlikler başladı!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketleri arasında bulunan Tepe İnşaat tarafından, yeşilin ve doğanın kalbinde yer alan Tepe Aura projesi, hayata geçirdiği panayır ile unutulmaz bir etkinlik başlattı.

Cemalettin Başsoy Erzincan için 48 projesini anlattı!

''Bizler icraatlarımızla dağa taşa mühür vurmuş bir partinin temsilcileriyiz'' diye konuşan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan için 48 projesini açıkladı.

Erzincan'a 5 yılda 850 milyon liralık yatırım!

AK Parti 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, 5 yıllık görev süresinde Erzincan’a yapılan yatırımları ve yeni dönem için hazırladığı 48 yeni projeyi anlattı.

Cemalettin Başsoy kimdir?

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, 2019 yerel seçimlerinde de AKP'nin Erzincan Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Cemalettin Başsoy kimdir?

Üsküdar Kirazlıtepe'de kentsel dönüşüm başladı!

Üsküdar’ın Kirazlıtepe Mahallesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımlar başladı. Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, başlatılan projenin 24 ayda tamamlanacağını açıkladı.

Güneştepe İstanbul'un inşaatı 2018'de başlayacak!

İstanbul Avrupa Güneşli'de eski İçdaş arazisinde hayata geçirilecek olan Güneştepe İstanbul'un inşaatı 2018'de başlayacak.

Erzincan'a yeni hastane müjdesi!

Erzincan'da Sağlık sektöründe yeni hedeflerin gerçekleştiriyor. Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dörtyol Yerleşkesi yerine yeni hastane yapılacağının müjdesini verdi.

Tepe Aura’da lansman öncesi satışlar başladı!

Tepe Aura’da, 160 yıllık meşe ağacının gölgesinde, hikayesiyle tüm masalları gölgede bırakacak yepyeni bir hayat başlıyor. Lansman öncesi satışların başladığı projede fiyatlar 663 bin TL ile 1 milyon 962 bin TL arasında değişiyor.

Hayat Tepe'de 53 bağımsız bölümün 2016 değerleme raporu yayınlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO Hayat Tepe'de 53 bağımsız bölümün 2016 değerleme raporu yayınlandı.

Cemalettin Baştepe Haberi

Cemalettin Baştepe

Eski Afyon Caddesi'nde inşaat halindeki binanın ikinci katında merpene çıkan işçi Cemalettin Baştepe (54), dengesini kaybederek düştü.


Ağır yaralanan Baştepe, 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı Sandıklı Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.


Baştepe'nin cesedi, Sandıklı Devlet Hastanesi morguna...