06 / 07 / 2024

Cemalettin Sarar neden gayrimenkul aldı

Cemalettin Sarar neden gayrimenkul aldı

"Yurtiçinde üretim yurtdışında satış, bizim ilkemiz bu" diyen Cemalettin Sarar, Çin'de, Mısır'da üretim yapmayı düşünüp düşünmediği sorusuna şöyle yanıt veriyor: Düşünmedim. Yurtdışında kârım artsa ne olacak!

Yabancıya yapılan konut satışı neden düştü?

Adana Ekspres gazetesi yazarı Feridun Arseven bugünkü yazısında yabancıya konut satışının neden düştüğünü kaleme aldı. İşte Feridun Arseven'in o yazısı...

Emlak franchise diğer franchiselardan neden daha mantıklı?

Franchise sistemi iş kurma için ideal olmakla birlikte, sektör seçimi asıl önemli konudur. Doğru bir sektörde yer almak, iş başarısızlığı ihtimalini de en aza indirecektir. Peki Emlak franchise diğer franchiselardan neden daha mantıklı?

Kadir Topbaş'a 'imar kirliliğine neden olmak' iddiasıyla suç duyurusu!

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi'nin CHP'li Meclis üyeleri Hüseyin Sağ ve Süleyman Nadir Ataman, İBB Başkanı Kadir Topbaş hakkında, "Görevi kötüye kullanmak", "İmar Kirliliğine neden olmak" iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Akmerkez Sarar mağazası kapatılacak!

Sarar, Akmerkez'de bulunan mağazasını 3 aya kadar kapatacak. İddiaya göre mağaza kapatma nedeni ise Akmerkez yönetiminin kira konusundaki katı tutumu ve böylesi bir dönemde 'anlayış' göstermemesinin olduğu belirtildi.

Merkez Bankası'nın indirimi olumlu gelişmelere neden olacak!

Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı Yusuf Şimşek, Merkez Bankası'nın yaptığı faiz indirimini yorumladı. Şimşek, " Merkez Bankası’nın bu kararı hem reel hem de finans sektöründe olumlu gelişmelere neden olacaktır. " dedi.

İkitelli Olimpik Spor Kompleksi neden yıkıldı?

İBB Meclisi'nin CHP'li üyesi Abdul Hadi Akmugan, yazılı soru önergesinde Kadir Topbaş'a milyonlarca dolar değerinde ki İkitelli Olimpik Spor Kompleksi'nin neden yıkıldığını sordu.

Kaçak binaların aboneliği kaosa neden oldu!

Uzun zamanadır beklenen "Kaçak binaya kentsel dönüşüme girme şartı ile elektrik-doğalgaz-su aboneliği" resmi ve tüzel kurumlar ile belediyeler arasında "yönetmelikteki yasal boşluklar" nedeni ile kaosa neden oldu.

Kat sınırı yasası Kadıköy’de fiyat artışına neden olacak!

Keller Williams Cadde Bölge Müdürlüğü, İBB meclis kararı ile İstanbul Kadıköy’e getirilen binalara 15 kat sınırını değerlendirdi. Fikirtepe haricindeki tüm semtlerde geçerli olacak kat sınırı yasası Kadıköy’de fiyat artışına neden olacak.

Sarar Amerika’da 100 yeni mağaza açacak!

Sarar Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar ünlü markanın 72 yıllık başarı öyküsünü anlattı. Sarar “Ülkemizin 2023 hedefleri doğrultusunda Amerika’da 100 mağaza açmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Cemalettin İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemalettin İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Engin Ersöz tarafından 20 bin TL sermaye ile 9 Mayıs'ta Üsküdar, Barbaros Mahallesi, Mütevelli Çeşme Sokak, Pınar Apartmanı'nda kuruldu.

İshak Alaton'a imar kirliliğine neden olmaktan dava açıldı!

Alarko Holding Yönetim Kurulu Başkanı İshak Alaton'a, Ortaköy'deki Tarihi Şifa Yurdu binasında kaçak ilaveler yaparak tescilli kültür varlığına zarar verdiği ve imar kirliliğine neden olduğu gerekçesiyle dava açıldı.

Gülhane Parkı'ndaki duvar neden çöktü?

İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul'da Gülhane Parkı'nda bir çay bahçesinin duvarının yıkılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Salıcı, İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya ilettiği önergede duvarın neden çöktüğünü sordu..

Neden emlak danışmanıyla çalışılmalı?

Aslında “Neden sahibinden değil de Emlak danışmanı ile çalışılmalı?” sorusunun cevabı çok basittir. Çünkü her işin uzmanı ile çalışmak, en doğru ve de en karlı sonucun elde edilmesi anlamına gelir.

Cemalettin Sarar neden gayrimenkul aldı Haberi

Cemalettin Sarar neden gayrimenkul aldı

Gayrimenkulleri çalışanlara sigorta olsun diye aldım 

Alışveriş merkezi ve gayrimenkul yatırımlarınız var, genel olarak da sanayicilerin inşaata yöneldiği bir furya var, 'Sanayicilik zor, inşaat daha kârlı bir iş' diyorlar. 

Aynı fikirde misiniz? 

Var öyle arkadaşlarımız. Sanayicilik güzel bir iş, ondan çok mutluyum. 

'Sanayicilikten bıktım usandım' diyemem. Giyim, moda ve zevk işidir. 

Şikâyet etmem. Biz her şeyi tekstilden kazandık, tekstile borçluyuz. Mülk aldıysam da 5 bin çalışanım için aldım, onların sigortası olarak aldım. 

Yarın öbür gün Allah korusun sıkıntıya düşsem satarım 2 tane mülkü o çalışanın hakkını yine öderim. Neden gayrimenkul aldım? Çünkü artık tekstilde büyüyebileceğim kadar büyüdüm, blue jean de gömlek de her şeyi de yaptırıyorum. Burada belli bir olgunluğa geldik. 


Tekstilci inşaatçı oldu algısından rahatsız değilsiniz yani? 

inşaatçı da olabilirim, bir sakıncası yok, mülklerim var, onlara...